Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Borghal (20.06.2012 15:09): no, tvrdit to o vsech velkych udalostech je blbost, ale odmitat tu moznost.. taky. Specielne v US s jejich "uzasnou" "demokracii" a buhvi kolika tajnejma sluzbama verim, ze zmanipulovat tam cokoliv neni zas tak tezky, kdyz ma clovek dostatecny vliv a vi kde zatlacit.
Další věc se zpochybňování přistání na měsíci začla vědecká a odborná obec, ne ožrala od piva.
Ale když už jsme u toho, tak v roce 1969 letí apollo na měsíc "údajně" jenže celkem průser, jelikož v té době ještě nikdo nevěděl o Van Allenovo radioaktivním pásmu, které je smrtelné, přišli na něj pár let po údajně uskutečněné misi. Kabina ve které byla posádka nebyla proti radiaci chráněná a světě div se přesto přežili a nejen to! ani se neprojevily, žádné zdravotní následky,nic se jim nestalo, tomu já říkám zázrak :D, když pak letěla druhá expedice na měsíc narozdíl od té první sebou tahali olovo i po kapsách :DDD
Tohle není konspirační teorie to je oficiálně napadnuté. Už v době startu ;-) takže těžko to může být konspirační teorie.
Veškeré tyhle tvrzení, že za všechny velké události může někdo ve stínech, představují pouze neschopnost jejich vyznavačů si přiznat, že svět je tak chaotické místo, že jeden člověk či jedna organizace ho nedokáže kočírovat. Vlastně se to dost podobá náboženství, jen tady to má podtón paranoi místo naděje na spásu :-)

For chaos! Chaos is strong!
@konvice (20.06.2012 14:54): Na konspirační teorie obecně jsem alergický a potkat člověka co v ně věří, přejdu na druhou stranu ulice, ale k té propisce/tužce:

http://www.snopes.com/business/genius/spacepen.asp

Imho přesně na tomhle jsou podobné teorie postaveny. Někdo vymyslí teorii, která při bližším prozkoumání velký smysl nedává, ale z dálky a pro většinu lidí je naprosto uvěřitelná a snadno přijatelná.

Rusové taky záhy přestali používat tužky, protože byly pro provoz potenciálním rizikem, ale to už v tom vtipu nikdo nedodá a pak tomu naivní lidi věří.
@Say (19.06.2012 20:04): Přistání na měsíci v roce 1969 oficiálně zpochybňuje a tvrdí že je podvrh například Velká Británie a její vědecká obec, já se přikláním taky k tomu, že se toho roku nic takového neuskutečnilo. Spousta argumentů zlých jazyků nebylo zpochybněna ba ani vyvrácena. a těžko věřit tomu, že na měsíci byl první amík který byl 30 let pozadu za sovětským vesmírným programem(mimochodem která nasa nedohnala dodnes!) a investoval milióny na propisku do vesmíru, přitom Rus si vzal sebou tužku :D

K ufo jako mimozemšťanům, létající disky jsou patrné a objevují se již v ranné fázi uměleckého života člověka(často však může být chybně zaměnován za meteor, slunce hvězdu atd.) Nekteré však ale opravdu vypadají tak jak jsou prezentována dnes.
http://www.youtube.com/watch?v=KNZ2xve0zzI
a kruhy v obilí jsou kapitola sama pro sebe.
Zašel jsem dnes na Promethea, a i když očekávání nebyla valná, osobně to považuji za bombu. Snad krom Sunshine, které beru rovněž jako velmi dobrý novodobý film totožného ražení, si nevybavuji nic působivějšího. Na takový blockbuster a Ridleyho Scotta překvapivě dost střízlivé - vybrané scény na hraně paranoie, tlačící na divákovu psychiku formou fyzických deformací (ne nepodobných hravému Cronenbergovi), na mě dělá dojem perfektně natočeného body horroru. Zkrátka z toho jsem rozpálený!
Co je na existencii UFO take pritiahnute za vlasy?
(nemylme si UFO s mimozemstanmi)
Jsem dokonce slyšel, že někteří lidé věří v existenci UFO, které US vláda aktivně skrývá (viz Majestic 12 teorie). Nebo ta věc s kasínem v Mafii... Lidi jsou blbý a věří snad všemu. :)
@Sinister (19.06.2012 17:25): :D dost nechutná legenda, ale pamatuju si že jako děti jsme věřili že nesmíme jíst špičku banánů aby nám v břiše nevyrostli hadi :DDD

Jinak díky za info :)
O 300 let později na planetě známe jako Země.... "Mami a jak se rodí děti? "No přeci děti přináší vodním potrubím obří chobotnice" Já jsem to mému kamarádovi Xz18AL11 tvrdila! Ona ale tvrdil že, že prý se vezme nepoškozený plod lidoopa a do toho se vpraví lidské dna!"
@konvice (19.06.2012 03:55): Tak trochu pokrytec, co? ;-) Označit za fekálie něco, co zcela jistě z fekální hmoty složené není, a omlouvat to tím, že to jinak nejde. Když už chceš zůstat na negativní straně, nabízí se hned třeba "blbost"... takové omluvy si tedy strč za ucho.

