@Rapier (09.05.2019 22:55): Tak ALC 1220 mají i levnější desky, viz tady
Hardware
@Charllize (09.05.2019 21:42): já se nepřu o tom že má SONY lepší exclusive hry a nepochybně i prodejní čísla. Možná má i lepší JRPG (nevím, neznám s výjimkou FF, nehraji) ale zahraješ si na své domácí PS4 např: TES Morrowind, TES Oblivion, Witcher 2, Fallout 3, Fallout Las Vegas, KOTOR 1+2, aniž by jsi musel ze skříně vytahovat konzoli PS3 nebo PS2?
K těm autům jasně, jde jen o ty Forzy, tedy především o Motorsport 6/7 ale ani Horizonty nejsou k zahození.
Já to myslel tak, že konzole od SONY která tradičně přinášela výborné Gran Turismo, nebyla schopna 4+ roky na PS4 vydat nový díl a ten opravdu plnohodnotný = GT6 vydala na už tehdy dosluhující PS3 (to byl skutečně z marketingového hlediska fail jak prase, pochopitelně že stávající majitele PS3 to určitě potěšilo), pak to musel v autech zachraňovat mnohem arkádovější Drive Club, a to prosím ještě po všech těch peripetiích co vývoj provázel.
@Kwoky (09.05.2019 21:31): ano deska je trochu dražší ale má více USB a celkově je lepší. Vím, že kdybych oželel ACL 1220 tak se s B450 dostanu na 2,5 tis.
@Kunick (09.05.2019 21:34): jj aktuálně je rozdíl asi 350 Kč.
K těm autům jasně, jde jen o ty Forzy, tedy především o Motorsport 6/7 ale ani Horizonty nejsou k zahození.
Já to myslel tak, že konzole od SONY která tradičně přinášela výborné Gran Turismo, nebyla schopna 4+ roky na PS4 vydat nový díl a ten opravdu plnohodnotný = GT6 vydala na už tehdy dosluhující PS3 (to byl skutečně z marketingového hlediska fail jak prase, pochopitelně že stávající majitele PS3 to určitě potěšilo), pak to musel v autech zachraňovat mnohem arkádovější Drive Club, a to prosím ještě po všech těch peripetiích co vývoj provázel.
@Kwoky (09.05.2019 21:31): ano deska je trochu dražší ale má více USB a celkově je lepší. Vím, že kdybych oželel ACL 1220 tak se s B450 dostanu na 2,5 tis.
@Kunick (09.05.2019 21:34): jj aktuálně je rozdíl asi 350 Kč.
@PRIVATE MARTIN (09.05.2019 21:57): Jo kdyby ho dokoncily :) jinak to jsou x360 veci ve zpetny kompatibilite, to bych nepocital. Pac pak by se musely zapocitat u playstationu i PS3 hry. Ciste Xone exluzivni rpg neexistuje (ok, mozna tam bude nejakej indie titul nebo mensi hra o ktery nevim)
Ale abych je nehanil, co se mi hodne libi na ONEX je Final fantasy 13, to ultra rozliseni ji dela evidentne dobre, je to fakt pekny. I kdyz nutno opet podotknout a upozornit na bolistku X360, DVD disky. Diky tomu mela FF13 komprimovany CGI videa, a ze je jich ve hre nekolik hodin, coz se samo preneslo i na XONEX. Takze tahle cast vypada porad lip na PS3 :)
Ale abych je nehanil, co se mi hodne libi na ONEX je Final fantasy 13, to ultra rozliseni ji dela evidentne dobre, je to fakt pekny. I kdyz nutno opet podotknout a upozornit na bolistku X360, DVD disky. Diky tomu mela FF13 komprimovany CGI videa, a ze je jich ve hre nekolik hodin, coz se samo preneslo i na XONEX. Takze tahle cast vypada porad lip na PS3 :)
@Charllize (09.05.2019 21:48): Asi len Fable. A možno tie kompatibilné TESy.
@PRIVATE MARTIN (09.05.2019 21:45): tak nevim jaky zapadni rpg je jen na xboxu a na PS4 neni..zadny me nenapada.
Xbox one je dobra konzole ale proste ty prodejni cisla mluvi zcela jasne.
Xbox one je dobra konzole ale proste ty prodejni cisla mluvi zcela jasne.
