Kultura
Já jsem se jakožto správný rocker zvysoka vysral na NIN a šel na The Brian Jonestown Massacre, což byl bezmála dokonalej koncert.
@Walome (11.06.2014 22:27): Nevkus vládne světu. Nic nového ;)
@Bursoft (12.06.2014 10:33): na Discollicu ne, já hodlám jet sem
@Drolin (12.06.2014 11:58): No když jsme tam byli před pár týdny my, tak nic moc. Ale do pár týdnů se tam snad konečně nastěhujeme.
BD už je to teď.
BD už je to teď.
@Paul (12.06.2014 09:32): Lepší, a rychlejší, je Spotify (když už je navíc u nás, oficiálně, již dostupné též :).
@Bodkin (12.06.2014 09:57): Časem to tu budou moci přejmenovat na bakalův distrikt. Nicméně stavbu Forum Karlín jsem sledoval od začátku do konce z bytu sestry, vnitřek je o poznání lepší než zevnějšek.
@Bodkin (12.06.2014 09:57): Časem to tu budou moci přejmenovat na bakalův distrikt. Nicméně stavbu Forum Karlín jsem sledoval od začátku do konce z bytu sestry, vnitřek je o poznání lepší než zevnějšek.
@Bursoft (12.06.2014 10:33): Ne byl jsem na slyerech :D a musím rict, ze to byl china styl.
Na metallicu se chystám, uvividíme, jak to bude s volnem.
Na metallicu se chystám, uvividíme, jak to bude s volnem.
Když jsme u těch koncertů, byl někdo v neděli na Maidnech v Brně? Poprvé v životě jsem měl lístky pod pódium a takovou tlačenku jsem nezažil, k tomu to šílený vedro. Lépe řečeno, čekání na koncert bylo hrozný utrpení (včetně příšerné předkapely), koncert samotnej bomba, mnohem líp nazvučený než minulej rok v Práglu, chlapi atakující šedesátku energičtější než hromada lidí v mým věku :D no mazec prostě..
btw. chystá se někdo na Metallicu v červenci?
btw. chystá se někdo na Metallicu v červenci?
@Bodkin (12.06.2014 09:57): Já davy lidí taky nesnáším a vyhýbám se jim jak to jde, ale u NIN člověk jednou za pár let tu vyjímku udělat musí :)
@AlieN (12.06.2014 09:52): Mě bohužel prostě některý ty songy moc nepadaj do vkusu. Úvod s Me I am not...ten song se mi na albu líbil, ale na živo to slyšet nemusím. Copy of A byla pecka a za tu jsem byl rád. Terrible lie and Head like a hole, March of the Pigs, to jsou klasiky.
Ale já obecně mám nejraději fragile a z tohoto tam byl jen TDTWWA, a z těch dalších alb tam byly většinou moje méně oblíbený songy.
Holt každej koncert nemůže být posvícení no :) Mrzí mě že v době Fragility tour jsem NIN ještě neznal, ikdyž tehdy v praze ani nebyli.
Líbilo se mi jak Trent říkal že by nejradějí místo trmácení po evropě udělal všechny evropsky koncerty v praze, protože publikum tady je prostě nuts
Jinak setlist po mý paměti:
me i am not
copy of a
terrible lie
beginning of the end
march of the pigs
piggy
burn
closer
reptile
sanctified
the hand that feeds
find my way
disappointed
came back haunted
great destroyer
head like a hole
day the world went away
hurt
Ale já obecně mám nejraději fragile a z tohoto tam byl jen TDTWWA, a z těch dalších alb tam byly většinou moje méně oblíbený songy.
Holt každej koncert nemůže být posvícení no :) Mrzí mě že v době Fragility tour jsem NIN ještě neznal, ikdyž tehdy v praze ani nebyli.