Mě se nelíbil ani jeden ze zmíněných filmů, ani nejsem velký komiksový fanda, ale řekl bych, že prodejnost komiksů MarVelu naznačuje, že tak úplně špatné nejsou. Nemluvě o jiných filmech z tohoto univerza, za něž jsem dost vděčný... aneb "jsem génius, multimilionář, playboy a filantrop" :-)
@Say (19.06.2012 01:38): mě to ani nepřekvapuje celkově indie prostor je dobrý :D

Tak a teď se jdu věnovat svým kolegům, odborníkům přes trus:

@MickTheMage (18.06.2012 22:54): bohužel kámo zahradu jsem fekáliemi hnojil na jaře. Vím že kdybych to pohnojil touto tak mi tam pšenka už nepokvete.

@Marcusss (18.06.2012 21:52): jak jsem řekl už jsem hnojil...

jinak Scot Pilgrim= sračka; Marwel= sračka; Kick ass= sračka, jestli mi chce někdo tvrdit že geekové čumí/jsou jen na sračky tak prosím já jsem schopen tolerovat jakýkoliv názor pokud nesmrdí rasismem.

ps: slušněji jsem se vážně o hovnech vyjádřit nemohl. Předem se omlouvám všem, kteří obdobné vulgarismy do této doby neznali, či je při nějaké přiležitosti v životě nepoužili, děkuji za pochopení a vaše odpuštění, bůh nám žehem..tedy žehnej.
@Fingon (18.06.2012 17:56): Imho jsou to filmy o něčem naprosto jiném. Už jenom proto, že Kick Ass je určen primárně pro fanoušky Marvelu a DC, zatímco Scott Pilgrim je určen spíš pro fanoušky her (a hlavně Nintenda...:) ) a geeky všeobecně.
Chlapci dávajte to pls do spoilerov, niektorí z nás ešte Promethea nevideli a chcú byť sklamaní na vlastnej koži. .)

Inak konečne som videl Scott Pilgrim vs. the World a neviem, či som na také filmy už pristarý alebo to fakt nebolo dobré.
doporučuju víckrát zkouknout, ale jen jestli vás tyhle filmy baví. Jinak to samozřejmně nemá cenu:))). Na druhé zkouknutí už dáva spousta věcí smysl. proč ten robot nakazil vědátora - chtěl vědět co to udělá:) Oni si totiž mysleli, že ta sra*ka tvoří život, jen my víme, že to asi tak nebude žejo:))
@Karasman (18.06.2012 08:51): a navíc jaká velká svině z ní pak vylezla a nešlo to naní vůbec vidět :D
Jak to že když je fyzicky napadla utekla a zbavila se ho, je pak o celé situaci ticho po pěšině?(co jsem pochopil tak z té malé chobotničky se asi pak u konce stala ta velká svině)
Je vůbec normální aby ženy rodili velké olihně?
Hlavní problém je v tom, že scénář napsal nějaký neuměl, který má na triku Lost. Což je nešťastné, Ridley se tím nestřelil do nohy, on si je uříznul motorovkou pod pupkem.

Ještě jsem to neviděl, když jsem se doslechl o scénáři, tak jsem hodil zpátečku.
Celá Alien mystery tam byla nesmyslně našroubovaná (kříženec muskulárního humanoida s chobotnicí = alien ala magog, wtf?), nelogických děr mrtě, příběh takový všelijaký... A upřímně, čekali jste od Scotta po Blade Runnerovi či Alienovi něco jiného, než jen vizuální nářez bez kýče?
Já teda ne a z kina jsem odcházel víc, než spokojený. Dircetor's Cut bych ještě rád viděl.
Je to sice asi historická premiéra, ale souhlasím s konvicí. Včera jsem byl na Prometheovi a větší kokotinu jsem fakt nežral. Maximálně první třetina filmu byla dobrá, ale pak se to zvrtlo ve strašnou kravinu plnou nelogických pitomostí. Může mi někdo vysvětlit, proč ten robot nakazil toho vědátora? Jak se z toho geologa, co ho postříkala ta kyselina, stal takovej uberhuman? Kde ten mutant z břicha vzal živiny, aby se z něj vyvinulo takový megahovado? Byl jen v malý medical místnůstce... A další a další blbosti...
Hele a teď vážně viděli jste někdo shity-fiction film znamení?? Já si totiž nejsem jistý jestli jsem jej pochopil správně. Je ten film vážně o tom, že mimozemská rasa přijede na zem spáchat vlastní genocidu?