@Charllize (09.05.2019 21:42): On myslel tie západného typu. :D
@Rapier (09.05.2019 21:10): Auta mozna..rpg rozhodne ne, je jich vic na playstationu, hlavne diky japoncum. A i u tech aut to je trosku pofiderni, jediny co xbox ma tak Forzu, jinak je vse i na PS4. naopak na PS4 je tech exluzivnich aut asi i vic. Samozrejme ne tak kvalitnich jako Forza.
A se vsi uctou, jedinej kdo neco prosral je prave MS a to na vsech frontach, co se ciste konzoli tyce, zpetna kompatibilita to fakt zachranit nemuze.
A se vsi uctou, jedinej kdo neco prosral je prave MS a to na vsech frontach, co se ciste konzoli tyce, zpetna kompatibilita to fakt zachranit nemuze.
@Rapier (09.05.2019 21:10): něco takového mám uloženo na CZC a vychází to o 600 levněji
@marwel (09.05.2019 14:54): hele bez debat, exkluzivních her má SONY více ale já jsem zaměřen na auta a RPG a tady vede na celé čáře Xbox One (SONY promine ale tohle projela na celé čáře), i díky zpětné kompatibilitě s řadou starých ale dobrých RPG (a nejen RPG) titulů.
@marwel (09.05.2019 16:13): 99% her je ke koupi na MS Store v digitální podobě. Problém je region lock u některých původních Xbox nebo Xbox 360 her.
Dá se to obejít přes VPN do USA, Live účtem zmigrovaným do USA a nejlépe asi kreditní US kartou nebo nákupem Live kreditu pro US store na Amazonu (což je momentálně nejjednodušší a 100% způsob).
Jinými slovy, pokud něco nemůžeš na CZ store zakoupit ale je to ve zpětné kompatibilitě, nic Ti nebrání si zakoupit v bazaru za babku, těch Xbox 360 her, těch je v bazarech mraky, tedy až na ten Ace Combat 6 co mi tady shání Charllieze. Krabičky v bazaru jsou obvykle za 199-250Kč, což často vyjde levněji než digital verze, třeba dnes jsem se díval na Call of Duty: Modern Warfare 2/3 za 199Kč krabička, na CZ store v akci pod 400 ani omylem.
@Kwoky (09.05.2019 16:14): krásná cena a co říkáš na Ryzen 2660 za 3999Kč s několika hrami zdarma. Já už ale počkám na Ryzeny 3000, i když silně uvažuji o koupi této sestavičky a v roce 2020 o Ryzen 3000 CPU. Takový krásný a přitom relativně levný upgrade.
@marwel (09.05.2019 16:13): 99% her je ke koupi na MS Store v digitální podobě. Problém je region lock u některých původních Xbox nebo Xbox 360 her.
Dá se to obejít přes VPN do USA, Live účtem zmigrovaným do USA a nejlépe asi kreditní US kartou nebo nákupem Live kreditu pro US store na Amazonu (což je momentálně nejjednodušší a 100% způsob).
Jinými slovy, pokud něco nemůžeš na CZ store zakoupit ale je to ve zpětné kompatibilitě, nic Ti nebrání si zakoupit v bazaru za babku, těch Xbox 360 her, těch je v bazarech mraky, tedy až na ten Ace Combat 6 co mi tady shání Charllieze. Krabičky v bazaru jsou obvykle za 199-250Kč, což často vyjde levněji než digital verze, třeba dnes jsem se díval na Call of Duty: Modern Warfare 2/3 za 199Kč krabička, na CZ store v akci pod 400 ani omylem.
@Kwoky (09.05.2019 16:14): krásná cena a co říkáš na Ryzen 2660 za 3999Kč s několika hrami zdarma. Já už ale počkám na Ryzeny 3000, i když silně uvažuji o koupi této sestavičky a v roce 2020 o Ryzen 3000 CPU. Takový krásný a přitom relativně levný upgrade.
@Kwoky (09.05.2019 16:14): Rok a půl zpět cena 1600 čipu, slušný!
@Charllize (09.05.2019 17:03): Crimson Skies náhodou nemáš?
Mám pocit, že začíname trochu offtopicovať, keď tak pošli PM.
Mám pocit, že začíname trochu offtopicovať, keď tak pošli PM.
@PRIVATE MARTIN (09.05.2019 16:51): eh. Je tu asi 30 her na xbox, a Black skutečně není. Z těch zajimavejsich. Halo 2, quantum redshift, Deus ex invisible war, goblin commander, star blade nebo mission invisible operation suma.
