Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Čo je podľa Vás najlepší filmový počin v rámci ČSSR produkcie?

Myslel som si, že "Útek zo zlatej krajiny", ale ako teraz po 20 rokoch pozerám pri večeriach "Slovácko sa nesúdi" tak musím uznať, že to je asi fakt absolútny TOP.

BTW čo sa týka Českej produkcie tak v poslednej dobe s kolegami uchcávame na scénke.
Hudobný troll Kanye West sa dal na kresťanský hip hop, mám jedného kolegu ktorý skoro nemohol spať, lebo čakal kedy ten album ktorý niekoľkokrát odkladal konečne vydá. Mal by si radšej pustiť nový album Swans
@speedevil (27.10.2019 09:10): V současnosti je to už asi jedno, teď vytvoříš kvalitní zvuk asi i v garáži, ale ten Motorband tehdy natáčeli v Německu, asi to nějak nevychytali. Co si ale pamatuju tak ta deska v tu dobu mi zněla dobře
Muzika: Kapela XIII.století letos vydala "nový" cédéčko (Frankenstein), který i když má jenom 8 songů a většina z toho jsou starý skladby v novejch verzích, který se nevešly na dřívější alba, by se mohlo líbit nejen fanouškům českýho "bigbítu", ale i těm (mně), které zajímá ZVUK hudební nahrávky.
Ano, mam to podobně jako u závodních her - většina hráčů řeší hlavně to, jak jim závodní simulátor při jízdě kvedlá s volantem, nebo dokonce jestli je virtuální závodní okruh do hry na milimetr naskenovanej nějakym lejzrem či co, ale já začínam u plynulý grafiky hry a až pak mě případně zajímá, jak dobrou má hra fyziku... u reprodukovaný muziky mě zajímá nejdřív zvuk a až pak případně řešim, jestli je to džez, metál, nebo italodisko (i když vlastně toto ani neřešim, muziku posloucham často a rád a nehodlam se omezovat jen na nějaký žánry).
CD Frankenstein od XIII.století je v tomhle směru celkem v pohodě, jen mě zaskočilo, že nový verze starejch songů zní líp, než třeba skladba "Chaotica", která je jednou ze dvou NOVEJCH skaldeb na CD... zní jak kdybys zabalil repráky do Larisy (pozn.: Larisa = deka už z dob socialismu, pojmenovaná po nějaký ruský komsomolce).
Ovšem i takhle je to dost dobrý oproti jednomu porevolučnímu albu, ze kterýho se mi chce i po letech blinkat, když si na to vzpomenu > "Made in Germany" od Motorband - to je v rámci českýho "bigbítu" cédéčko sice jedinečný, ale s jednoznačně nejhoršim zvukem, který jsem kdy slyšel! A je to škoda, muzika jako taková super, zpěvák perfektní - teda zpěvák by byl perfektní, kdyby byl v písničkách slyšet! Ten zvukař, kterej takhle zku*vil zvuk tohohle alba by zasloužil pověsil za koule do průvanu :/
Neviem, kam to dat, tak toto info davam tu a neviem, ci uz to niekto pisal, ale: zajtra bude mat autogramiadu v Prahe v Talpress Brandon Sanderson okolo 16tej. To len pre tych, ktori maju od neho nejake knihy a radi by si ich nechali podpisat.
Nové single od Coldplay, ten prvý je celkom ok, ale ten druhý je jedna z ich najlepšícch piesní za dlhú dobu, nečakal som že tam saju saxofonové sólo.
Jediný, co bylo na tom traileru dobrý, je hudba. Jinak to pořád vypadá jak fanfikce 15 letý SJW lezby na monumentálním rozpočtu.
@strejdafido (21.10.2019 23:31): občas si něco v DM vytisknu. Není to žádná super kvalita, ale jako na fotky z mobilu super. Poslední dobou u nás teda měli problém a tisklo to s chybou, dělalo to takovou čárku na fotce. Ale snad už to opravili. Objednávám si i z cewe fotoknizky. Fotky jinak neupravuji, jen si na flesce udělám složky dle velikostí fotek. Jako když je chci tisknout na klasický rozměr nebo ten větší. Info najdeš na stránkách DM.
Asi to patří do zrušeného o Všem a o ničem, ale kam jinam s tím? Jde mi o to, že se chci optat, zda někdo nemá zkušenosti s výrobou fotografií v drogerii DM. Mám pár fotek v mobilu a chtěl bych je nechat vyvolat na fot. papír. Vyzkoumal jsem, že fotím obrázky velikosti 4:3 (13M). Musím s tím něco dělat, nebo to jde přímo dát na flashku a donést to tam na vyvolání? Pokud musím ty obrázky nějak upravit, jak a v jakém programu? Děkuji
Tož jsem nevěděl co robit, tak jsem si zašel na 4DX. Kino v tom nabízelo jen Maleficent 2, ale co už, trikově to byla docela sázka na jistotu a k ničemu jinému to není, že.

Možná to bylo tím, že jsem v celém sále byl naprosto sám, ale kdykoliv semnou to křeslo pohlo nebo mi to dávalo lokty do zad, nemohl jsem si pomoct a víc než film jsem sledoval, jak vypadají všechna ta prázdná sedadla kolem mě, a ve finále jsem se tím bavil víc, než filmem. Mít to natočený a vytrhnout to z kontextu, nějakého simpletona bych beztak přesvědčil, že duchové. :) Film samotný ve finále ale docela též ušel, tedy až na závěr, kdy jsem prostě ty 3d okuláry musel sundat a patřičně fejspolmnout.

Předtím jsem ale taky byl na Jokerovi, a ten už se mi líbil více. Určitě jsem nad tím nepohonil jak většina internetů, ale dobrej film to rozhodně je. A jestli na tom něco overhyped není, tak chuakinův výkon, borec to věru prodal luxusně

Jo a taky jsem nedávno juknul na IT chapter 2 a jsem rád, že v kině jsem si to nechal minout, docela dosti intenzivní zklamání.

A včera večer na debilfounu El Camino. A jako jo pěkný, ale
..docela zbytečný? Hned na to jsem si ještě střihl Eli, když už jsem se pracně přihlásil na Netflix, a to naopak bylo dosti velkým překvapením! Hororfandům určitě doporučuji.

Tak, a teď zas měsíc nemusím žádný film vidět
Teda popve jsem narazil na tu asijskou emote konverzaci.. cinan v podstate skoro nepise a pri par slovech tam nasazel asi 30 emotikonu... pulka z toho nejaky manga postavicky.. :D Hovor zacal- Nyan,miau... :D