Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Všeobecně o hrách

@kuler91 (13.06.2017 08:01): Spiderman možná, ale Kratos extrémně vyměknul až je z toho tuctovka a Days Gone je zatim jen prostě dalsi zombie hra. AAA rozpočet tomu všemu zajistí osmičky, ale jinak...
@JohnCZ (12.06.2017 23:59): Taky jsem na to koukal, jak Bulhar do mlátičky. Nejdřívě jsem si řikal. "Jo, pěkně, nová pirate hra. Ou, tak nový Assasin? Ne, to je blbost, maji přeci origins"

A vážně, vážně to udělali. Ale co si budeme povídat. Assasin, Far Cry 5 jsou reskiny (alespon, že FC5 má partáky) dokonce i Mario tahovka mě zaulaja víc.
So far so good, oznámena celá řada her, které budu vyhlížet. Ale je zajímavé, že mě nejvíce zaujaly ty menší hry. Last Night, Tacoma, Ashen. Z blockbusterů jsem nejvíce zvědavý na Anthem, ale je to Bioware, takže mám dost silnou obavu, že to po příběhové stránce zase bude silný recyklát jejich Bioware šablony. Ale kdo ví?
Ten Black Flag ripoff je snad joke, ne? To jsem jedinej, komu nepřijde jako drzost to vydávat nejenže jako novou hru, ale dokonce jako novou značku? A lidi jim to evidentně nadšeně žerou.
Beyond good and evil 2 žije, huráá :D Kolik že to bylo let? Jsem to už před pár lety zapoměl počítat :)
Mě teda z E3 nejvíc zajímá ta nejmíň zajímavá hra dle sociální análýzy. Evil Within 2. Jupí, nejsem ovečka! :D :D Dneska se mi bude krásně spát.
Ked uz sme pri XCOMe, tak Mario a Rabbids nevyzera vobec spatne, ak by som bol majitelom Switcha, tak by ma to zaujimalo :)
@MickTheMage (12.06.2017 21:20): Z té hry od Klei bych nejdřív rád viděl nějaký gameplay, měla sice pěkný artstyle, ale je to koneckonců Klei, takže to je tak trochu samozřejmost :D

Battletech taky fajn, ale podobný gameplay jsme už viděli, neukázali nic moc nového, stejně jako Bannerlord.
Ja teda nevim, ale ten trailer na datac k XCOM 2 je nejakej divokej. mam trochu pocit ze kdyby tohle pred deseti lety nekdo ukazal jako nastupce Enemy Unknown fanouskovska zakladna by se zblaznila. Ale koukam ze se to tady kazdymu libi, tomu se rika bezbolestna domestikace:)
koukám že tvůrce last night už si americkobritští moronisté označkovali jako mysoginího rasisteroristu, cool, jen škoda že se omlouvá místo aby je poslal do prdele
@mazar1234 (12.06.2017 21:00): Hej! :) Je to skratka najlepsia hra ;)

Btw. PC Gaming konfera ukazala par zaujimavych veci, na ktore sa da tesit (narozdiel od tych ostatnych) - XCOM2 datac tu uz padol, samozrejme potom Battletech, Last Night, to podivne Advance Wars like, co si nepamatam ako sa vola, nova hra od Klei... Bolo by si co vybrat.
@Ronik (12.06.2017 20:56): Stale som na tom lepsie ako Mick the Mage, ktory tam ma odohranych v roznych MODoch vyse 10 000 000 000 hodin.

Ale Civilization 6 som zatial nekupil, takze rozhodne dovod pockat :-D

A uz sa zdalo ze standardna Firaxis schema bola naburana a ono hovno.
@Ronik (12.06.2017 20:48): Coze? X-Com2 datadisk? po takej dlhej dobe?
Dyt uz som to presiel 3x na roznych obtiaznostiach a zmazal z disku, a to prve hranie bolo cca po roku od vydania kedy uz som vyhodnotil ze ziadny "Within datadisk" nebude, lebo viac ako rok je prilis dlha doba.
KOKOTI :-D
PC Gaming Show nic moc. Remaster prvního AoE, XCOM 2 datadisk a indie klon Advance Wars potěšily, ale bylo to hrozně zdlouhavé.
@Paul (12.06.2017 19:21): To zní dobře. Potenciál pro ukojení našich tužeb tam je. Díky za odkaz :)

@7c (12.06.2017 19:18): Nadsázka hoši. Když něco napíšu a nakonci jsou čtyři smajlíky, tak se hergot snad dopídím, že to bylo trochu nadnesené, ne? :)

Obecně platí, že pokud si chceš vydělat jsi s dobou nehledě na neoriginálnost či zajetost konceptu.
Jak bioware, tak CD PROJEKT, tak Bethesda, tak kterákoliv jiná velká firma to dělá, proto jsou to velké firmy. Ted jde o jednu podstatnou věc. Bude ten koncept kvalitně zpracován? Ve výsledku je mi jedno jestli to kopíruje to nebo ono. Nebo zda to působí neoriginálně. Jestli tam sou roboti, androidi, sexboti, nebo co já vim. Hlavní a nejdůležitejší důvod je KVALITA. Pokud je ta hra dobrá, tak je dobrá...nehledě na originalitu.
Rozhovor s týpkem o Metru
https://www.youtube.com/watch?v=sgEjJr0PYe8

Prezentace běžela na PC, content stejnej na všech platformách, a co se týče open/linear, tak prý best of both worlds, jak lineární setpiece momenty, tak otevřený lokace s volným průzkumem. Prostě jak to má být :)
@pipboy (12.06.2017 18:49): Tak v zásadě na tom něco je (tedy až na to pejorativní označení lidí - že se něco líbí většině automaticky neznamená, že ta většina je nějaká univerzálně tupá/hloupá). Koneckonců, Bethesda a BioWare na tom mají založený business.