@Charllize (09.05.2019 15:47): Tak určite Blacka, ale toho si tvrdil, že nemáte. Nemáš nejaký zoznam?
@marwel (09.05.2019 16:13): Oni to tam majú. Priamo zo storu si kupuješ hry zo všetkých 3 generácií. Akurát mnoho kúskov u nás nie je, lebo sa tu oficiálne nepredávajú. Ale rovnaký problém som mal aj na 360 s hrami, ktoré vyšli ešte predtým ako urobili slovenský Xbox Live. Ešte, že existujú tie krabice.
Povedal by som, že to je už klasický konzolový problém.
@marwel (09.05.2019 16:13): Oni to tam majú. Priamo zo storu si kupuješ hry zo všetkých 3 generácií. Akurát mnoho kúskov u nás nie je, lebo sa tu oficiálne nepredávajú. Ale rovnaký problém som mal aj na 360 s hrami, ktoré vyšli ešte predtým ako urobili slovenský Xbox Live. Ešte, že existujú tie krabice.
Povedal by som, že to je už klasický konzolový problém.
@PRIVATE MARTIN (09.05.2019 15:35): Jsem myslel, ze to ma Mrkvosoft na serverech. Tak pokud se ty hry nedaji koupit digitalne, pak nema ani zpetna kompatibilita pro me smysl.
@PRIVATE MARTIN (09.05.2019 15:35): a co shanis na původní xbox, něco málo tu máme:)
@Rapier (09.05.2019 12:07): 360kové hry sa dajú zohnať v pohode. Horšie je to s tými pôvodnými. Široko ďaleko tu totiž nikto nemal prvý Xbox (jediná rozšírená konzola bola PS2), takže zohnať nejakú hru je takmer nemožné. S 360kou je situácia opačná. Mám pocit, že ten bol u nás obľúbenejší než PS3.
@Bursoft (09.05.2019 11:31): Hlavne i kdyz ma AMD treba slusnou kartu, tak jsou strasne nevyzpytatelne. Nekde je ten vykon dobry, jinde ne. Nekde je Vega 56 na urovni 2060, jinde jen na urovni 1660. To je vylozene smesne, zvlaste s ohledem na spotrebu a hlucnost, ktera je i u nejkvalitnejsich kousku vysoka. Ja doufam, ze tato nevyzpytatelnost nebude tak hrozna u Navi vzhledem k pouziti GDDR6 namisto HBM2 pameti a ze pokrocily vyrobni proces a zmeny v architekture vyrazne snizi spotrebu. No uvidime, jsem spise pesimisticky. A to i ohledne herniho vykonu Zen 2 procesoru.
@Rapier (09.05.2019 12:07): O zpetne kompatibilite Xboxu jsem take uvazoval, ale sony melo proste vzdy lepsi exkluzivity.
@Rapier (09.05.2019 12:07): O zpetne kompatibilite Xboxu jsem take uvazoval, ale sony melo proste vzdy lepsi exkluzivity.
@marwel (08.05.2019 08:40): osobně bych rád PS4 ale pamatuji doby kdy SONY tlačila PS4 s dvěma ovladači za 5,7 tis a hry byly akcích za třetinové ceny (samozřejmě ty exkluzivní hry). Proto mě koupě PS4 za tu cenu přijde ujetá. Bohužel od nějaké doby SONY není schopna, ochotna prodávat PS4 Slim s 2 ovladači za rozumnou cenu.
Xbox One S/X je zde jak říká Paul hlavně pro lidi co nemají herní PC nebo nechtějí do něho vrážet nehorázné prachy. A taky pro lidi co chtějí hrát díky zpětné kompatibilitě tituly z Xbox a Xbox 360, jako třeba já. :) Nebo chtějí hrát na split screen s kamarádem na gauči, to Ti PC verze nenabídne.
@PRIVATE MARTIN (08.05.2019 10:59): ten region lock mě taky sere ale už se to lepší (a pak ty hry se dají koupit v bazarech), třeba nyní je na CZ store už je jeden z datadisků k Oblivionu. Zdali jde reálně koupit, to nevím ale předpokládám že ano.
