Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Jumas (14.05.2016 23:00): Jablonec děsná špína bohužel, to bylo domluvenný předem, viz fotky před zápasem, kdy se Pelta, Horník, Starka a Rogoz bezstarostně smějou všem do ksichtu. Doufám, že Bolka ve finále poháru sejme ty saláty aspoň 5:0. Děs...
Tak Lotyši se zachránili, Maďarsko udělalo taky důležitej krok k záchraně a Slovensko už asi opravdu končí. Když jsem si ale projíďěl Onlajny.com, tak nemůžu věřit vlastním očím. Ta zasr... Příbram se zase zachránila a to bezbrankovou remízou v Jablonci. Droline, jak je to možný? Stejně bodů jako Olomouc, ale stejně zůstává v lize. Blbej Starka.
@Wolverine (14.05.2016 19:37): Neporovnateľný šampionát. Od začiatku sme hrali svoju hru, úvodné zápasy s Kanadou a Fínskom sme prehrali iba najtesnejším rozdielom. S Francúzskom sme sa síce trochu trápili, ale ani raz neprehrávali a v konečnom účtovaní nás od druhého miesta v tabuľke delil iba jediný bod, pretože sme až na úplný úvod stále vyhrávali. Francúzsko muselo bodovať naplno, aby nás vôbec preskočilo a reálne tomu nikdy nebolo blízko. Túto sezónu je to klasická mizéria ;)
@Zoltan (14.05.2016 18:25): Zajímavé to možná bude. Pamatuju si ještě MS 2012, kdy Slovensko jen tak tak porazilo Francii a díky tomu se probojovalo do čtvrtfinále. Ve čtvrtfinále na ně čekala Kanada (která byla první v druhé skupině), no a nakonec Slovaci Kanadu zázračně převalcovali a postoupili do semifinále :-)
@player (14.05.2016 17:56): Budou to mít těžké. Aby Slovensko postoupilo s 9 body, musí buď:
USA prohrát s Německem a Slovenskem za tři body, Slovensko by pak postoupilo na vzájemný zápas
nebo
nesmí Německo získat ze dvou zápasů (USA a Maďarsko) víc než bod
Vzadu ještě číhá Francie, ale ta by musela senzačně porazit Kanadu, takže ta už je asi ze hry :D
Pokud se dobře dívám, každá jiná varianta znamená, že musí k postupu slováci získat alespoň 5 bodů.
Nepletu se? Každopádně to tam může být ještě zajímavé.
@player (14.05.2016 12:48): Pokud skončíme druzí, tak tipuju USA, pokud se nám podaří vyhrát skupinu tak Německo nebo Francie. Slovensko je už asi ze hry, vůbec jim nevěřím. Hrají už jen se silnýma, jsou rozhádaní a trenér je pako :)
Koho asi dostanem ve čtvrtfinále? Tipnul bych si USA nebo Slovensko. Koho tipujete vy?

Co se to vůec děje se Slovákama? Jestli nepostoupí bude to už potřetí v řadě kdy nepostoupili do čtvrtfinále. Těžko se dá po prohře s Bělouskem, kdy vedli 2:0 a pak najednou prohráli 4:2, říct že jim to prostě tenhle rok nejde. Tam asi budu nějaké problémy uvnitř týmu.
Preboha, jeden zápas a Bolts už prišli o Johnsona a Bishopa, síce vyhrávajú, ale toto pre nich dobre neskončí.

A to im stále chýba Stralman a Stamkos.
Tak Sharks dali včera Predators dobrý výprask 5-0. Ďalší dôkaz aby ste sa nespoliehali na fínskych brankárov.

Zo všetkých týmov im to tiež želám najviac, hlavne kvôli Marleauovi a Thorntonovi, ale poraziť Blues rozhodne nebude ľahké.

Tampa je podľa mňa lepší tím než Pittsburgh, nemajú Crosbyho Ani Malkina, ale Bishop je veľmi spoľahlivý brankár.
@rikuhahl (13.05.2016 13:20): Vypočítal jsem, že celkem odehrál 14052 minut, tedy 1405 za sezonu, děleno 90+ minutama (jakoby celý zápas s nějakým nastavením), to je 15 devadesátiminutovek za sezonu.

A ještě jinak - 1405 minut je 23,5 hodiny na hřišti a když to převedu na normálního člověka, co sedí 8 hodin denně v práci, tak si za rok odpracoval 3 dny :D Jasně, je to jenom match time a nepočítám do toho všechno okolo, ale stejně. Fotbalisti (dobří fotbalisti) se maj hej. Za těch 24 hodin na hřišti si vydělal víc, jak my všichni vyděláme za celej život.
Rosa končí v Arsenalu, kde letos odehrál astronomických 20 minut. Kam půjde dál? Měli by ho brát ve Spurs, to by jejich tým pozvedlo.
@Jumas (13.05.2016 10:42): Normalne bych to pral spis Blues, kteri jsou snad nejdele cekajici tym na titul, kterej ho nikdy nevyhral, driv jsem je mival docela rad, ale posledi leta maji hrozne nesympaticky tym.
@90210 (13.05.2016 10:18): Jednoznačně z těch týmu Tampa! :) I když nejtěžší los mají Blues. Díky (pro mě) nepochopitelnému systém museli jako druhý nejlepší tým konferecen nastoupit v prvním kole proti třetí nejlepšímu týmu konference a v druhém kole hned proti nejlepšímu týmu konferenci. Trochu nespravelnost :) KDyž vezmu, proti komu museli hrát Sharks, tak je to výsměch :)
@rikuhahl (11.05.2016 17:14): Washingtonu uz mi zacina byt trochu lito, v lize je uz fakt dlouho, ma zajimavou historii - az do prichodu Oveckina to byl tradicne defenzivni tym s esy typu Scott Stevens, Kevin Hatcher nebo Al Iafrate, ale v PO jim to nejak nejde, i kdyz to byl letos asi nejvetsi favorit na titul.

