Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Kdo čekáte na Steam Deck, tak tady se můžete podívat který hry z vašeho účtu už jsou verified, playable atd

https://store.steampowered.com/steamdeck/mygames

89 her mám ve verified, 52 playable a 15 unsupported. Naštěstí mezi verified ju už teď dost her co chci hrát na decku, např. Disco Elysium.
@Kwoky (23.02.2022 02:21):  Je to smutné, ale fakt se jim nejspíš nevyplatí to řešit. V první řadě to kolečko nemají, tzn. by museli oslovit nějakého sběratele, rozebrat, oskenovat... V řadě druhé by museli připravit nějakou interaktivní verzi, jako jsou k vidění např. na oldgames.sk. Práce pro jednoho na pár dní.
Ona je otázka, kam Daedalic směřoval. Ty jeho největší úspěchy z mého pohledu byly škvár a to kvalitní nedokázal prodat.
@SilentWolf (16.02.2022 10:25): díky za upozornění, za měsíc mi to končí a samozřejmě jsem měl automatické prodloužení zapnuté. a to jedinou hru, kterou jsem za celý rok dohrál v rámci PS+, byl The Last Guardian. to je dobrý kauf, za patnácet :-)
@Fritol (16.02.2022 09:20): A sakra, už x let plánuji si dokoupit tam Pokémon Yellow, který mi ještě chybí a ty GBC Zeldy a dodnes jsem se k tomu nedokopal. Vůbec mi nedošlo, že by ten prodej mohl někdy skončit. Ale stejně je otázkou, zda bych to vlastně někdy měl čas hrát. Chtěl jsem to jen tak, abych to měl zaplacené, byť si to kdykoliv můžu zahrát na PC pod emulátorem.
Chodí vám upozornění když vám končí PSPlus? Já teď řešil, že se mi to zas na rok prodloužilo, což nechci. A na to se už nevztahuje vrácení peněz do 14 dnů (obnovení služby není nákup /facepalm). Naštěstí prý jako gesto dobré vůle mi ty peníze vrátí, ale zarazilo mě, že ve zprávě uvedli, že upozornění chodí emailem před vypršením PSPlus. Což mi fakt nepřišlo, ani do spamu.
@Charllize (15.02.2022 10:30): Hlavně že si pamatuji, jak jsem vždycky čítával v časopisech o těch japonských exkluzivních horrorech, které byly k "posrání". A kvůli tomu i nakonec vybral Japonce před xboxem, protože jsem velký fanda japonských horrorů ve filmu.

Od té doby ten žánr asi umřel. Zabil jsem ho svým očekáváním.. :D
Aspoň budeme mít luskání prstů od mistra horroru v Ghostwire: Tokyo.
@včelka (14.02.2022 20:24): Řetězové e-maily mi nechodí, na to mám dost inteligentní známé, na Sputnik nelezu (ani na iDnes, Novinky, Seznam a další pochybné servery), televizi nesleduji, Facebook a jiné sociální experimenty nevedu. A Čína není má oblíbená země (marně přemýšlím, mám já vůbec nějakou?). A teď ještě jednou o těch konstruktech v mysli... ;c)

... a už končím, neb nás moderátoři brzy (a v tomto případě zcela oprávněně) sežerou ... :c)
@samorost (14.02.2022 19:02): Nikde jsem nepsala, že ty trollíš na novinkách, ale to je celkem jedno. Jen jsem poukázala na společnej rys jistý sorty lidí, který zpochybňujou cokoli, co se o jejich oblíbený zemi řekne/napíše negativního. I když nemají žádné argumenty, proč konkrétně ta která zpráva je výmysl. A ohánějí se vlastní hlavou a vlastními názory - ale ty vznikají jak? Na základě zpráv na sputniku, z řetězových mailů nebo snad podle toho, co sdílí jejich bublina na fb? Nedělám si iluze, že běžný média toho spoustu nezkreslujou, ale proč si někdo myslí, že těch "méně běžných" se to netýká?
O konstruktech nic nevím. A koneckonců si nemyslím, že by se tohle všechno pc scény netýkalo.
Tak to dělá opravdu ad block, je jedno na jakým prohlížeči.
Jinak používám Vivaldi, ale mám i Chrome a Edge, všude samozřejmě s adblockem:)))
@samorost (14.02.2022 19:02): Psal jsem to níže. Opera zneužila soukromé údaje u těch půjčkových aplikací. Proč jí sveřovat po tomhle své údaje o prohlížení?

Btw ta zpráva z Afriky z odkazu níže se týká právě a jen dvou aplikací Opery a organizace poskytovatelů internetových půjček upozorňuje, že Opera zneužívá soukromé údaje svých zákazníků kontaktováním lidí ze seznamu kontaktů. Koulni ma ten článek znovu. Chybně si jej četl.
@Dan9K (14.02.2022 19:15): Nevím přesně, co máš na mysli, ale diskutovat zde dalekosáhle o Číně opravdu nemám v úmyslu. Nehodlám ji hájit, nehodlám ji ani pomlouvat, nežiji tam a mé informace jsou tak velmi kusé. Pokud ovšem tamní životní styl vyhovuje místním obyvatelům, kdo jsem, abych jim do toho mluvil a poučoval je? Nehodlám rovněž ani surfovat na momentální vlně protičínských nálad, jelikož k tomu nemám osobní důvod a našim médiím, po mnoha a mnoha zkušenostech dlouhodobě nevěřím. Toť vše. Operu kvůli půjčkám v Africe odinstalovávat taky nebudu... protože ji v současnosti ani nainstalovanou nemám...