Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Nevíte někdo jak se jmenuje skladba, která hraje v druhé části teaseru na SW III? :)

@Paul (08.03.2019 21:07): Já to viděl minulý týden a nějak mě to nenadchlo :( Nebylo to špatný, ale na to, jak to každý hrozně vychvaloval... ale ten vizuál byl super, o tom žádná.
Konečně jsem zkouknul Into the Spiderverse a tedy lituju, že jsem to nestihl v kině. Jeden z nejlepších animáků, ten vizuál je nádhernej, scénář taky lepší než live action spidey filmy.
Je tu nějaký fanoušek Pink Floyd? Dneska jsem na YouTube objevil toto těleso a musím říct, že mají velice blízko k dokonalosti. Ne jen hudebně, ale i ten vizuál, rozmístění aparatury - to jsou prostě PF v Pompejích. A celá skladba Atom Heart Mother .. popravdě jsem nevěřil, že by to zvládli znovu zahrát samotní Floydi, natož nějaký tribute band :D
ty kravo :(, keith flint je po smrti ... RIP, odvolavam, co jsem rekl o jeho performance asi pred 7mi lety kdyz hrali v praze
@Paul (04.03.2019 19:53): Z Fat of the Land mám najradšej skladbu Climbatize, ale originálna verzia nie je na YouTube. Dobrá je aj Speedway, ktorá znie ako skladba zo skorej Need for Speed hry.
Ja si pamätám, že v NFS Most Wanted bolo You'll Be Under My Wheels, ktorá ale bola jedna zo slabších skladieb.

Prodigy som inak dlho nemal rád, začali sa mi páčiť len pred pár rokmi, keď som začal počúvať big beat ako Fatboy Slim, Chemical Brothers a Crystal Method.
@Zoltan (04.03.2019 16:36): vybrat jednu oblíbenou nejde. Ale ty největší srdcovky

Weather Experience
Narayan
Fuel My Fire
Wild Frontier

Prodigy mám fakt strašně rád. Když vyšlo GTA3 tak jsem si do tý MP3 rádio stanice narval Experience a poslouchal ho na střídačku s Rise FM a MSX, takže mám to album s tou hrou hrozně spojený. Při Carmageddonu jsem měl puštěný na střídačku Offspringy a Fat of the Land. Pamatuju si mód do Maxe Payna 1 kterej přidával Matrixovský pohyby a při zapnutí bullet timeu pustil Smack My Bitch Up, což bylo neskutečně geniální a dodávalo tý hře šťávu. Pak později jsem viděl ten videoklip a ten song docenil ještě víc :)
Jsem rád, že se mi je podařilo vidět naživo. RIP Keith.
tvle Keith Flint..
Už mi v uších zní fat of the land, nesmrtelná klasika..
@RXQ79rudax (03.03.2019 18:45): Svoje vlastné videjká uploaduj na d.tube, tam žiadna oficiálna cenzúra neexistuje. Obsah je hodnotený ostatnými užívateľmi cez systém up/downvote, s monetizáciou založenou na vyplácaní pevne stanovenej čiastky virtuálnej meny v závislosti na počte zobrazení:
https://d.tube/