@Paul (14.12.2021 18:25): Jako Fuku jsem nikdy nějak zvlášť nemusel ale co si pročítám ten jeho pamflet, tak se nedivím že to Japonsko nedodělá když dělá takové blbosti.
Všeobecně o hrách
@Jack_Dark (14.12.2021 18:22): samozřejmě že ne. Je to už takovej running joke. Ale na druhou stranu, každej kdo si zažádá tak má prachy zpět.
Už dodělal Fuka to Japonsko co mu zaplatili ti jeho fanoušci? :D
@Zx Atari 500 (14.12.2021 14:47): No jen jestli to není fosilni spis tady :)
Je videt, ze FF je uz fosilie, kdyz se to sem dostalo az po takove dobe, pripadne to nikomu nestalo za repost driv :)
Aler FF by mohl vzit kamerku a natocit u lziveho Cenka pokracovani teto klasiky :)
Aler FF by mohl vzit kamerku a natocit u lziveho Cenka pokracovani teto klasiky :)
Oba dva sympatický lidi co se ze sebe udělali tak trochu kretény :)
Fukovo recenze tý herny by byla ok a konstruktivní, kdyby si odpustil ty žvásty o tom jak to vlastníky muzea ty mašiny vůbec nezajímaj.
A Čeněk se zas měl vykašlat na nějaký hysterický konspirace o zlém fukovi a věcně vypsat jak se dají ty problémy řešit, a že se postará o nápravu.
Fukovo recenze tý herny by byla ok a konstruktivní, kdyby si odpustil ty žvásty o tom jak to vlastníky muzea ty mašiny vůbec nezajímaj.
A Čeněk se zas měl vykašlat na nějaký hysterický konspirace o zlém fukovi a věcně vypsat jak se dají ty problémy řešit, a že se postará o nápravu.
@rikuhahl (14.12.2021 13:42): Hmm. Čeňka znám a přehled ve hrách a herních přístrojích obecne určitě má. Jinak o cele tehle kauze si myslím ze by oba udělali nejlíp kdyby s tím vůbec nezacinali, oběma to vůbec neprospělo :)
@Richmond (14.12.2021 13:39): jj, taky mi to přijde od Cibiena trochu přestřelený, prostě má nějakou firmu a někomu se ty služby nelíbily, tak to prostě chodí. Veškerá omáčka okolo je prostě zbytečná a jen ukazuje na to, že se v oboru asi opravdu vyzná jen v těch starejch automatech a zbytek jde mimo něj.
@90210 (14.12.2021 11:23): Jako ty chápeš jeho reakci na to, že mu spadla desetina hvězdičky na hodnocení?? Mě přijde ta úplně reakce právě mimo. Fuka dal kritickej komentář a zdůvodnil ho. Nic víc. A pak přišla ta (dle mého) hystrická reakce na snížení hodnocená z 4,9 na 4,8. Kde to jsme? :)
@Kwoky (14.12.2021 12:18): +1 téměř jako v Q3 Live co si tak matně pamatuji. :)
@Kwoky (14.12.2021 12:18): Super. :)
Nejlepší přebíjení zbraní :) odkaz
@Richmond (14.12.2021 11:07): No, urcite ho znal, ale jinak bych jeho reakci celkem chapal.
@90210 (14.12.2021 10:19): No Čeněk ale taky pro mě nepochopitelná reakce (plus to, že ho vlastně vůbec neznal...on s retro muzeem nezná Fuku!!) :)
https://www.fffilm.name/2021/11/pan-cenek-cibien-lze.html
Fuku jsme tady resili nedavno, mam ho rad se vsim dobrym a spatnym, ale tady se opet zachoval jako asocialni hovado.
Fuku jsme tady resili nedavno, mam ho rad se vsim dobrym a spatnym, ale tady se opet zachoval jako asocialni hovado.
@PRIVATE MARTIN (13.12.2021 19:55): Jedině že by to někdo použil nebo kód revokoval vydavatel. Mělo by se to dít jen výjimečně.
