Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Bylo to naprosto příšerný. Jak jsem jim věřil, tak mě zklamali. Tenhle tým měl slušný boje ve čtvrtfinále, ale celej turnaj nebyl schopnej najít svojí tvář a přes dílčí záblesky stačil jedna přesilovka soupeře, smolný gól atd. a tým se skoro sesypal a šel do plnejch bez většího nápadu a šance. Pořád si myslim, že Pešán je dobrej trenér, ale ne pro repre na turnaje. Je to schopnej manažer a plánovač, což dokázal svou prací v Liberci, ale absolutně neni schopnej repre tým vyhecovat, rychle něco vymyslet, nebo improvizovat. Takže snad půjde a u repre se objeví někdo jinej. Takhle ke konci sezóny to bude těžký, ale stačil by nějakej motivátor a těch pár tejdnů by se zvládlo. No uvidíme, ale za cenu historický blamáže to opravdu nestálo :(

@player (15.02.2022 13:37): Po takovýhle blamáži je náhodou medaile z MS 2022 pravděpodobnější :) Bude nový trenér (snad), bude velká motivace to alespoň trochu odčinit, a je navíc olympijská sezóna, takže MS nebude mít takovou váhu u hráčů a každý hráč ze všech týmů si rozmyslí, jestli odehrát OH i MS, přeci jen jsou to vcelku tak 2 měsíce života (s přípravou).
prestante drzkovat ... mame nejhezci dresy ... to se taky pocita ..
@rikuhahl (09.02.2022 16:21): Věřit je hezké ale medaili z hokeje mít nebudem. Jestli takovýdle výkon budem předvádět na MS 2022 tak budeme mít problém porazit i Lotyše a Nory. A se Švédédama,Finama a USA s těma to bude tuplem tragédie.
@Richmond (15.02.2022 12:28): Sic pravda, že do topky nepatříme, ale na druhou stranu si myslím, že bychom pořád měli mít lepší kvalitu než Dánsko, ale je hrůzostrašné, že z posledních 5 zápasů jsme je ani jednou neporazili v základní hrací době...
@Richmond (15.02.2022 12:28): Zatim nikdo jinej tak otřesný výsledky neměl (EHT, MS, OH) Tak jenom doufám, že tam přijde někdo kdo ty výsledky bude mít lepší. Pořád vychvalujou hráče jak jsou nejlepší v zahraničních klubech, ale asi nedělaj jeden tým. Nejsem hokejovej trenér, ale věřim tomu, že se s repre dá pracovat líp než teď. Tohle je poprvé co čtvrfinále nemáme, takže tím chceš říct že až do téhle sezony jsme měli jinak dobré výsledky. Ok beru, ale kdo jinej za tuhle sezonu teda nese zodpovědnost?
@Can (15.02.2022 11:51): A Ty si myslíš, že s tím trenér něco udělá? Jako že najednou budou lepší hráči? Vždyť třeme bídu s nouzí bez ohledu na trenérské rošády napříč věkovýma kategoriema (to, že jednou za čas někdo vyhraje jeden klíčovej zápas a dostane se mezi 4 neberu jako trend). Jak řekl Eliáš, přestaly jsme holt bejt hokejová velmoc. Každé čtvrtfinále už musíme brát jako dobrý výsledek :)
Nebudeme si zbytečně vymačkávat klávesy na klávesnici, ne?
Jde se vařit, Vepřové na slanině :D
To bylo zase utrpení se dívat na ten náš hokej. Poprvé co jsme se nedostali mezi posledních 8, historická prohra s Dánskem, za mě fakt ostuda. Spousta hráčů co v nároďáku nemá co dělat. A samozřejmě bude nový trenér, což je jediné plus téhle ostudy.
tak alespon ty dresy byly hezky ... mozna dokonce fakt nejhezci ...
Měli jsme dvakrát z prdele kliku - u posouzení faulu a pak u vyrovnávacího gólu. Stačilo ji jednou nemít a prohrajem. Na druhou stranu jsme hráli fakt dobře, obětavě a aktivně. Rusové to s náma neměli lehké, i když rozdíl v kvalitě tam byl hodně vidět. Jestli takhle zahrajeme v úterý, tak čtvrtfinále uděláme. Pak už budem zase potřebovat štěstí.
Kvůli takovejm zápasům se prostě vyplatí koukat a fandit. Snad si tým dokázal, že by to mohlo jít a ještě se porve o úspěch ;)
Skvělej zápas, mohlo to bejt za tři body, ale dva jsou super. Kýhos řikal, že to bude vyrovnanej zápas a padne málo gólů, tak ten první předpoklad mu vyšel :) Vyrovnávací branka byla haluz, ale to k tomu patří.
Proměňování přesilovek je základ a dneska se to teda daří. Ještě ti třetí třetinu zvládnout a rozpoložení týmu před playoff bude dobrý.
@Jab (12.02.2022 15:40): To teda. Jako, když se dá pětka, tak je s tim automaticky i trest do konce zápasu, ale nevypadalo to na takovou zákeřnost. Na druhou stranu to naše vyloučení bylo takový sporný (to první, Sobotka byl jasnej) a bylo tam podle mě i pár dalších ruskejch neodpískanejch faulů, tak to nějak kompenzujou. Pro nás je to ale skvělý, ještě jeden gól z tý přesilovky může bejt a je dobrý, že to přišlo, když jsme měli tlak a ne, když měli tlak rusové. Každopádně dneska hrajem fakt dobře a až na ten první gól, kterej byl Hrubce, a toho oslabení 5 na 3, tam moc chyb není. Opravdu se na to dobře kouká, na rozdíl od předchozích zápasů téhle sezóny.