@Chuck (08.05.2019 13:19): tak mě přijde rozdíl mezi RTX 2070 a 2060 značný ale jak tu psal Bursoft, vzhledem k cenám RTX se nevyplatí ve FullHD přecházet s GTX 1060 6GB ba RTX 2060 6GB. Upřímně neznám hru, kterou by momentálně v FHD nezvládla GTX 1060 6GB na plné detaily. Obzvláště když máš teď toho Ryzena 2600X.
Já hraji na QHD u mě by to smysl mělo.
Xbox One S/X je zde jak říká Paul hlavně pro lidi co nemají herní PC nebo nechtějí do něho vrážet nehorázné prachy. A taky pro lidi co chtějí hrát díky zpětné kompatibilitě tituly z Xbox a Xbox 360, jako třeba já. :) Nebo chtějí hrát na split screen s kamarádem na gauči, to Ti PC verze nenabídne.
@PRIVATE MARTIN (08.05.2019 10:59): ten region lock mě taky sere ale už se to lepší (a pak ty hry se dají koupit v bazarech), třeba nyní je na CZ store už je jeden z datadisků k Oblivionu. Zdali jde reálně koupit, to nevím ale předpokládám že ano.
@Chuck (08.05.2019 13:19): tak mě přijde rozdíl mezi RTX 2070 a 2060 značný ale jak tu psal Bursoft, vzhledem k cenám RTX se nevyplatí ve FullHD přecházet s GTX 1060 6GB ba RTX 2060 6GB. Upřímně neznám hru, kterou by momentálně v FHD nezvládla GTX 1060 6GB na plné detaily. Obzvláště když máš teď toho Ryzena 2600X.
Já hraji na QHD u mě by to smysl mělo.
@marwel (09.05.2019 11:23): Však jsem psal middle-end, taky myslím, že nic silnějšího než 2070 nepřijde. Min. na začátku. Nicméně pokud nepřijdou s mnohem lepší cenou, tak zase nic neprodají. Konkurovat zajetým a setrvačným geforckám bude tvrdý..
@Bursoft (08.05.2019 15:17): Pochybuji, ze Amd prijde s "mbohem lepsi cenou". Ostatne oni stale chteji na svem hw vydelavat. Nejrychlejsi letosni Navi dle meho bude pomalejsi i nez Vega 7, take max uroven 2070 a pokud bude amd takovou kartu prodavat za 12, muzem byt radi.
@Chuck (08.05.2019 13:45): To jsem si taky říkal. A pak byla sleva :)
@Chuck (08.05.2019 13:19): Z 1060 nemá význam přecházet na 2060 se současnýma cenama.. To bys musel vychytat nějakej error v obchodě. Ke konci roku vyjdou Navi, který nejspíš budou cílit na middle-end s mnohem lepší cenou, tam potom ten upgrade bude zajímavější.
(pokud teda necílíš mít 2 herní PC, když starý komponenty přehazuješ do sekundární sestavy..)
(pokud teda necílíš mít 2 herní PC, když starý komponenty přehazuješ do sekundární sestavy..)
@marwel (08.05.2019 13:50): Jo, mě vždycky pobaví textury na nějaké objetky ve skyrimu ve 4k, pritom je ta textura tak malá, že to na tom monitoru ani nemůžeš vidět. :-)
O ctvrtinu rychlejsi v syntetickych testech, o 6 procent ve hrach? No, ve skutecnosti je to kolem 12 procent ve hrach. Jedina vec, ktera hovori pro 2070 je vetsi ramka, ale jak uz se tu probiralo, pokud nehrajete letecke simulatory a nebudete i za pet let vyzadovat ultra nastaveni textur, 2060 staci. Nehlede na to, ze za pet let uz budete grafiku nejspis zase menit. Ja osobne doufam, ze se rozliseni textur nebude prilis zvysovat, uz ted jsou ty downloady u nekterych her kolem 100 giga prilis a ty textury za to nestoji.
@Garret (08.05.2019 13:34): To bezesporu stačí. U klasického FHD monitoru hodlám zůstat navěky věkův. ;-)
@Chuck (08.05.2019 13:19): pokud ti stačí 60fps a 1080p, tak na to tvoje hraní bych bral spíše 2060...
@Chuck (08.05.2019 13:19): To je ez, je skoro o čtvrtinu silnější. odkaz
Je dražší o víc než čtvrtinu? Ne? Vyplatí se to. Ano? Nevyplatí.
Je dražší o víc než čtvrtinu? Ne? Vyplatí se to. Ano? Nevyplatí.