Líbilo se mi jak Trent říkal že by nejradějí místo trmácení po evropě udělal všechny evropsky koncerty v praze, protože publikum tady je prostě nuts
Jinak setlist po mý paměti:
me i am not
copy of a
terrible lie
beginning of the end
march of the pigs
piggy
burn
closer
reptile
sanctified
the hand that feeds
find my way
disappointed
came back haunted
great destroyer
head like a hole
day the world went away
hurt
@Paul (12.06.2014 09:53): :P
Já tam nebyl, NIN mě nezajímají dost na to, abych šel na koncert. (Koncerty a jiná velká srocení lidu nesnáším)
Já tam nebyl, NIN mě nezajímají dost na to, abych šel na koncert. (Koncerty a jiná velká srocení lidu nesnáším)
@Bodkin (12.06.2014 09:43): Si děláš prdel, já byl vedle warhorse studia a ani jsem to nevěděl ? Hlavně že jsme čekali dvě a půl hodiny uvnitř abychom mohli být u pódia, jsem vás měl jít navštívít :p
A kdes tam byl?
----
Warhorse studios
Pernerova 55
OMG
A kdes tam byl?
----
Warhorse studios
Pernerova 55
OMG
@Paul (11.06.2014 23:44): Jo, byl to nářez parádní, NIN prostě dělají ty nejlepší koncerty jaké se u nás dají zažít. A já jsem byl maximálně spokojený i se setlistem.
Předkapela tedy docela nudná, na poměry NIN takový minimalistický chillout který patří tak maximálně do klubů pro 300 lidí, ale zpětně v tom vidím snad i Trentův záměr - ukolébat návštěvníky jejím klidem, pak to ještě potvrdit úvodními pop-EBM songy z Hesitation Marks, aby to celé pak rázem zlomil do industriálního pekla Terrible Lie s odhalením zadní půlky stage.
A byl to zlom víc než příjemný, už proto že zrovna tuto jsem podle setlistu z Vídně na koncertu ani nečekal.
A následující March of the Pigs? Na tu jsem si ten vroucí kotel sám dost užil (a nechal se jím vyplivnout do třetí řady, kde už byl po zbytek koncertu celkem nerušený klid :3)
Prostor a zvuk nakonec taky dost dobrý, jen na můj vkus mohli trochu víc přitlačit na vokálu a kytarách.
Takže... chci znovu, asap, ideálně zítra :)
Předkapela tedy docela nudná, na poměry NIN takový minimalistický chillout který patří tak maximálně do klubů pro 300 lidí, ale zpětně v tom vidím snad i Trentův záměr - ukolébat návštěvníky jejím klidem, pak to ještě potvrdit úvodními pop-EBM songy z Hesitation Marks, aby to celé pak rázem zlomil do industriálního pekla Terrible Lie s odhalením zadní půlky stage.
A byl to zlom víc než příjemný, už proto že zrovna tuto jsem podle setlistu z Vídně na koncertu ani nečekal.
A následující March of the Pigs? Na tu jsem si ten vroucí kotel sám dost užil (a nechal se jím vyplivnout do třetí řady, kde už byl po zbytek koncertu celkem nerušený klid :3)
Prostor a zvuk nakonec taky dost dobrý, jen na můj vkus mohli trochu víc přitlačit na vokálu a kytarách.
Takže... chci znovu, asap, ideálně zítra :)
@Paul (11.06.2014 23:44): Já. Vzhledem k tomu, že FK je hned vedlejší budova a když jsem šel z práce, tak se tam už začali srocovat lidi.
A překvapení dne, nikdo nerozflákal ty pitomé skleněné panely.
A překvapení dne, nikdo nerozflákal ty pitomé skleněné panely.
@Drolin (12.06.2014 08:53): Cold Cave mě překvapili. Vůbec jsem je neznal, ale muzika mi přišla dobrá, takže...already downloaded :)
@Victor (12.06.2014 09:00): Her bylo výborný, skvěle napsaná i zrežírovaná věc.
@Victor (12.06.2014 09:00): Her bylo výborný, skvěle napsaná i zrežírovaná věc.
Včera sem viděl Her a dost se mi to líbilo. To, že to byl slaďák mi dokonce nevadilo. Více, takto tech future filmů z běžného života :)
@FildasCZ (11.06.2014 23:29): Jo, že by byl gay... to mě nenapadlo.