@pajmič (12.02.2022 15:47): Jako posuzování faulu jsem viděl snad poprvý.
@Jab (12.02.2022 15:40): Prcek najel na trochu vytrčený loket Rusáka, prcek letí na zem jak hovno, Rusák se diví, video rozhodnutí (faul či nefaul?) trest do konce! Ten sudí musel asi omylem vtsoupit do jiných dveří. Místo florbalu se omylem dostal na lední hokej :)
Imho 5+ do konce utkání byl hodně přísný trest. Nijak zákeřně to nevypadalo.
@Jumas (11.02.2022 22:17): No, zase díky tomu, že Pešán nepochopitelně nevybral nikoho z našeho skvělého a našlapaného válce, jsme dneska mohli rozjet Brno 4:0.:-D

A to mi udělalo větší radost než ušmudlaná výhra nad Švýcarskem.:-D
Možná trochu diskutabilní je, že jsme na tuhle zimní olympiádu vyslali de facto stejně sportovců jako na nedávnou olympiádu letní. Ale asi to upřímně nejsou zase takové pálky, abychom šetřili na lidech, kteří sice nedosáhnou na medaili, ale také neudělají ostudu.

Olympiáda to nebude příliš úspěšná. Ale žádná tragedie to také nebude. Kdyby se nezranila Samková, tak by snad také jednu medali přidala. Vlastně by se dalo ušetřit asi na těch chlapech, když se tak dívám na české medailisty posledních dvou zimních olympiád. :)
Taky nechápu, proč vzal Pešán ze Sparty zrovna Řepíka se Sobotkou, když by Chlapík pomohl týmu daleko více. Zaměřil se ale bohužel na starší ročníky a mladými kluky, kteří by oživili hru, to moc neproložil. Ve skupině je každopádně všechno jedno, nejspíše v ní skončíme poslední, třeba se nám pak ale podaří ty opravdu důležité zápasy.
@Všivák (11.02.2022 15:58): O tom žádná, o to víc je to vidět na užším kluzišti. Kde rychlost hraje prym jako v NHL, kde nikdo nemá čas navíc, hned je u tebe protihráč. Podle Záruby prý Švýcarský trenér vybíral hráče podle kvality a rychlosti bruslení.

Z naší ligy do NHL, je málo pravděpodobný mladý hráč na tož "dědek" Krejčí.
@Strady (11.02.2022 15:47): Já ale mluvím o tom, že momentálně všichni hráči napříč klubama z naší nejvyšší ligy jsou na mezinárodní hokej pomalí a nepřipravení. Liga, která staví na dědcích končících kariéru.

Je mi líto Krejčího, že se tady zakopal. Případný comeback do NHL bude mít z téhle destinace hodně těžký.
@Všivák (11.02.2022 15:17): Nemá, jeho přínos Spartě a národnímu týmu je v této sezoně mizivý, je vyčpělý, potřeboval by volno a dostat se do pohody. Prostě od gólového hráče se zkušenostmi, mám asi jinou představu nebo koukám na jinou Spartu.
@Strady (11.02.2022 13:47): Jasná věc, myslel jsem jenom pro tenhle turnaj, protože při vší úctě k Dánum a Švýcarum, zápasy s nima nejsou zrovna ukázkou nádhernýho hokeje. Je samozřejmě naprosto v pořádku hrát účelně a podle možností a schopností týmu, ale kvalita je někde jinde (a netvrdim, že u nás) ;)