Tak si tak říkám, jak moc se vyplatí si připlatit za RTX 2070 místo RTX 2060. Ty rozdíly mezi nimi mi přijdou poměrně zanedbatelné.
@Luďa (08.05.2019 09:51): S tými PlayStationami je to naozaj škoda. Keby PS4 bola schopná prehrať všetko od PS1 až po PS4, bol by to katalóg hier ako sviňa, len si to predstav. :D
Sám mám doma okolo 50 originálok na PS2, ktoré sa okrem nej nedajú hrať na inom zariadení (čo mám doma). Aj keď, PS2 by sa už mohla dať emulovať celkom pohodlne na PC, či?
A s tou Xbox kompatibilitou to nie je vôbec zlé. Každý mesiac niečo pridajú a vo výpredaju stoja tie hry smiešne peniaze. Čo ma však vyslovene se*e sú regionálne zámky. Síce oficiálne je na Xbox Store hromada hier, ale ja si ich u nás nemôžem kúpiť. A po tom čo mi povedali na supporte som zistil, že oni vlastne nechcú moje peniaze. Ani keď im ich tlačím nasilu. :D
#fuckregionlock
Sám mám doma okolo 50 originálok na PS2, ktoré sa okrem nej nedajú hrať na inom zariadení (čo mám doma). Aj keď, PS2 by sa už mohla dať emulovať celkom pohodlne na PC, či?
A s tou Xbox kompatibilitou to nie je vôbec zlé. Každý mesiac niečo pridajú a vo výpredaju stoja tie hry smiešne peniaze. Čo ma však vyslovene se*e sú regionálne zámky. Síce oficiálne je na Xbox Store hromada hier, ale ja si ich u nás nemôžem kúpiť. A po tom čo mi povedali na supporte som zistil, že oni vlastne nechcú moje peniaze. Ani keď im ich tlačím nasilu. :D
#fuckregionlock
@PRIVATE MARTIN (08.05.2019 09:35): Kdyby první PS3, co kromě HW emulace PS1 mělo i HW emulaci PS2, nebyl takovej šmejd, kterej se rozbije jenom se na něj podíváš. Zároveň by bylo více her ve zpětný kompatibilitě na Xbox One (ideálně všechny), tak není co řešit. Stačil by Xbox One, PS3, PS4 a na Nintendo emulátory na PC. Eee, vlastně je to furt moc přístrojů, to nemá řešení. :D
@marwel (08.05.2019 08:40): Naopak, MS konečně pochopili, že Windows je taky jejich platforma. Xbox maj pro lidi co nemaj a nechtěj herní PC.
@PRIVATE MARTIN (08.05.2019 09:35): Říká se jí PC, jen holt zatím umí jen o generaci starší no :)
@PRIVATE MARTIN (08.05.2019 09:35): Říká se jí PC, jen holt zatím umí jen o generaci starší no :)
@Luďa (08.05.2019 09:21): Chcelo by to konzolu, čo by vedela prehrať všetky PSká, Xboxy a Nintendá a bolo by po problémoch. :D
@marwel (08.05.2019 08:40): Jasné. Já to zase beru tak, že bych nechtěl mít doma pak zbytečnou krabici a litoval bych peněz při prodeji (když bych to kupoval dnes za plnou cenu, nejspíš necelé dva roky do vydání PS5). Sice mám doma už pod televizí 4 konzole, ale PS4 po vydání pětky nebude mít u mě (narozdíl od prvního Xboxu, Xbox 360 a PS2) už žádný právo na život, když všechno z něj půjde zahrát na nový konzoli. :) Místo PS4 a PS5 pod televizí můžu mít PS5 a já nevím třeba Nintendo Wii. Na starý konzole je vždycky místa málo. :)
@Rapier (08.05.2019 08:21): Vzhledem k tomu, za kolik se normalne prodava ano. Plus dve hry z tech asi deseti her, kvuli kterym bych konzoli kupoval k tomu. Xbox One X je ted za 10 s Forza Horizon a Sport. Jenze ty si muzu koupit na PC. Xbox One X je vubec zajimava vec. Ma to vykon ale uz ne hry, takze kdokoli se solidnim PC o nem nemuze vubec uvazovat. Microsoft to tentokrat dobre podelal.