@Charllize (13.12.2021 20:18): Jo, akorát u tohoto chtějí na PC ještě o 10 dolarů víc, než na PS5.
Ale jak říkám, ono to je u Squeenixu jedno. Guardians mají ani ne dva měsíce po vydání za 39 euro. Čas na bundle už :D
Ale jak říkám, ono to je u Squeenixu jedno. Guardians mají ani ne dva měsíce po vydání za 39 euro. Čas na bundle už :D
@Fritol (13.12.2021 19:33): Já ten Epic nesleduju, ale vysokou cenu už měli Kingdom Hearts při vydání. A nevím jak PC ale AAA novinky jsou na konzolich ted většinou 1849 - 1999 Kč. A ne jen SE ale všichni. Před časem se to všude avizovalo ze ceny her půjdou nahoru, a tak se i stalo. A teď to začlo delehat i na PC.
Môžu kódy na Steam hry časom nejak vyexpirovať?
@7c (13.12.2021 19:29): Tak cena je 70 dolarů, běžná nová cena PS5 her. Tu PC cenu sere pes, stejně to bude do roka v 50% slevě někde u třetí strany, jak všechny tyhle Squeenix hry pro západní publikum.
Ono to je těžko vydávat hru na platformu, kde ti za to snad víc jak polovina hráčů (tzn několik milionů) ani nezaplatí. Někde se to nahnat musí. A nemyslím si, že tohle zrovna má potenciál být nějaký komerční hit, i kdyby to stálo polovinu.
Ono to je těžko vydávat hru na platformu, kde ti za to snad víc jak polovina hráčů (tzn několik milionů) ani nezaplatí. Někde se to nahnat musí. A nemyslím si, že tohle zrovna má potenciál být nějaký komerční hit, i kdyby to stálo polovinu.
@Paul (13.12.2021 17:34): Nejzajímavější "marketing" je zatím cena...
@SilentWolf (13.12.2021 16:13): teda...to vypadá hrozně. I tam kde jsem to nečekal, nesympatická protagonistka a nic moc grafika (a hnusnej interface!). Divný.
@Charllize (13.12.2021 16:49): Na Babylon's Fall se tbh těším i přes ty ukázky tehdá. Nevěřím, že Platinum udělá špatnou hru. Akorát se obávám, aby to bylo dobře hratelné i v singlu. Jinak jo, ty nové záběry vypadají o něco líp.
Příští rok má ale vyjít i Granblue Fantasy Relink konečně, na tom taky dělali Platinum, to bude určitě lepší. :)
Příští rok má ale vyjít i Granblue Fantasy Relink konečně, na tom taky dělali Platinum, to bude určitě lepší. :)
@Fritol (13.12.2021 16:46): Ale přišlo mi ze ten Babylon Fall vypadá mnohem lip než v ukazkach predtim.
@SilentWolf (13.12.2021 16:13): To je takový gameplay co nic moc neukazuje teda. Ale mně se to docela líbí ten souboj na konci, zas je to něco jiného aspoň než to tam někde rubat mečem nebo vystřílet kalachem, že.
Smutné mi akorát příjde, že tam minutu šaškuje kolem mrdy nepřátel aby pak otevřela truhlu, ve které je heal... srsly, 2022 a furt budem dělat open worldy jak Ubisoft. No snad jen blbě vybrali ukázku a nebude to debilní open world s miliardou otazníků, kde budeš rubat generické nepřátele, abys jako odměnu dostal totálně zbytečnou číčovinu a vliv na děj bude nulový.
Smutné mi akorát příjde, že tam minutu šaškuje kolem mrdy nepřátel aby pak otevřela truhlu, ve které je heal... srsly, 2022 a furt budem dělat open worldy jak Ubisoft. No snad jen blbě vybrali ukázku a nebude to debilní open world s miliardou otazníků, kde budeš rubat generické nepřátele, abys jako odměnu dostal totálně zbytečnou číčovinu a vliv na děj bude nulový.
https://www.youtube.com/watch?v=igFAqltZsEE&ab_channel=IGN
Forspoken. 4min gameplay. Teda hodně zklamal. :/ a to jsem se po TGA traileru trochu začal těšit.
