Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

Uf, Persona 5 dohrana, Complete save ukazuje necelych 120 hodin. (75 hodin wtf Solidor?)
Rád bych požádal nějakou dobrou duši s GeForce 1060 pro uplatnění kodu. Kamarád si koupil 1060 a ten kupon nechtěl a dal mi ho, bohužel mě při uplatnění píše, že nemám HW, což nemám, ale uplatnění kodu, by se měl vygenerovat kod pro Uplay, tedy doufám. Byl by ochotný to někdo pro mne udělat?
@Paul (25.04.2017 21:45): nejlepsi cast byla kdyz jsem zjistil ze moje banka povazuje jejich platebni branu za neduveryhodnou.

ffs Persona 5. Andel Apokalypsy, jen dostat se k nemu byl vopruz jak svina, SP v prdeli moznosti dokoupit nejaky zasoby byly tak 10 hodin dozadu, uz toho zmrda tak tak mam a najednou cubka vedle nej zakouzli full heal. Myslim ze pro dnesek stacilo.
No pekne. Radšej by som uvítal ďalšie MW, prípadne ten špekulovaný Vietnam ako zase WWII. Ale zahrám si to aj tak, o tom žiadna. :D
@Kwoky (21.04.2017 23:01): No ono to z mé strany není zrovna tak, že by mi vadilo si zahrát další díly. Já bych tomu klidně šanci dal, ale Activision jsou židi a nedají 75% nikdy a za víc jak 5 dolaru mi žádný z těch dílů po MW fakt nestojí. :D