@
Dan9K (15.11.2021 18:28): Ale i tak, ať si mě klidně napadají, ale ať jsou fér a o názorech. Ty lži a překrucování, které tady předvedl Tul, ještě způsobem, aby tohle všem podsunul ,jaký já to jsem zločinec s přisouzenými vlastnostmi, které snad ani nemůžu mít, protože k tomu nemám fakt důvod a ještě do toho soucitně zahrnout mé děti a rodinu... Já se přestávám divit tomu, že už mu asi za něco podobného chtěl někdo dát na budku.
Takže všichni, kdo si přečetli ty flustance, tak doufám, že si přečetli celou diskusi, jak je tady černá na bílém. Tam je pravda a každý si může udělat názor. Samozřejmě nezkreslený, protože H34d si třeba nevšiml, že on mi přišel vnucovat svou pravdu, já jsem ani nikoho zprvu ohledně názoru na mody neoslovil, jen jsem napsal, jak to mám já a napsal jsem přirovnání, které si myslím, že na to sedí. aby mi hned bylo vysvětlováno, že si to myslím špatně, protože je to jinak a začal mě přirovnávat ke staré babičce, neschopné pochopit novou technologii (což jsem teda vzal s humorem, který mi pak dotyčný dá sežrat v dalších příspěvcích). Sorry, ale tady se hodně ujelo a kdybych třeba já napsal Tulovi t, co on mě, tak mám bezpochyby ban.