@Fritol (27.06.2023 09:42): Je to hra od hry. Dohrál jsem takhle přes GP Gears of War 2 a 3. Dvojka byla na input lag dost mizerná, trojka výrazně lepší - i když v těchto případech ten lag způsobovalo spíše to, že se jedná o porty starých her, než že by byla špatná technologie. Zkoušel jsem ještě Fable 2 locknutý na 30 fps a ten byl pro mě nehratelný. U moderních titulů to hádám bude lepší nebo dokonce ok. Někdy chci takhle ještě dohrát to předposlední Halo - pokud nevyjde dřív na PC (spíš ale tipuju, že nevyjde vůbec).
Přes Stadii jsem dohrál Gylt a to běželo fakt hezky. Akorát jak je to hodně tmavá hra a obraz je v podstatě jen video stream (bez HDR), tak to mělo problém se zobrazováním černé tak, jak to bývá zvykem u videí s nižším bitrate.
Není to úplně nejpohodlnější, ale hrát se takhle v nouzi celkem obstojně dá a jde si na to i celkem rychle zvyknout. Na příběhové singly dobré.
Přes Stadii jsem dohrál Gylt a to běželo fakt hezky. Akorát jak je to hodně tmavá hra a obraz je v podstatě jen video stream (bez HDR), tak to mělo problém se zobrazováním černé tak, jak to bývá zvykem u videí s nižším bitrate.
Není to úplně nejpohodlnější, ale hrát se takhle v nouzi celkem obstojně dá a jde si na to i celkem rychle zvyknout. Na příběhové singly dobré.