Ted bych to pral asi Sharks, urcite nechci ani jeden tym z vychodu. Tampa je vopruz a Pens od odchodu Jagra uz nemusim.
@Jab (12.05.2016 19:09): Ale, snad se tě to přirovnání k remcalům nedotklo? Protože jinak si tu tvojí ubohou reakci neumím vysvětlit. Fakt by mě zajímalo s kým si mě pleteš? Protože od začátku mistrovství až do dneška jsem se tady k našemu týmu vůbec nevyjadřoval, natož abych tu oslavoval každý druhý gól.

Dle tvé logiky, přestávám chápat vaše celoroční fotbalové debaty na tomto fóru, kterých se také účastníš, neboť důležité je přece až postavení v tabulce na konci sezóny. Do té doby není třeba týmy chválit či hanit. ;-)
@Jab (12.05.2016 18:22): V tom případě nemá smysl na západy vůbec koukat. Stačí si počkat jen na semifinále a případně boje o medaile. Vše co se odehrálo předtím je naprosto bezvýznamný :) Porážka Norska samozřejmě řeší ledacos, především to, že oddalumeme potencionální čtvrtfinálový souboj s CAN/FIN.
@Crash (12.05.2016 18:53): Mně zase nesedí ten tvůj přístup, kdy tady oslavuješ každý druhý český gól, jako by už byli mistři světa a naopak dáváš sežrat Slovákům výkony jejich týmu. Jmenuji tě tedy Drolinem zdejších hokejových debat. ;-P
Počítá se až medaile. Porážka Norska je pěkná, ale zatím věru mnoho neřeší. Viz české cesty za bramborou v minulých letech.
@Coldplaz (12.05.2016 13:29): Já tedy viděl hanebnější debakl a ve finále NHL, kdy Minnesota (tehdy ještě North Stars) dostal od Jágrova Pittsburghu tuším 0:7 :)

Jinak si ale myslím, že Blues postoupili zaslouženě, skoro vždy soupeře přestříleli a včera to bylo celkem jasné.
Tak teda ten včerajší zápas Stars proti Blues bola neskutočná hanba, najskôr dostali v oslabení jeden gĺ a potom Lehtonen v posledných minútach prvej tretiny absolútne zlyhal a pustil š góly, pričom jeden ani neuznali. Niemi pustil ďalšie 3 a Stars sa ledva zmohli na jeden gól hoci mali kopu príležitostí.

Išlo o rozhodujúci zápas na domácom ľade a Dallas absolútne zlyhal, pravdepodobne najhanebnejšia prehra akú som dlho videl. Takto to dopadne keď tým platí +é miliónov dvom fínskym brankárom.

Naozaj dúfam že to dnes Sharks vyhrajú.
@MickTheMage (12.05.2016 11:52): já vím, původně jsem si myslel, že je náš novej trenér Slovák :) já bohužel zatím Slovensko neviděl, ani Kanadu :/ dneska neuvidím nás, v neděli taky ne, holt život no. To v důchodu na to budu čučet od začátku do konce.
@MickTheMage (12.05.2016 11:52): Sčasti pravda, ale Vůjtek aspoň rozumel tomu, čo robí. Napríklad Glen Hanlon sa nám snažil vnútiť kanadský štýl, čo nám vôbec nesedelo. Cíger zase robil zmätky už pri nominácii a teraz si za ňou ani poriadne nestojí a nevie si v tíme spraviť poriadok.
@Walome (12.05.2016 11:43): V kazdom pripade je spatne v slovneskom hokeji vsetko. Toto je len viditelny vysledok. Mimochodom, mali sme par rokov rovnakeho trenera ako ma teraz Cesko. A nasi hokejisti po vacsinu casu hrali rovnako blbo ako na tychto majstrovstvach. :) I sebelepsi trener spravi velke .... ked to skripe v prostredi. Ale skoda pismenok na toto.
@player (12.05.2016 10:34): taky doufám, klidně ať jsme 4., ale ať jsme tam co nejdýl.

TVL :D

„Už toho mám plné zuby. Takže: hráči špatně, mladý tým, hádají se, nezkušený... Do p*dele, tak jsem trenér a stojím si za tím, co jsem vybral. A když se prohraje, nepíšu, že oni špatně, ale MY špatně!!! Nechci tu číst ani jeden negativní názor na hráče!!! Kluci se snaží... Kdo je kritizuje, nevidí do toho," napsal Lašák na svém profilu na Facebooku.

Hodně profi!