Články

RSS

DH Sraz 2024 - report

Uběhly tři roky od posledního velkého DH srazu v Brně a nyní vám přinášíme report z letošního DH srazu v Mladči, kde se opět sešla výborná parta lidí.


Festival aktivity 2024: Mapování neznámého

Prožíváme další turbulentní rok, zima byla mírná, ale jarní mrazíky zahubily podstatnou část ovoce a některých plodin. Pomalu končí školní rok a tak je potřeba pokusit se o dobrý finiš a pěkné vysvědčení. Hned na začátku června nás čekají volby do Evropského parlamentu. Čeští hokejisté před pár dny zastavili roky čekání a na domácím mistrovství světa dobyli zlato. V letošním roce vyjde dlouho očekávané tuzemské dobrodružství Kingdom Come: Deliverance II. To je výčet jen některých věcí, které hýbou společností právě teď. DH si však pro vás připravila aktivitu, která může pomoci smysluplně zaplnit ty zbytky volného času, pro které nemáte lepší využití. Pojďme společně zmapovat neznámé!


Retro Klub 2024 #4

Odložte kolty a taste meče! Vydáme se do dungeonu.


Retro Klub 2024 #3

Retro klub pokračuje na Divokém západě čtvrté konzolové generace. Vaše kolty budou tento měsíc muset být proklatě rychlé!


25 000 her v Databázi!

Právě dnes jsme dosáhli dalšího velkého milníku - v Databázi naleznete už 25 tisíc her! Pojďme to společně oslavit a podívat se na několik statistik...


Vzpomínka na Charllize

Pojďte s námi zavzpomínat na jednoho z nejvýraznějších členů zdejší komunity.


DH sraz 2024

It’s dangerous to play alone... take this offer!


Herní výzva 2023 - vyhodnocení a statistiky

Loňská herní výzva už byla celkově osmou v pořadí a přesto stále nabídla pěkné, nápadité a někdy zapeklité kategorie. Nezbývá než doufat, že si ji každý zúčastněný užil co nejvíc. No a aby byl zážitek z ní kompletní, tak tady naleznete všehochuť čísel, zajímavostí a postřehů k účastníkům, hrám a výzvě jako takové.


Retro Klub 2024 #2

Jarní měsíce začneme přehlíženou Xbox exkluzivitou z populární série plošinovek.


Retro Klub 2024 #1

Retro Klub pokračuje i v roce 2024! Na úvod nás čeká naprostá klasika známá primárně z konzolí od Nintenda.


Nejočekávanější hry roku 2024

Výsledky prosincového hlasování uživatelů Databáze her o nejočekávanější hry roku 2024 jsou tady!