@Luďa (08.05.2019 08:37): Bazar vetsinou nevyuzivam. Koupil jsme si z bazaru auto a to je asi tak vse. Krom toho nemam v planu PS4 pokud ji koupim prodat. Predam ji dal v rodine, takze budu rad, kdyz nejaky cas prezije a bude na ni zaruka v nejakem solidnim obchode.
@Luďa (08.05.2019 08:37): Bazar vetsinou nevyuzivam. Koupil jsme si z bazaru auto a to je asi tak vse. Krom toho nemam v planu PS4 pokud ji koupim prodat. Predam ji dal v rodine, takze budu rad, kdyz nejaky cas prezije a bude na ni zaruka v nejakem solidnim obchode.
@marwel (08.05.2019 07:06): Být tebou, tak si spíš koupím slim na bazaru a k tomu novej ovladač, pokuď neumíš ten starej rozebrat do posledního šroubku a vyčistit isopropanolem (protože breberky). Občas se toho lidi zbavují za pár tisíc a je to třeba dva měsíce starý. Facebook bazar je toho plnej a lidi za 4 tisíce to mají problém prodat. Za 8 500 Kč jsem si kupoval slim 1 TB se třema hrama v prosinci 2016 a pak jsem litoval, když se za pár měsíců dala za podobnou ne o moc vyšší cenu sehnat občas i pro verze. Dneska bych koupil jedině pro při hodně dobrý akci a nebo slim z bazaru. Až vyjde PS5, budou se lidi hodně zbavovat svejch PS4 a bude to problém prodat možná i za dva litry, protože PS4 hry na PS5 nejspíš budou fungovat.
@marwel (08.05.2019 07:06): tomu říkáš lákavá nabídka? Za 7890 Kč základní PS4 Slim s jedním ovladačem? Kdyby to stálo do 5,5 tis tak jo ale tohle je těžce předražený kus starého HW.
Sakrys, tohle je lakava nabidka. Jenze kdyz jsem koukal na srovnani PS 4 Slim a Pro ve Spider-manovi, ten rozdil je znacny.
https://www.youtube.com/watch?v=LPJHd9asM7w
To dává smysl. Místo dalšího hardwaru přináší tenhle pixel jeden z nejlepších foťáků na trhu. Ale... U nás se vzhledem k neexistenci české distribuce asi jak housky prodávat nebude. :( Nemálo lidem by stačil ten snapdragon 670, hlavně když je za tu cenu ten skvělý foťák. Škoda. Tohle by si tu kupce prostě našlo.
To dává smysl. Místo dalšího hardwaru přináší tenhle pixel jeden z nejlepších foťáků na trhu. Ale... U nás se vzhledem k neexistenci české distribuce asi jak housky prodávat nebude. :( Nemálo lidem by stačil ten snapdragon 670, hlavně když je za tu cenu ten skvělý foťák. Škoda. Tohle by si tu kupce prostě našlo.
Raytracing v DOSu a 16ti barvach:)
https://www.youtube.com/watch?v=N8elxpSu9pw
https://www.youtube.com/watch?v=N8elxpSu9pw
@Korbitch (07.05.2019 14:03): Ano, bude.
Zdar, CPU čistě pro hry..... ta i5 bude určitě vhodnější, ne?
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/In ... D-FX-6300/2770vs1555
https://cpu.userbenchmark.com/Compare/In ... D-FX-6300/2770vs1555
... Mě se vlastně doma na stole válí 470...
@Bodkin (07.05.2019 12:32): Tak si pořiď elektrárnu a Veku :D Teď prý zlevňovaly..
edit: na bazoši najdeš hromadu dočasných řešení za pár korun ;)
edit: na bazoši najdeš hromadu dočasných řešení za pár korun ;)
@Gordon (07.05.2019 12:30): Nejsem kokot.
@Bodkin (07.05.2019 12:26): Mezi RX 580 a RX 480 v podstatě není rozdíl, na forech jsem totiž četl, jak jde RX 480 přebootovat na RX 580. :-)
Vybírat z RTX se ti jako nechce?
Vybírat z RTX se ti jako nechce?
Upgrade sice dobrý, ale čas mizerný.
580 není zas tak žhavý update, nic jiného se mi 'nelíbí'.
580 není zas tak žhavý update, nic jiného se mi 'nelíbí'.
@Bodkin (07.05.2019 10:46): Perfektní důvod k upgradu.
@Bodkin (07.05.2019 10:46): tak to už je stejně čas na upgrade. Ikdyž taky mohla počkat aspoň do vydání těch navi co.