Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Vyhlášení: Soutěž o 3 originální hry

Uděláme soutěž - Paráda - Vypadá to, že to funguje - Funguje to kvůli té soutěži? - ... - Blíží se vyhlášení soutěže - Koho vybereme? - Vyhlášení soutěže už je vážně blízko - Koho vybereme? - Proč musíme někoho vybírat? - To vybírání je docela těžké - Docela hodně - Vybrali jsme - A co ti ostatní?

Tak nějak by se daly zjednodušeně popsat související myšlenkové pochody admin/vip osazenstva databáze za poslední 3 měsíce. Soutěže jsou moc pěkná věc, ale většinou je lepší tu černou práci nechat na náhodě...

Blogová vzpomínka: Vyhlášení soutěže (6.6.2008)

V blogu už se několikrát zmínilo, s jakým malým očekáváním byla databáze spuštěna. S vidinou, že vše půjde pomalu a těžce. Budeme po pouhých 3 měsících moci najít 3 nejužitečnější uživatele? Budeme si hry rozdávat mezi sebou?:) Dnes už je to jasné, nebudeme. O to víc je jasnější, že hru by si zasloužilo více uživatelů než pouze tři.

Už u vyhlášení soutěže jsem psal, že nebude rozhodovat přímo počet bodů uživatele, ale nejspíš hodně napoví. Napověděl, ale zároveň si bylo třeba uvědomit, že na databázi je spousta nebodovaných a přesto užitečných aktivit (za všechny jmenujme komentování her). Proto nás vybírání nejužitečnějších uživatel stálo opravdu hodně sil. Člověk přirozeně nechce nikoho zklamat, ale později zjistí, že je to bohužel nemožné.

Vítězi jsou a originální hru dle vlastního výběru získávají:


MickTheMage

spousta kvalitně přidaných her
herní rozhled a příspěvky k tématu
bezkonfliktní a tolerantní k ostatním


misadlouhy

kvalitně zpracované hry a vývojáři
téměř vědecký přidávací přístup
bezkonfliktní a tolerantní k ostatním


ugraugra

kvalitně zpracované hry a vývojáři
aktivita & nakopnutí videí
bezkonfliktní a tolerantní k ostatním


Těmto pánům gratulujeme a doufáme, že se s novými herními zážitky podělí právě u nás! Svou adresu mi pošlete dh poštou či mailem společně s názvem vybrané hry do 1000,- Kč.

Všem zúčastněným uživatelům, kteří se aktivně zapojili do naší databáze moc děkujeme, vážíme si každé přidané hry, vývojáře, videa, komentáře i hodnocení. Doufáme, že vaše nadšení po konci soutěže neopadne a databáze bude nadále růst. Pokud jste dnes nevyhráli tak nezoufejte, další soutěž bude vyhlášena brzy, nad její formou se už usilovně přemýšlí.


Diskuze ke článku

MCZ: Neboj, už se něco chystá.

Však ta zásluha také moc velkou roli nehrála, ale byl to příjemný bonus.
Mám vážně jen já pocit, že by ti tři měli už být VIP? A to neříkám proto, že bych si chtěl u nich šplhnout... to fakt ni náhodou.

Osobně si naopak myslím, že zásluha "bezkonfliktní a tolerantní k ostatním" by neměla hrát nijak velkou roli. Což však taky neznamená, že by to měli vyhrávat ti nejkontroverznější uživatelé... i když taková anketa by taky nebyla na škodu :-).
Gratuluji vítězům!!!