Forspoken. 4min gameplay. Teda hodně zklamal. :/ a to jsem se po TGA traileru trochu začal těšit.
Tohle jste viděli? odkaz Unreal engine 5 v akci. Opravdový next-gen.
To Nintendo mě nějak moc napíná, nakonec jsem teda nemusel být tak dlouho vzhůru :)
Představilo akorát nového Sonic frontiers, Persona 4 arena, DLC k Monster hunter a Cuphead, možná i několik sekund z již dříve oznámených her... ještě něco?
Představilo akorát nového Sonic frontiers, Persona 4 arena, DLC k Monster hunter a Cuphead, možná i několik sekund z již dříve oznámených her... ještě něco?
@MickTheMage (10.12.2021 13:00): Súhlas. Asi najpríjemnejšie prekvapenie, aspoň pre mňa.
@Tulareanus (10.12.2021 13:32): Keď už sme vydržali doteraz... :)
@Tulareanus (10.12.2021 13:32): Keď už sme vydržali doteraz... :)
To, že sa ešte niekedy dočkám space marine 2, som fakt necakal. Ale tak este to nie je hotove.
Jo a vlastne, okrem toho Star Treku, do druheho extremu (kto by to do mna povedal, ze ;)).... SPACE MARINE 2! :)
@Bragi (10.12.2021 09:34): Nj, well... myslim, ze takto... ;)
@Paul (10.12.2021 12:36): To by mě taky zajímalo, imho se tam muselo něco stát, nějaký restarty a tak…
Jako Rocksteady taky nechápu, od Arkham Knight, kterej byl vynikající, už je to 6 let...a oni těch 6 let strávili tímto?
@SilentWolf (10.12.2021 12:04): A taky by to chtělo někoho, kdo umí psát. Na Shadow of je totiž dobrej jen ten vykradenej souboják v kombinaci s nemesis systémem. Teď, když to píšu, tak si říkám, kde by asi dneska byli, kdyby si tenkrát Rocksteady ten souboják patentovali, že? Speaking of Rocksteady, z toho gameplaye jsem docela na rozpacích, vypadá to jako generická střílečka s žralokem, a to jsem asi spíš nechtěl, ach jo.
@Paul (10.12.2021 11:43): Když mluvili o tom, jak v další hře využijí ten nemesis systém, ale nebude to LOTR, tak jsem čekal cokoliv, ale tohle fakt ne.. :D
Jinak votrava že Monolith po nudnejch Lotrech bude teď zas trávil x let vývojem Wonder Woman...
Když chtěj dělat hru s ženskou, měli konečně oživit NOLF..
A It Takes Two má GOTY, což...je cool, Fares si to zaslouží. Sice "jen plošinovka", ale přetejkající kreativitou.
Když chtěj dělat hru s ženskou, měli konečně oživit NOLF..
A It Takes Two má GOTY, což...je cool, Fares si to zaslouží. Sice "jen plošinovka", ale přetejkající kreativitou.
@Paul (10.12.2021 11:03): Ok. A souhlas.
@Naginata (10.12.2021 10:41): ani moc ne, ale ale když něco cringe hrozilo tak jsem přepínal jinam (většinou to byly různý filler blbosti a reklamy)
@Jab (10.12.2021 08:47): dělají to spolu s deck nine, což je docela dobrý studio, imho to bude dobrá hra. Akorát já nemusim ten cartoon stylizovanej art style, raději bych ty postavy realističtější.
@Jab (10.12.2021 08:47): dělají to spolu s deck nine, což je docela dobrý studio, imho to bude dobrá hra. Akorát já nemusim ten cartoon stylizovanej art style, raději bych ty postavy realističtější.
