Články

RSS

Prosincová vytrvalostní soutěž - vyhodnocení

Po čtyřech disciplínách rozdělených do čtyř týdnů přichází vyhodnocení naší prosincové vytrvalostní soutěže a s ním zveřejnění 3 výherců originální hry dle vlastního výběru.


Vánoční přání

Vánoční přání pro uživatele naší databáze.


Prosincová vytrvalostní soutěž (4/4 - týden úprav a vylepšení herních profilů)

Závěrečný týden prosincové soutěže je tady a s ním vyhlášení disciplíny předešlé.


Prosincová vytrvalostní soutěž (3/4 - týden uživatelských profilů)

Po minulém hektickém týdnu komentářů přichází vyhodnocení druhé, více než poklidné, části naší soutěže o 3 originální hry. Již tradičně se dozvíte také soutěžní zadání týdne následujícího.


Prosincová vytrvalostní soutěž (2/4 - týden vývojářů)

První část naší prosincové soutěže (týden komentářů) je za námi a nezbývá než přijít s vyhodnocením a zadáním týdne následujícího...


Prosincová vytrvalostní soutěž (1/4 - týden komentářů)

Po minulých dvou soutěžích je tady další zpestření našeho virtuálního soužití na Databázi her a jak to u nás tak bývá, nečekejte otázky k zodpovězení ani možnosti k zaškrtávání, to by přeci byla nuda...


Spolupráce s Vokr.com a čerstvá krev do týmu DH

Opět trocha novinek z provozu databáze, tentokráte trošku internějšího rázu.


Vyhlášení: Výtvarná soutěž o hru Anno 1701

Dva týdny utekly jako voda a po počátečních obavách, že k nám nedorazí ani jeden soutěžní obrázek, můžeme v klidu prohlásit, že soutěž dopadla nadmíru dobře.


Výtvarná soutěž o hru Anno 1701

Máme tady další soutěž, která se však na rozdíl od té minulé ponese v trochu odlehčenějším duchu. A co jsme si to na ty naše uživatele vymysleli tentokrát?


Vyhlášení: Soutěž o 3 originální hry

Uděláme soutěž - Paráda - Vypadá to, že to funguje - Funguje to kvůli té soutěži? - ... - Blíží se vyhlášení soutěže - Koho vybereme? - Vyhlášení soutěže už je vážně blízko - Koho vybereme? - Proč musíme někoho vybírat? - To vybírání je docela těžké - Docela hodně - Vybrali jsme - A co ti ostatní?


Widgety pro váš web

Widgety jsou prostředek, jak na svých stránkách snadno a v krátkosti prezentovat svůj uživatelský profil z Databáze her a umožnit vašim návštěvníkům rychle zjistit základní data, které zde spravujete.


Střípky z života databáze

Vážené dámy, vážení pánové, pojďte blíže! Pojďte blíže, ještě kousek... po spíše suchopárných oficiálních textech nyní přichází ke slovu Falagar a přináší Vám článeček s lidštějším a nezávaznějším obsahem. Nenechte si jej proto ujít! Taková věc se bude opakovat pouze příležitostně… ;-)


1000 her v databázi

Počet her v databázi získal čtvrtou cifru a nám nezbývá, než se dál divit. Aktuální stav přidaných her byl amatérskými proroky odhadován asi 2 roky po spuštění databáze. Uživatelé však chtěli jinak.


Rozhovor, novinky a dovolená

Po delší době ticha se zase ozývá náš blog s čerstvými informacemi souvisejícími s chodem databáze. Téměř měsíční provoz přinesl spoustu novinek.


Dny minulé a příští

Databáze se nám hezky rozjíždí, a tak by nebylo od věci sepsat pár dojmů a přiblížit několik nejbližších kroků, které hodlám udělat v jejím vývoji nejdříve.


Oficiální start

Dnešním dnem oficiálně startuje naše databáze a proto by bylo dobré v malém článku shrnout, co spuštění webu předcházelo a co bude naopak následovat. Chtěl bych přivítat nové uživatele a vypsat pár odkazů, které by jim mohly ulehčit první chvíle na webu.


Soutěž o 3 originální hry

Administrátoři DH vyhlašují soutěž o 3 originální počítačové hry, které rozdělí mezi 3 uživatele. Jaké jsou podmínky soutěže se dozvíte v samotném článku.


One down, three to go

Abych se přiznal, první týden betatestu DH byl pro mě velice příjemným překvapením. Proto jsem se rozhodl jej malinko zrekapitulovat, což se možná stane tradicí do konce celého betatestu.


Betatest

Jak asi všichni víte, databáze je aktuálně ve stavu betatestu. Jaké jsou jeho hlavní cíle? Očekávané výstupy lze rozdělit do několika bodů...


První...

Na tento příspěvek jsem se hodně těšil. Po roce konečně píšu první záznam do blogu Databáze-Her.cz. Je to skvělý pocit, vidět web téměř hotov, před betatestem, který doufám vychytá i ty nejmenší chybky. Chtěl bych se však nejprve trochu rozepsat o tom, jaká cesta vedla k vytvoření databáze...