Myslím, že je bez diskuze, že si to všichni tři zaslouží, ale zajímalo by mě, co jste si vybrali jako výhru? :-)
Vdaka, vdaka a vdaka. Najlepsie je na tom, ako to cele zacalo. Ked uz som mal par veci pridanych, ktosi sa ma spytal, ci chcem vyhrat "tu sutaz". Ja na to, aku sutaz, sakra! Avsak bez volnejsich dni v praci by som asi sotva podal taky vykon :) Takze vdaka by asi mala ist aj smerom do mojho zamestnania, hmmm. Inak je radost pridavat veci k takemuto projektu, ktory sice este mlady, ale zda sa, ze zatial dobre fungujuci. Takze vdaka vsetkym. Mimochodom este je co pridavat, tak uvidime co sa este najde - zajtra idem po dovolenke do prace ;)))
Toš... asi to nebude moc originální, ale taky vám gratuluju, ej! Dokonce jestli to dědu potěší, tak jsem poslední dobou přišel na chuť jeho vtipům :).
misadlouhy: Ale to jsi dělal přece správně - sbírat informace, vybrat z nich to důležité a sepsat vlastními slovy není doping, u vývojářů to snad jinak ani dělat nejde, málokdo zná historii firmy/důležité události nazpaměť. :)
lehce upravena perlicka z finalniho vyberu tri stastlivcu:
musa: tak ja bych hru dal temto peti uzivatelum
memphis: hezky, ale rozdavme hry jen TREM lidem
musa: aha...

btw: matne tusim, ze maminka pred mym narozenim taky zvazovala michaloidni variantu. nakonec jsem byl ale oblazen ondrejem:)
Mno lol, čest práci soudruzi. Jeden Michal vedle druhého... máme trojici šéfů a já se řadím do fronty hned za vás, ještě někdo další? :D
Páni, tak tohle jsem tedy opravdu nečekal :) Chtěl bych poděkovat adminům, kteří odvádějí výbornou práci a taky všem pařanům, co si nehrajou na guru a hry hodnotí podle nejlepšího vědomí a svědomí, v rámci možností objektivně a nezaujatě.
Taková perlička na závěr (fuj, to je hnusná otřepaná fráze). MtM a Misadlouhy jsou Michalové, stejně tak já, což dokazuje, že Michalové jsou nejlepší. Michal Powa!!! ;)
Okej, prohodím řeč:

Díky.. snad nikomu v té svaté trojici nevadím. Sám jsem si myslel, že tam budou spíš lidé kteří víc a lépe komentují hry než já (Lsst_jedi, Slayer, Natelogan a další), nebo jsou aktivnější v diskuzích (skoro každý) nebo Ronik, který se minulý týden tak rozjel s přidáváním her že nešel zastavit mými chabými dvěma pokusy o editaci vývojářů. Vás všechny si tam umím představit víc než sebe. Gratuluji Mickovi (u toho je cena bez diskuzí) i Ugraugarovi (my se zatím moc neznáme). Tak a teď od té oficiální části k té neoficiální kde o sobě odhalím něco jako doping, po vítězném návratu z Olympiády.

Díky :-)). Snad nikdo nepozná že jsem v podstatě u vývojářů šel vždy na wikipedii, mobygames a občas i někam jinam a snažil se skombinovat to co tam bylo napsané (jinými slovy obšlehl jsem to), ale může vás utěšit že ne doslova. To by mně umořilo. Umíte si představit jak někdo obšlehává wikipedii? Nikdy jsem nepřekládal doslova věty z nějakých zdrojů, ale držel jsem se časové linie a snažil se tam napsat to, co na několika různých zdrojích bylo nejpodstatnější - svými slovy. U her jsem buď vycházel z vlastní zkušenosti, později taky z wikipedie a mobygames (jednou nebo dvakrát jsem šel ještě do českých recenzí abych se ujistil, že jsem nezapoměl zmínit nějaký důležitý detail). Hry jsem přestal přidávat asi před dvěma týdny, teď bych chtěl doplnit popisy vývojářů, aby každá hra kterou jsem přidal měla svého doplněného vývojáře. Musím ale říct že jsem se znovu pustil do hraní LOTRA a tak to nepůjde tak rychle, jak jsem si původně představoval :-).

Díky všem a snad mně nerozpáráte za to co jsem na sebe tady přiznal. Čau