Jj, Řepík a Sobotka jsou v týhle nominaci trochu navíc. Byli to vždycky kvalitní hráči, ale letos je to fakt slabota od nich a i kvůli tomu je Sparta tam, kde je. Měl jet Chlapík a třeba by se mi líbil i Aleš Jergl od nás z Hradce, ale ten ještě nikdy v repre nebyl, takže měl dopředu smůlu.
@rikuhahl (11.02.2022 12:27): Pravý zrcadlo už máme, náš hokej je na nic. Vše je absolutně pomalé, bruslení, práce s hokejkou, přihrávka. Vždy byla přihrávka rychlejší než hráč, ve všech sportech, naši hokejisté to změnili. O přesnosti přihrávky by se také dalo dlouze psát.. Musí se udělat kompletní změna, trend hokeje nám ujel.

To neznamená, že bych téhle staré gardě nepřál medaili, bronz by byl fajn ale co naplat je to jak to je.
Zatím mě mile překvapil Červenka a to jsem na něho vždy kydal hnůj, na druhou stranu hrůzostrašný jsou Sobotka a Řepík (moc nechápu proč je Pešán vzal, když neměli formu ani ve Spartě)
Chlapi taky zabíraj a je tam první vlašťovka :) Uvidíme, co zejtra s Rusákama, to bude to pravý zrcadlo.
@Richmond (11.02.2022 11:21): A pamatuje si ho většina lidí, dokonce má i film a za mě je dobře, že se tam dostal, stejně jako kokosy v bobech. To jsou příběhy. Australskej shot-trackař co vyhrál zlatou i když byl ze všech nejpomalejší atd. To jsou OH, je třeba se občas i jen zúčastnit.

Dream team taky všechny drtil a dnes už to tak v basketu není.
@Can (11.02.2022 11:08): Všichni nemůžou být první, ale tady jde o důstojnost! Neměla by to být fraška. Něco jako když skákal orel Edwards :)


@DEU (11.02.2022 11:08): O MS se nebavíme, ne? Na OH je třeba hodně přísná kvalifikace v basketbalu. Na MS je tuším 24 týmů a pořád je to výborný turnaj a přesto to na OH masivně zúží. U toho ženského hokeje ale jsou strašlivý rozdíly a pak to bije do očí, pro mě je to pak nekoukatelný. A to že jsou ponižovaný naše sportovkyně je už pak jen takovej nepříjemnej bonus.
@Richmond (11.02.2022 11:02): Děvčeta prominou, ale já neprominu :)

Víš jaký mají OH heslo? Právě že tam se objevujou sportovci z celýho světa. To je jako kdyby si řekl, že Ester je mimo ligu všech ostatních, tak tam ty ostatní nemají co dělat a nezaslouží si ty medaile. A tak par. slalom tam nemá co dělat dokud se ty ostatní holky nenaučí jezdit.??
@Can (11.02.2022 11:00): V každým sportu sportovci makaj, to by tam měli jet automaticky všichni, ideálně bez kvaldy :) Jako sorry, to je olympida, kde aspoň já očekávám zajímavá klání a ne hru na jednu branku, kde to mohlo klidně skončit 25:1. Děvčata prominou :)
@Richmond (11.02.2022 10:29): Ano, převaha USA byla skutečně brutální a jejich produktivita žalostná. Kdo by ale měl hrát místo holek, když si účast vybojovaly? Podobné je to ve floorbalu, kde jsou na čele Švédové s Finy, poté Švýcaři a i přes pár třetích míst v závěsu čtvrté Česko. Floorbal i ženský hokej se nějak vyvíjí a pokud holky budou na sobě makat, jednou snad budou USA a Kanadě důstojnějšími soupeři.
@DEU (11.02.2022 08:15): jsem viděl u snídaně asi 5 herních minut ve třetí třetině (+ druhý göl američanek). V jednu chvíli tam blikla statistika střel na bránu 60:5 :)) Už jsem dlouho neviděl tak totální převahu, v podstatě se hrálo jen v naší třetině. Na olympiádu by podle mě takové týmy jezdit neměly, to je degradace sportu. To, že Američanky byly totálně neproduktivní je jiná věc.
Tak, holky vypadly po srdnatém boji s USA 1:4. Škoda, že takto nehrály s Dánkami nebo Japonkami, měly by v utkání o semifinále snažšího soupeře. Tímto pro mě končí sledování hokeje na Olympiádě, protože ten kabaret pod vedením Aroganta sledovat nebudu. Ať klidně všechny zbývající zápasy prohrají a snad ten Augiášův chlév konečně vyčistí a to pořádně!