@Paul (10.12.2021 01:44): Bylo tam moc cringe momentů? Já si raději počkám na nějaký video souhrn.
Ale Sonic 2 film, to jsem opravdu nečekal :D
Od Kojimu a tvůrce Silent Hillu jsem ale čekal víc.
Ale Sonic 2 film, to jsem opravdu nečekal :D
Od Kojimu a tvůrce Silent Hillu jsem ale čekal víc.
@MickTheMage (10.12.2021 09:15): Keď už spomínaš ten Star Trek, tak si sem niečo odložím... :)
@MickTheMage (10.12.2021 09:15): Jo no jo. A zase nějaké Telltale varianta B. Hmm... Nu, počkáme na výsledek. Stejně jako u dvou níže to snad nebude jen další zbytečné ždímaní universa.
A hele, nova Star Trek hra... to bolo... necakane :)
Btw SW:Eclipse, ta 4x Duna... Pokud to nebudou rychlokvašky k podpoře filmů, tak se těším. :)
@Naginata (09.12.2021 18:08): Mistr.
@Paul (10.12.2021 01:44): Jaký má teď Telltale status? Páč já si vzpomínám, jak před pár lety končili... Kdo teď za tím jménem stojí a jaká je šance na kvalitní Expanse hru?
@Paul (10.12.2021 01:44): Vskutku, vypadá to jako něco pro mě :) Hellblade ovšem top.
@Paul (10.12.2021 01:41): Samozřejmě je ještě moc brzo na nějaký verdikt ohledně kvality, ale moc mě baví, že i po více než dvaceti letech vzniká třetí díl poměrně obskurní strategie, která - jakkoli byla svého času natolik napřed (Blizzardí RTS po roce 2000 jsou jen deriváty jejich starších her hrající na jistotu, což ostatně vyšlo najevo při finální podobě třetího WarCraftu, který měl být úplně jiný) - upadla na nějakých deset let do naprostého zapomnění. A jakkoli je Randy Pitchford dost kontroverzní osoba, nutno mu přiřknou k dobru, že Gearbox značku koupil ze srdcových důvodů a následně ji dal k dispozici původním tvůrcům.
A teď to hlavní... odkaz
The Expanse s Drummer v hlavní roli od Telltale. Potenciálně zajímavý.
Evil West od tvůrců Shadow Warrior vypadá dobře.
Planet of Lana vypadá jako pěkná Fritolovka.
Hellblade 2 vypadá fakt zajímavě, grafika špičková.
Star Wars Eclipse trailer hezkej, ale jen CGI. Každopádně jsem zvědav co Quantic Dream předvedou.
A teď nějaký cringe povídání random gayboye.
Lmao Pete Hines mě poprvé v životě rozesmál.
Herečka co hrála Dimitrescu v Resi8, wow :)
Alan Wake 2 odhalen, ale zase jen krátký CGI.
Guardians of the Galaxy vyhráli Best Narrative, což mě příjemně překvapilo (Forgotten City by bylo ještě lepší, ale holt indie nemá moc nárok, takže nebyli nominovaní)
Evil West od tvůrců Shadow Warrior vypadá dobře.
Planet of Lana vypadá jako pěkná Fritolovka.
Hellblade 2 vypadá fakt zajímavě, grafika špičková.
Star Wars Eclipse trailer hezkej, ale jen CGI. Každopádně jsem zvědav co Quantic Dream předvedou.
A teď nějaký cringe povídání random gayboye.
Lmao Pete Hines mě poprvé v životě rozesmál.
Herečka co hrála Dimitrescu v Resi8, wow :)
Alan Wake 2 odhalen, ale zase jen krátký CGI.
Guardians of the Galaxy vyhráli Best Narrative, což mě příjemně překvapilo (Forgotten City by bylo ještě lepší, ale holt indie nemá moc nárok, takže nebyli nominovaní)