Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

@SilentWolf (25.05.2021 12:29): Hmm, ani ne. Nevím jestli FF zrovna potřebuje svoji DS variaci.
Spis než tohle bych uvítal nějaké rozšíření hlavní serie. Třeba FF X-3 nebo XII.
Tam mají už skvěle rozjete světy a mohli by navázat.
Tohle beru jako další hokus pokus co to udělá a základna fanoušků co to hraje roky zas tak moc nadšena nebude.

Ale tak třeba to bude super, kdo ví..
Na to že je @Gordon: starý troll, tak mě baví jak se necháváte točit H34dem :D

Tuhle debatu musel absolvovat už milionkrát, a řekl bych že pársetkrát už i tu na DH.
@SilentWolf (24.05.2021 22:35): Star Craft měl být původně WH, pak chtěli jen vesmírný orky ale i to nakonec cropnuli, ono se stačí podívat na ty SC mariňáky a je to jasný. :-D

A i ti Zergové jsou trapná variace na Tyranidy.
Dungeons & Dragons: Dragonshard

lord of the rings battle for middle earth 

heroes of annihilated empires

Warcraft 3 reign of chaos 

Armies of Exigo

Toto jsou skvělé hry a fantasy světy, jsou i další hry podobné těmto hrám ? Mám rád takové hry a světy/universa.

Samozřejmě Warcraft jim všem dominuje o tom žádná hlavně po stránce kampaně a příběhu.

Je jen škoda že některé z her které jsem vyjmenoval ( např LOTR a Armies of Exigo ) se už nikde nedají koupit ale naštěstí mám všechny tyto hry na CD včetně lotr 2 a DLC ke 2 dílu bitva o Středozem, jen mě mrzí že se to nikde nedá koupit ani na GOGu či Steamu. 

Doporučili by jste mi podobné hry ? 

Znáte či hráli jste všechny hry které jsem zde napsal ? Pokud ano která z nich se vám nejvíc líbí ?
Vystrkuje ruzky do medialniho prostoru! Co bude priste? Dr. Doom, kandidat na prezidenta? :) Zacinam mit obavy :D
Občas se mi stane (a poslední dobou čím dál častěji), že si nemohu na něco vzpomenout a docela mě to štvě. Teď mi vrtá hlavou, jak se jmenuje taková hra, kde se kulička vystřelí pružinou do šikmého stolu, tam se všelijak odráží a když psadne do chlívku, tak jsou za to body, ale když spadne na dno, tak z toho nic není. Je to hodně známé, ale jak se tomu říká??? Určitě to bude něconěcoball :-) Díky
Seřaďte 3 Vaše hry, které vyjdou od nejočekávanější po nejméně očekávané:

1.) S.T.A.L.K.E.R. 2
2.) GTA VI(CE CITY)2
3.) TES VI
@Samariel (22.05.2021 13:14): Bez sponzora ne. Bulánci jsou pořád malá hra, která ani ty 4 míče nepotřebuje. Naopak vyrobit další VC by stálo desítky milionů, pokud by to měla být plnohodnotná hra a to sami fandové nevyberou.
Myslíte si, že když uspěli Bulánci , tak by crowdfunfing mohl zafinancovat třeba třetí Hidden & Dangerous či další Vietcong?
@Fritol (20.05.2021 17:40): Já taky ne, ale děti jo, takže občas něco zahlídnu. Samozřejmě jim ale pouštím i Kačery, Rychlou rotu nebo Gumídky a taky je to baví :) Dneska zrovna běžel prastarý Tom a Jerry (ne ten nový film:)) anebo Jen počkej! Z toho novějšího se mi celkem líbí Doktorka Plyšáková, ale jinak to za moc nestojí.

Zrovna Elza s Annou u nás frčí dost, ale mě moc nebaví. Nejvíc žeru ty Pixarovky, jak jsem psal. Příšerky, VALL-I, Rebelka a z těch novějších určitě V hlavě a Coco. Jo a Raubíř Ralf je pro hráče skoro povinnost :)

Každopádně abychom se drželi tématu (tohle je spíš kultura), sám za sebe Pepinu hrát určitě nebudu, ale jestli bude mít tebou zmiňovaný dabing, tak se k ní možná přes děti dostanu :)
@Jumas (20.05.2021 17:30): Já už na západní animované seriály nekoukám vůbec, takže nevím, co dnes stojí za to. Naposled jsem viděl tak polovinu dílů Tučňáků z Madagaskaru ještě na střední, od té doby nic. Někdy bych rád mrkl na Kačeří příběhy z roku 2017, jinak mě nic moc neláká.

A co se filmů týče, tak mám už taky solidní skluz. Někdy musím dohnat aspoň Frozen 2.
@Fritol (20.05.2021 17:00): Pepina je z roku 2004 koukám, to jsem na pohádky už fakt nekoukal :) Beyblade a Digimoni mě taky nebraly, jen Pokémoni ještě na základce, kdy k tomu byly žvejkačky se samolepkama :) Na Pepinu koukala ségra a celkem jí žrala. Nechápu, že se to ještě drží :) A taky nechápu, proč už to česky není Pepina ale Peppa. Měli to hned z kraje přeložit jako Josefína a bylo by :) Bob the Builder je taky Bořek stavitel a přijde mi to lepší, než Bob (nebo Bobek :)) stavitel.

Disneyovky ale sjíždím pořád. Některé nové jsou pořád dobré, hlavně ty Pixarové.
@Jumas (20.05.2021 16:51): Jo, právě proto, že mě to štvalo taky. A ještě víc než ta kresba mě štval ten český dabing. Jako děcko jsem byl vždycky nasraný, když bylo souvisle několik pohádek za sebou a byly tam nějaké fajné Disney pohádky, Beyblade, Digimoni (Ač teda ty jsem taky neměl rád, ale nesralo mě to tolik) a další anime apod. a pak mezi to nasrali Pepinu. :D Ale je fakt, že já už v té době na to byl starý, moje tříletá neteř to miluje. Teď bych si to ze srandy i zahrál.
@Fritol (20.05.2021 16:45): Fakt? Já Pepinu moc nemusím teda, štve mě ta hnusná kresba a to, že jsou všichni z profilu. Předpokládám, že pude o adventuru, ale těžko říct z toho videa :)