Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

One down, three to go

Abych se přiznal, první týden betatestu DH byl pro mě velice příjemným překvapením. Proto jsem se rozhodl jej malinko zrekapitulovat, což se možná stane tradicí do konce celého betatestu.

I přes to, že do databáze byl zatím přizván malý počet uživatelů (7) byl start v přidávání obsahu přímo raketový. Pojďme se podívat na nějaké ty čísla:

- přidáno her: 37 (v průměru asi 5 za den)
- přidáno vývojářů: 25
- přidáno hodnocení: 86 (tj. v průměru 2,3 hodnocení na hru)
- přidáno komentářů: 18 (0,5 komentáře na hru :) )
- dohrání her: 50
- sledování her: 41
- průměrné hodnocení her: 84,8

Na jeden týden velmi slušné hodnoty, nemyslíte? Tu stovku bychom mohli s trochou štěstí dát i když je mi jasné, že většina munice se většinou vystřílí na začátku. ;)

Opravena byla řada větších či menších chyb, na které jste postupem času přicházeli, za nejvypečenější považuju asi Tučňákem odhalenou chybu, kterou jsem interně nazval „dvouslovný nick kaší celou uživatelskou sekci“, ktera byla mým testováním s jednoslovným nickem absolutně neodhalitelná...:))

Celý web byl předělán kompletně do css layoutu, což běžnému uživateli asi nic neřekne, ale mezi webaři se to považuje za moderní a rádi se tím chlubí, i když prokazatelné výhody jsou diskutabilní a spíše se snaží kompenzovat nervy, které při tom ztratili.

Předělána byla zčásti také úvodní stránka, kde najdete poslední diskutované a v bočním panelu také poslední hodnocení. Zprovozněna byla také nejspodnější troj-tabulka s nejzobrazovanějšími hrami za poslední den/týden/měsíc.

Díky všem, kteří se podíleli na obsahu nebo přispěli dobrou radou, což jste momentálně vlastně všichni. ;)


Diskuze ke článku

Já jsem se tomu smál tady v tom článku, když jsem to četl. Takže bys mi měl být vděčný že jsem sem vlezl s tímto dvouslovným nickem a přišel jsi na to včas. :-) Mám u tebe ruma! ;-)
Já jsem se ani tak nesmál, představ si, že by se na to nepřišlo, pak by nastala vzpoura uživatelů s dvou a víceslovným nickem...:)
Já jsem myslel, že budeš hodnotit teď už úplně každý týden až do konce světa, nebo aspoň do tvé totální demence! :-D
Jinka u toho bugu „dvouslovný nick kaší celou uživatelskou sekci“ sem se moc zasmál. :-D