Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Richmond (28.05.2021 20:45): Tak řekněme si to na rovinu - tohle jsou novinářsky zajímavé "blbosti". Ta agentura rozdělovala řádově jiné peníze a jestli to dělali dobře, tak čert vem Superby.

Na druhou stranu asi Hnilička moc dobře věděl, kdy vzít roha.
Už jst četli tu zprávu o hospodaření té NSA, co vedl hokejista Hnilička? Přezutí gum za 39 litrů , superby za 2 melouny. Jako čekal někdo něco jiného? :)
@Všivák (28.05.2021 08:58): Já tohle nedělám, trpím až do konce, což je ve finále dobře, protože tohle jsou ty nejlepší hokejové zážitky, kvůli kterým to člověk sleduje, je to sice blbá skupina, ale i tak to bylo vlastně strašně super :)

@player (28.05.2021 08:58): z naší skupiny má šanci pořád snad každý, ale Švédi už to asi nemají úplně ve svých rukou, navíc hrají s Rusy, kteří s nimi asi taky nebudou chtít prohrát, stejně tak mají Slováky, kteří s nimi taky možná budou hrát o postup, ale strašně záleží na každém zápase, tak uvidíme, minimálně bude ta skupina zajímavá až do posledního kola...
@Všivák (28.05.2021 08:58): Pořád to bylo jen o dva góly, to není nic, obzvlášť v hokeji. Kdyby to bylo jako Slovensko se Švýcarskem, tak tam by se o vypnutí mohlo uvažovat, ale stejně bych to asi dokoukal.
@Všivák (28.05.2021 08:58): Tohle se nedělá, když už na to koukáš, tak bys měl s týmem vydržet do konce, už jen kvůli tomu, že se 1 z 20 (+-) takových zápasů povede otočit pak stojí ty zážitky za ty ostatní nepovedený a protrpěný.

@player (28.05.2021 08:58): Nepsal jsi včera, že by mohlo stačit 11 bodů? Oni jich můžou mít 12, ale to jim taky stačit nemusí :) půjde hlavně o naše zápasy a zápasy Slováků (s kterýma taky ještě hrajou), ale moc velký šance už nemaj, protože musej vyhrát i s Ruskem mimo jiné.
Byl to dnes pořádný adrenalin. Neskutečné jak se v třetí třetině vytáhli. Už, už jsem nevěřil že se to stane ale stalo se! :)
hmm, pred nama zvladli tre kronor prohrat s danama 4:3 a s beloruskem 1:0
Přišel jsem o první třetinu. Stav 0:2 a 5 střel, byl alespoň herní projev slušnej nebo je to zase křeč s kupou nepřesností?
Zase zbytečné propadnutí a ještě hloupější faul, stav 0:2 už těžko budeme obracet. Nejhorší turnaj v dějinách ČR, tohle Pešán nemůže ustát...
@Cobot (27.05.2021 19:19): Od Šmíci to byla zbabělost a alibismus. Fousek je kámoš s Peltou, myslím , že tři roky pod ním dělal. Tenhle člověk ve fotbale nic neudělá.

Hokej: Caplárova past sklapla!!! :D
tak uz zase mame puk ... v siti .. tvl my jsme fakt smatlavci .. hlavne at je Pesan pochvali za prvnich 5 minut hry
@Can (27.05.2021 16:07): Pardon poplet jsem jména. Ano, jedná se Fouska!
To je od Šmicra hezké, že podporuje člověka, který byl u všeho co o pokládal Šmicer za fuj :))) Toto je náš fotbal!!

A to nemluvím o novém nástupci do Národní sportovní agentury, kterou teď vede Neusser. Který byl hlavní proti kandidátem Kejvalovi do Olympijského výboru. Teď musí spojit síly a táhnou za jeden provaz :)) A to pan Neuseer nenechal jedinou příležitost aby do Kejvala rýpnul a shodil. Toto není sport to je politika.....
Šádek má teď u nás v Plzni starosti se sháněním co nejhoršího trenéra, na čachry na svazu mu nezbývá čas :D
@Jumas (27.05.2021 07:45): My se divíme ale proč se divíme. Vždyť na předsedu FAČR jsou Poborský a Šádek, ubohý Šmicer to vzdal.
Poborský sám řekl, že žádné velké rošády nebudou, Šadek je člověk který dělal pod Peltou a v FAČR, kdy byla největší podplácecí aféra.
Co čekáme?!?
je to sice out, ale já nejsem ani proti nadstavbě, ani proti 16 týmům, ani proti 18 týmům. Jediný, proti čemu jsem, je, aby se to měnilo po skončení soutěže a zachránila se kvůli tomu Příbram :-)