Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Soutěž o 3 originální hry

Administrátoři DH vyhlašují soutěž o 3 originální počítačové hry, které rozdělí mezi 3 uživatele. Jaké jsou podmínky soutěže se dozvíte v samotném článku.

Rozvoj databáze a její plnění je nepochybně hlavní prioritou v příštích dnech ale i nadále. Databáze může být sebelépe udělaná, ale bez dostatečného počtu her, hodnocení, komentářů... jednoduše uživatelského obsahu nemá žádný smysl.



Obsah databáze by měla tvořit samotná komunita a tu je třeba motivovat. Bez trochy soupeření a možné odměny se neobejde žádná pořádná aktivita. Proto administrátoři vyhlašují soutěž, na jejímž konci budou vyhlášeni 3 uživatelé databáze a každý z nich získá originální počítačovou hru v ceně do 1000,- Kč dle vlastního výběru.

Kde se však naši 3 šťastlivci vezmou? Náhoda tentokrát rozhodovat nebude, hru získají 3 nejužitečnější uživatelé databáze, kteří budou vybráni administrátory 1.září 2008.

Ptáte se, co to znamená „nejužitečnější“? Jasný vzorec pro to neexistuje, ale manuál je veskrze jednoduchý. Uživatel začne být pro databázi užitečný v ten moment, kdy se začne podílet na jejím obsahu. Začne hry hodnotit dle svého subjektivního názoru, psát k nim komentáře a hlavně přidávat samotné hry s poctivě vypracovaným popisem. Rozhoduje kvalita, nikoliv kvantita těchto akcí. Pro databázi je samozřejmě užitečnější uživatel, který přidá 5 opravdu čtivých komentářů než ten, který jich napíše 30 bez jakékoliv informační hodnoty. Ve vyhodnocování soutěže nerozhoduje přímo počet bodů uživatele, jedná se spíše o pomocné kritérium, které je však nastaveno tak, aby hodně napovědělo. Soutěž přirozeně neplatí pro administrátory.

TIP: Pokud jste na databázi noví, tady se můžete zaregistrovat.

Cíl soutěže je jasný – motivace uživatel k aktivitě a odměnění těch, kteří se největší mírou přímo zaslouží o růst databáze. Chceme, aby si noví uživatelé vyzkoušeli přidat vlastní hru, vymyslet k ní popis, napsali si svůj vlastní komentář – jednoduše se začlenili do komunity tohoto webu.


Diskuze ke článku

Hmm,já to teda asi nebudu,ale co naplat.ME a HL2 mám,GRID nehraju.Mě ale baví si tady jen tak brouzdat,číst si komentáře k mým oblíbeným hrám,občas přidat svůj,či ohodnotit danou hru.Jsem rád že vznikl tento projekt,líbí se mi že je ještě nezkažen blbci,kteří svými sprostými a většinou naprosto neobjektivními komentáři zahlcujou diskuse.Soutěživcům přeju hodně štěstí,nechť vyhraje ten nejlepší.
Jupí! Doufám, že nezůstane pouze u jedné soutěže a budete v tom nadále pokračovat. Motivace je totiž nejlepší pracovník.