@Paul (12.06.2014 01:59): To ano :). Já bych si takto však koncert vychutnat nedokázal.
Nicméně i předkapela, pro mě překvapivě, byla dobrá.
Nicméně i předkapela, pro mě překvapivě, byla dobrá.
@Drolin (12.06.2014 00:00): Já byl mezi nimi, místy to byla docela drcená, ale to k tomu patří :)
@Paul (11.06.2014 23:44): Stačil mi tentokrát balkón, a hlouček strkajících se vpředu mi dal později zapravdu :). Ale výborné.
Tak přiznejte se, kdo se s námi potil v Praze na NIN? Nářez jako vždy, přestože mi setlist nepadl zcela do vkusu.
@Walome (11.06.2014 23:02): : A ty se mu divíš ? :D Souhlasím, že vypadá nejistě, i když bych řekl spíš, že to je gay :D nepříjemnej.
Tak jsem neco shlednul a rodicum se to moc nelibi a ten clovek, nechtel tocit duvod, proc ta holka odesla.. Takze neco na tom bude.
Ten děti musí mít rád. Já na tohle nejsem.
Tak jsem neco shlednul a rodicum se to moc nelibi a ten clovek, nechtel tocit duvod, proc ta holka odesla.. Takze neco na tom bude.
Ten děti musí mít rád. Já na tohle nejsem.
@Walome (11.06.2014 22:44): Jsem to viděl celé a tvoje pohoršení nesdílím. Naopak, dobře jsem se bavil. Víc takových skupin!
@GodOfTheSick (11.06.2014 22:39): Se na to podívej, stačí první dvě minuty.
@Walome (11.06.2014 22:27): On se v tom dokumentu přizná, že je pedofil nebo střílíš od boku? Nevím, co se ti nezdá. Pěkný holky a ten chlap vydělal balík.
Tohle je pro skutečně otrlého diváka. Dokument o dívčí kapele 5Angels, kterou vede autokratickej zakomplexovanej pedofil. Ve vedlejší roli dementní rodiče těch holek, který je u toho pedofila nechaj a všichni kolem.
Dymytry - Homodlak
Az ted mi doslo, ze je to text na twilight :D
:) Kdo na nic byl tedka v Teplicích na lázenské ? :) parádička, jako vždy.
TalentMánia finále - Dominik Turza alias Smrtka Nebylo spatne
Az ted mi doslo, ze je to text na twilight :D
:) Kdo na nic byl tedka v Teplicích na lázenské ? :) parádička, jako vždy.
TalentMánia finále - Dominik Turza alias Smrtka Nebylo spatne
Geniální. Kam na tyhle děsivosti všichni chodíte?:-D
https://www.youtube.com/watch?list=UUXYu ... yer_detailpage#t=264
Trocha kultury. Musím říct, že po tomhle pochybuji o své angličtině.
Trocha kultury. Musím říct, že po tomhle pochybuji o své angličtině.
@7c (10.06.2014 18:38): K čemu to číst, když to stejně není hotové, takže budu muset na konec čekat stejně jako s tím seriálem.
@7c (10.06.2014 18:38): Yep, to je docela běžné, co jsem si všiml. Já kolegy v práci normálně vydírám spoilery (a oháním se záchodovou scénou).
Počkat, tady z vás sledovačů GoT nikdo nečetl ASoIaF, nebo je to jakási forma "roleplay" diskuse?
@Paul (10.06.2014 16:57): Alien mluvil o snezne zrzce ? :(
@M.a.t.t. (10.06.2014 11:19): mě taky sever baví nejméně, zdaleka (prostě absence tywina a tyriona..), ale tenhle díl mě bavil dost. Na poměry TV to bylo udělaný asi nejlíp jak to šlo. CGI mě vůbec nerušilo. Scythe cool jak svině, giants taky. I nějakou tu smrt jsem nečekal.
