@
Strady (21.02.2026 10:20): já kámoše nemám, ale už jsem dělal docela dost pohovorů s lidma z ČT a velice nenápadně na tohle navádím řeč :D čistě v touze po senzaci.
Ale u Záruby je ten problém, že si sám neřekne dost. Kdyby byl blázen, ale ustoupil, když nemůže mluvit, budiž. Ale on to prostě hrotí dokud nepadne. Na MS v Praze omdlíval a on prostě nepoleví. Což je na jednu stranu cool (Stach je to samé), ale na druhou stranu to chce aspoň nějakou sebereflexi (Stach se alespoň tváří, že ji má, i když mu to taky moc nevěřím). Ale Stach zatím funguje, Záruba ne a měl by si dát pauzu nebo skončit. Vždyť dělá i spoustu chyb. Plete si hráče, neví kdo je s kým v NHL, nezná ani aktuální pravidla (si pamatuju když bylo pár let zpět nějaký finále a on nevěděl co se bude dít v případné remíze).
A všimni si, jak funguje s Voráčkem - Voráček je nad ním úplně vším, ale je tam jako ten druhej. Což podle mě vyhovuje oběma (Záruba je pořád šéf a Jakub nemusí dělat veškerej ten voser, co stojí na hlavním komentátorovi). A funguje to výborně, protože Voras se toho nebojí, dostává trochu Zárubu mimo jeho komfortní zónu a je to neuvěřitelně dynamická show a nepřeháním když řeknu, že jsem si MS v Praze užil maximálně i díky téhle kohabitaci (!).