Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Walome (04.03.2019 10:59): V papírech má témata, ne otázky. Ty musí vymyslet, jak položit. A vychází i z dosavadního průběhu rozhovoru. Btw tak či tak nevím, co je na tom afektovaného. Ten úsměv a pohled stranou?

Drtinová je dost hrozná. Ale zase mě bavilo, když tam poprvé měla Čižinského. Vypadala, že si jej chce vzít domů. :)

Smetana je afektovaná čůza. Ale když chce, tak umí předvést i hodně dobrou práci (plus se v tom i zlepšuje). Několikrát mě příjemně překvapila tím, jak dobře byla připravená. Osobně mi tak není sympatická, ale to je jedno, páč se neznáme. Herec mi také nemusí být sympatický a stejně mohu ocenit, jak dobře se ujal nějaké role. V každém případě ji stále preferuji před Drtinovou.
[neexistující příspěvek]: kdykoli se zarazí, pohlédne s úsměvem do papírů, pak se podívá do strany a dělá jakože vymejšlí tu otázku, kterou tam má napsanou.
no, já jsem fotky těch několika mých posledních figurek ani dát nemůžu a z youtube mi je už taky nedávno smázly.
(všechny kupovány tady)
@Drolin (03.03.2019 16:57): Nejsem no. Já vlastně ve výsledku nesbírám nic :) Ale na Akihabaře bych vydržel pár dní, prolézt obchody, mrknout do AKB 48 Café je tak pro legraci...akorát bych si tam asi nic nekoupil :D
No co, kdyz prijdete do satny delniku na stavbe maji tam plakaty z erotickejch casopisu a taky to nikomu neprijde divny. A to vetsinou jde o chlapy ktery by mohly holyma rukama zeli strouhat :)
Ono mit doma treba doma kozatou figurku Lary je v poradku a anime holcicku ne? To jako proc? :)

Jen snad pro damskou navstevu to muze byt problem, obvzlast pro tu s kterou se rysuje neco dlouhodobejsiho, ale tam vzasade vadi uz i ten Geralt :)



@Fritol (03.03.2019 14:45): tak jeste je mozna jeden level tricek niz nez supermani, pivni motivy, pripadne meme hlasky. A takove ty drsne otcovske kdy v designu harley davidson mas napsane cosi o tom jak strasne rad mas svoje deti a das po hube kazdymu kdo se na ne jen zle podiva. Jop. zlatej superman :)Jen snad pro damskou navstevu to muze byt problem, obvzlast pro ti s kterou se rysuje neco dlouho
Vy si asi neuvědomujete, že běžnému otaku kromě mámy do pokoje nikdo nechodí :D
Jsou lidé, kterí mají takhle vyzdobenou celou místnost.
@Fritol (03.03.2019 11:24): No, zase tak úchylné zrovna tyhle nejsou, na poměry anime figurek. Je to na hraně, šlo by to okecat, přeci jen je to dokonce i seinen anime. Některé ale neokecáš, třeba právě ta vlevo nahoře :D

Tenhle set taky vypadá fajn :)
@Zoltan (03.03.2019 11:19): Tak ono jak co... některé anime postavy bych si klidně vystavil, ale tyhle holčičky už jsou moc úchylné. :D Což je dobrý paradox vzhledem k tomu, že seriál na anime komediální poměry není úchylný v podstatě vůbec.
@Fritol (03.03.2019 11:16): Jo, právě si pěkně popsal důvod, proč mám vystaveného jen Geralta bojujícího s gryfem ze sběratelky Witcher 3 :D

Pro tyhle věci je lepší být Japonec a žít v Japonsku :D
@Jumas (02.03.2019 08:30): super. ; a to vysvětlení - tím je myšleno že tam máš jednu ukázkovou stránku s návodem jak to číst a očíslované ty bubliny abys ses přesně naučil v jakém pořadí to máš číst - pro udělání si představy, pro pochopení jak to číst; - je to hned na první stránce, pokud tu knihu otevřeš jako běžnou knihu (tedy je to na konci knihy, ten návod na čtení)
@Jumas (02.03.2019 08:30): Je to vždy na žádost tvůrců, a to kvůli orientaci kreseb, se kterou si japonští tvůrci mangy dost vyhrávají. Čte se to úplně stejně, člověk si zvykne už na straně 4 :)
Očekávání

Výborné, krátké a přesné povídky s lehkou dávkou humoru. Přesně takto má vypadat povídková sbírka + kvalitní překlad Levory (Zrcadlové peklo nebo Rjů Murakami).
@Coldplaz (25.02.2019 23:02): Tyjo to teda cumim, Talk Talk byla super kapela a Mark Hollis hodne zajimava a nezvykla postava v hudebnim byznysu. Je to sice uz pres 20 let, co z nej dobrovolne odesel, ale cekal jsem, ze by se s Talk Talk mohl jeste pokusit navazat na Laughing Stock, zajem by byl, protoze Talk Talk jsou uz defakto kultovni kapela.