Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Betatest

Jak asi všichni víte, databáze je aktuálně ve stavu betatestu. Jaké jsou jeho hlavní cíle? Očekávané výstupy lze rozdělit do několika bodů...

Naplnění databázeJedním z hlavních cílů betatestu je naplnit databázi pokud možno co největším počtem kvalitně zpracovaných profilů her. Počítám s tím, že ne každý se musí zapojit, ale každá pomoc je velmi vítaná. V době oficiálního spuštění by měla DH mít ideálně přes 100 přidaných her.

Odstranění většiny chybNikdy se nedá otestovat vše a chybám se nedá zabránit. I proto je betatest důležitým prvkem pro odfiltrování nejzávažnějších programových nedostatků ještě před samotným oficiálním spuštěním.

Zprovoznění a vylepšení stávajících funkcíFunkčně je databáze kompletní asi na 90%, avšak i po dokončení zbylých naplánovaných funkcí je stále co vylepšovat. Následující seznam ukazuje, co je ještě potřeba dodělat před spuštěním databáze:

- editace vývojářských studií
- komplexní nápověda
- propracované statistiky hry
- propracované statistiky celé databáze
- vylešená editace profilu uživatele (vytváření své vlastní mini-homepage)
- lepší zobrazování mini-profilů uživatelů v sekci Uživatelé a přátelé
- zprovoznění javascriptových mini-profilů her
- zprovoznění RSS kanálů

K tomu všemu je potřeba přičíst ještě několik interních programových změn a ladění. Betatestu se zúčastňují prozatím jen pozvané osoby a prozatím to nehodlám měnit, proto prosím nějakou dobu nikde na databázi neodkazujte.