Čtete někdo nějaké webkomiksy? Co se mě týče tak:
1)
Order of the Stick. Ten čtu téměř od jeho vzniku, což je, sakra, už přes 20 let. Hodně mě to baví, teď už tedy trochu míň, ale na střední jsem to dost hltal a některé hlášky i přijal za své :) Škoda jen, že teď už se vydávají nové díly frekvencí jednou za 2 týdny. Tak to dělám tak, že si dám na cca 2 roky oraz a přečtu si 100 dílů najednou...
2)
Gunnerkrig Court. Ten čtu taky pěkně dlouho, taky mě hodně baví, i když trochu méně, než OOTS. Mám ho ale načtený méně a některé pozdější zápletky už mi přišly trochu přitažené za vlasy. Na druhou stranu klobouk dolů autorovi, který zvládá vydávat stabilně 3 díly týdně (!).
3)
Gone with the Blastwave. To je super humorný postapo komiks, jen je škoda, že autor nyní vydává jeden díl za dva roky :D Ale taky je to nostalgie jako prase.
4)
Romantically Apocalyptic. To se mi líbilo do doby, než se tomu autor snažil dát ucelený příběh, který byl imho dost nepřehledný a zmatený. Jako jednotlivé "skeče" to ze začátku bylo ale dokonalé. Teď už se mi nedaří dohledat oficiální stránky, asi ten komiks teda ukončil...