No asi měl Say pravdu, že jsem si měl dát bacha na to hanění sexu, takže dnes večer poslední příspěvek ke GoT od jednoho "puritánskýho teplouše". :D
Jak Paul říkal, že by mu vůbec nevadilo, kdyby ty sexuální scény vyškrtali a nahradili šťavnatějšíma dialogama, tak výrazně přitakávám,i když úplně bych to nevaházel. Ne vážně, sex ani násilí mě apriori nijak neuráží, fakt žádnej puritánskej teplouš nejsem, ale vždy to pro mě bylo koření příběhu. A jak známo s kořením je potřeba šetřit, když si dobře opepříš steak je to pochoutka, když mi ale ten samý steak hodí do polívkovýho talíře plnýho pepře, tak se toho nejspíš ani nedotknu.
Myslím že to byla hlavně druhá řada toho seriálu, která mi tu pepřovou bombu připomínala. Tam mi to přišlo vyloženě jako rušivá vata ještě navíc v šablonovitým podání, kdy to jelo jak kafemlejnek dokola, chvilka nějaké zajímavé scény, pak sex, pak někoho kuchnou (pokud možno tak abych to měl i s anatomickým výkladem) a znovu dokola. Tam jsem vážně uvažoval, že tohle dál nemám zapotřebí. Od třetí řady se to asi trochu zlepšilo, a nebo jsem si na to zvykl.
Jinak je škoda, že se tu s váma (až na pár výjimek) fakt moc nedá diskutovat, aniž byste z člověka nedělali blba/trola/povrchního hejtra/ případně jinou "významnou" osobu. :(