Dohrané modifikace 2004 - 2021 - PavelU - Většina barev je přiřazena dané hře či sérii, ale u některých jsou identické barvy i u nesouvisejících her.
Mapa do střílečky Chrome byla v roce 2005 někde ke stažení. Název již nevím. O jakéhosi nepřítele či bosse tam šlo.
Hafíka jsem ze začátku vyřadil a dal skoro na konec, jak jsem se mu v letech 2018 a 2019 věnoval.
Gunman Chaos je plná verze Gunman Chronicles, co jela ve Steamu pod HL1.
Každou modifikaci tam mám uvedenu jen jednou, i když některé mám dojeté vícekrát.
Započítáno i několik grafických balíčků do her, ale ne všechny. SweetFX či ENB Series tudíž neberu jako dojeté modifikace. A vynechány menší zlepšováky k Vice City.
Ze seznamu vyřazeny betaverze pár megawadů k Doom II. No End in Sight či Czechbox. Finální verze nemám dosud odehrány. No End in Sight není kompatibilní Brutal Doom apod.
Položka na slotu č. 206 byl jakýsi megawad z ranných devadesátek, v němž byly velmi malé a zajímavé mapy. A název modu je tudíž ve skutečnosti zcela jiný.
Celkově zredukováno na pouhých 314 dojetých modifikací. Do těch nejprovařenějších her pod sluncem. Snad je to už bez chyb.