Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@AlieN (29.10.2022 05:13): To je Moffat, Davies není až takový megaloman na cesty časem. :D
Edit: Nedávno jsem četl rozhovor, kde Davies, Tennant a Tate řekli, že se zamysleli během covidu, jestli by nebyla zábava udělat ještě nějaký speciál. Nemysleli si, že jim to dovolí, ale v BBC byli nadšení. A tím to vlastně všechno začalo. RTD udělal rozhodnutí provést seriálem nového Doktora a David s Catherine prý kývli, že se rozhodně rádi na chvilku vrátí.
Z dalších věcí od Daviese se chci podívat hlavně na The Time Traveler's Wife. To vypadá trochu jako River Song 2.0

Btw kdo neviděl Torchwood tak by ho velmi měl dohnat. Hlavně třetí a čtvrtou řadu.
@Dan9K (28.10.2022 16:29): No však poslední minuty nového dílu vzbuzují největší nadšení za celou Chibnailovu éru :D
A krom Tennant a ( a Daviese) se vrací i Donna... a ten Doctor či přijde po nich vypadá jako hodně velký sympaťák, nemohl bych se těšit víc :)
@sandokan (26.10.2022 20:57): Já na tyhle věci nemám. 1883 jsem teď viděl jeden díl a stačilo mi. Nějak se mi snižuje ta tolerance na koukání se na utrpení jiných lidí. Jsem odsouzen k lehkým seriálovým komediím. :) Na druhou stranu je to trochu i prací. Těžko se mi po projíždění svazků StB (třeba inspekce Uherské Hradiště je "lahůdka") ještě chce pak doma koukat na nějaké "těžké" filmy a seriály.
@John Mirra (25.10.2022 18:51): https://www.csfd.cz/film/1545-vlci-bouda/prehled/ - nízkorozpočtový český bizár, ale jakousi kvalitu to má
https://www.csfd.cz/film/226647-ledova-smrt/galerie/ - slasher, nic víc, nic míň
https://www.csfd.cz/film/249235-deti/galerie/ - tohle bych asi doporučil nejvíc
https://www.csfd.cz/film/605822-chata/galerie/ - tohle mám v backlogu na základě jejich předchozího snímku "dobrou mámo".
https://www.csfd.cz/film/254676-frozen/galerie/ - banda uvízne na lanovce, nic víc, nic míň

Ale možná kašli na horrory a mrkni spíš na tohle jestli neznáš
https://www.csfd.cz/film/214772-cerne-zrcadlo/470953-bile-vanoce/prehled/
Trochu sněhu tam je.. :D
The Cure - velmi povedený, a dlouhý, koncert. Trochu vytažená basa, tvrdší zvuk, než jsem u nich zvyklý, ale vlastně mě to tak i více bavilo (nejsem fanoušek kapely, ale jsem rád, že jsme nakonec šel).
https://m.imdb.com/title/tt12327578/?ref_=m_ttep_tt

Po šesti dílech netvrdím, že je to skvělý Star Trek. Ale je lepší jak Discovery či Picard. Jen... Postavy jsou zase nezajímavé. Přitom DS9 mě naučil, že univerzum unese i dalece více vrstevnaté charaktery, aniž by muselo zcela obětovat svou liberální eschatologii.
Jedu do neděle na hory a potřeboval bych pár tipů na nějaký kvalitní horor, třeba méně známý? Bonusové body za horské prostředí a sníh, ale není to podmínka :)

Zatím mám jenom The Orphanage (2007).
HOT D vs Rings

No, jak jsem ani od jednoho nic nečekal, a na HOT D jsem se vlastně ani původně nechtěl dívat, tak jsem se nakonec právě pro HOT D celkem dost nadchl, a když to úplně nezvořou, tak si to za několik let rád pustím celý spíš než GoT. Ocenil bych jen, kdyby se nesnažili bejt tak zbytečně spektakulární, možná by pak i dokázali tu další sezónu vyprodukovat rychleji.

Rings jsou škodlivá sračka.
Finále draka vynikající. A teď rok nebo dva čekat :(

Mimochodem, režíroval ho Greg Yaitanes a pokud jste někdo neviděli jeho Quarry, tak napravit.
Minule jsem se ptal tak těd me zajímaj komiksy, je náká stránka jako tahle ale pro komiksy?