Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Software

@Gordon (22.12.2015 18:56): moja kolegyňa mala rovnaký problém. Mne raz pomohol na všetko program Advanced System Care (len pozor tento program má rad inštalovať svoje súčasti ak ich neodmietnete) a kolegyni pomohol tento program tiež :) Ešte samozrejme tam bola nainštalovaný nejaký program, ktorý robil to presmerovavanie.
@Gordon (22.12.2015 18:56): Zkus nahodit posledního zálohu systému. Pokud nemáš, dost možná nejrychlejším řešením bude kompletní přeinstalování systému, pokud tedy máš možnost rychlé zálohy a následného rozmístění dat. Pokud konvenční anitbalasty nepomůžou, zjišťování, co je s počítačem a jak to opravit, může zabrat půlku dne i víc. Win10 máš přeinstalovaný do hodiny (do 15 minut pokud máš SSD). Jo, pak sice musíš stahovat hry a podobně, ale to prostě necháš běžet přes noc.
@Gordon (22.12.2015 18:56): musíš zkoušet mechanické postupy. vygoogluj si názvy infikovaných procesů a většinou se dozvíš, jak to odstranit. vyžaduje to hrabání se v registrech a podobný srandy, ale zbavíš se toho. navíc, Malwerbytes, ESET a podobný věci ti od toho pomůžou jen dočasně. většinou se ti po restartu vrátí zpátky.

edit: no a pokud bys přeci jen volil spíše reinstall, doporuču si udělat image systému a podobný věci řešit prostě nahozením poslední zálohy. rychlé, skoro bez práce ;)
Tak problém přetrval, zkusil jsem tři skenery ale nic nenašli. Už je to opravdu nesnesitelné, prostě někam kliknu v prohlížeči (kamkoliv) a hned mě to někam pošle...
Na FPS používám STEAM (nastavení => Ve hře => Ukazatel FPS ve hře), je však potřeba hrát legální hry na Steamu, dříve FRAPS a nebo program RAPTR od AMD instalovaný s ovladači.

Co se týče těch reklam, zkusil bych adwcleaner, občas je však nutné vyčistit ručně cookies a nebo dokonce resetovat celý profil. (je dobré mít zapnutou synchronizaci).
@Gordon (22.12.2015 14:27): Spíš sis nechtěně stáhl do PC nějaký bordel. Asi bych zkusil Ad-Aware, AdwCleaner nebo nějaký takový soft. Problém je, že často se to zažere docela do hloubky, takže je potřeba to dočišťovat ručně. Nedávno si rodiče na noťasu stáhli nějaký svinstvo, které jim automaticky měnilo domovskou stránku na něco velice podobného googlu (V9 a pár dalších), ale krom vyhledávače tam byl taky kotel reklam a strašně špatně se to dostávalo pryč. Natáhlo se to do všech prohlížečů, drželo se to v registrech atp. Postup na odstranění byl otravně zdlouhavý.
Na firefoxu mi na každé třetí kliknutí vyskočí reklama nebo se přehodí stránka, nějaké rychlé řešení? Cookies jsem čistil.
ahojte, chcel by som na svojom webe spravit giveaway (web je na wordpresse). Vedeli by ste mi prosím poradiť cez čo je to najlepšie, zdarma a najbezpečnejšie? Rozmýšľam medzi gleam.io a Rafflecopter ale nemám skúsenosti. Any ideas? Súťaž môžem potom postnúť aj sem pokojne.
@FildasCZ (21.12.2015 05:44): Vysvětlení může být hodně, od problémů u operátora až po něco v domácí síti... Je možné, že ten server, na který se Steamem připojuješ je přetížený. Zkus se přepnout ručně na nějaký jiný, třeba to pomůže.

Steam > Settings > Download
Mám zásadní problém. Hry na steamu se stáhují, jak chtějí. Příklad hra má 6 giga stáhne se 600mb. Hra má 1,5 giga stáhne se 1 giga. A z nějakého dementního důvodu se to zastavuje. Nic jsem neupravoval, nenastavoval. Internetem to fakt není, když vypadne a zase se připojí stahování se obnoví a tady ne. Musím dát zase pokračovat a někdy i po třetí dát pokračovat.

Steam jsem reinstaloval a pořád to dělá, jak u her, tak aktualizací.
@FildasCZ (15.12.2015 15:36): No ja neviem čo je pointa toho rátať, koľko hodín som premrhal na hrách, pripadá mi to tak zbytočné ako scrobbling na last.fm.

Hlavne keď tam nemôžeš importovať svoje staré dáta
Viac mám rád stránky ako táto a HowLongToBeat kde len označíš či si hru dohral.
@Mirus (15.12.2015 15:49): Takovej ManicTime prográmek sleduje dobu spuštění všech aplikací, nejen her....sám ho používám a jsem spokojen. Zaznamenává to program, který je v popředí, má spostu statistik a umí toho hodně.
Tvl, je tu vůbec něco, co počítá herní dobu na nonsteam hry? člověk. chce jen takovou piczovinu a aby nad tím strávil den hledání a ptaní se..
xfire v piči, raptr mě nejde, steam to neumí / nonsteam/ tvl !!!!!!!!!!!!!!! :D
@Crash (14.12.2015 21:57): Dvakrát staženo z ofico stránky.Dvakrát instalovanej.
Antivir vypnutej i zapnutej, nic.
Firewall povolenej, nic.

A nemám se, před instalací, regnout na stránce? :DD
Raptr nainstalován.
Nevytvoří zástupce na ploše.
Start, programy, tam ho najdu, nereaguje na spuštění.
Chyba je kde? :D
@Gordon (10.12.2015 20:34): no tak to je neco u tebe. Mne se obcas Steam nespusti, jakoby se sekne a taky nereaguje ikonka. Ve spravci musim ukoncit steam.exe a vse je pak O. K. Ale tobe nenajel, to je opravdu wtf.
Teď už ani kliknutí na ikonku nejde, ani nenajede proces ve správci... wtf?! Zajímavé že přes prohlížeč vše normálně jde.