@AlieN (10.06.2014 14:41): Všetko je to o uhle pohľadu ;) Ty si kritizoval bitku v minulom dieli, proti ktorej nemám výrazné výhrady, pretože bola mimo iné adekvátna seriálovým pomerom. Porovnanie útoku na The Wall s Helms Deep by bolo v podstate neférové, ale s tak obmedzeným rozpočtom natočiť v rámci seriálu tak epickú bitku bolo nemožné a tak to aj dopadlo. Neviem, či bola samotná akcia lepšia ako útok na King's Landing v druhej sérii, ale ten diel mi prišiel určite výrazne lepší a jeden z vrcholov série. Tento diel mal byť jedným z vrcholov, ale podľa mňa ním nebol.
@Hydr0gen (10.06.2014 13:39): Naopak já jsem spokojen - na seriálové poměry je ta bitva absolutně bezkonkurenční, bledne jen ve srovnání s epickými fantasy spektákly v kinech (jo, na Helmův žleb to nemá, ale co taky ano) - a pořád je to natočené zatraceně zábavně, i s pár hodně fajn one-shot kamerovými jízdami, a bez nepřehledných zmatených střihů v soubojích. I nějaký ten moneyshot s tisícičlennou armádou tam byl.
Slavnou bitvu z druhé série si to dává ke svačině, ta byla úplně o ničem, a díl předchozí raději ani nezmiňovat.
EDIT: Samozřejmě, zklamání taky jsou zrzečka je mrtvá a Jon pořád žije
Slavnou bitvu z druhé série si to dává ke svačině, ta byla úplně o ničem, a díl předchozí raději ani nezmiňovat.
EDIT: Samozřejmě, zklamání taky jsou zrzečka je mrtvá a Jon pořád žije
@M.a.t.t. (10.06.2014 11:19): Souhlas. Bylo tam pár silných scén (zejména ten nepřerušovaný záběr z podhradí, scéna "hold the gate" a pár těch umíracích), ale hlavně se ukázaly limity rozpočtu. Vypadalo to strašně televizně, záběry na armádu wildlingů ala 5 chlapíků, jeden obr a jeden mamut zrovna moc epicky nepůsobily.
Samotné rubačky byly kromě výše uvedeného naprosto konvenční.
Samotné rubačky byly kromě výše uvedeného naprosto konvenční.
Čo tak sledujem reakcie, posledný diel GOT nie je príjmaný až tak pozitívne, ako sa čakalo. Mňa linky na The Wall bavia asi najmenej, ale dostal som viacmenej to, čo som očakával. Aj keď sa tá bitka určite dala natočiť aj zábavnejšie. A keďže si celý diel zaplácali ňou, vo finále sa budú musieť sakra snažiť, aby stihli vyrozprávať to, čo chcú.
@W_Vlezlej (08.06.2014 10:01): Chlapec v pruhovaném pyžamu taky není špatnej.
Tak čím víc o tom slyším, tím míň to chci vidět :) Nedávno jsem viděl Zmizení, ale to bude proti tomuhle asi jenom slabej vejvar.
@John Mirra (08.06.2014 13:37): souhlas, Idí i smatrí, viděl jsem 2x, film, který se mnou hodně zahejbal.
@John Mirra (08.06.2014 13:37): Videl jsem pred lety, je to (extremne dobre natocene) peklo. Vzpomnel jsem si nedavno, kdyz jsem videl prvnich par minut (pro zmenu ukrajinskeho filmu, odehravajiciho se behem pravdepodobne Stalinem umele vyprovokovaneho hladomoru) Holod-33. Tyhle dva filmy jako vecerni dojprogram a pak uz si jen zalezt do kouta a podrezat si zily...
@W_Vlezlej (08.06.2014 10:01), @John Mirra (08.06.2014 13:37): O židech to tedy opravdu není, ale doporučuju - naprosto šílený film. Pro mě jeden z nejintenzivnějších zážitků v kině.
Jdi a dívej se - není to vyloženě o holokaustu, ale o druhé světové válce a je to prej hodně hustý (ještě jsem to neviděl)
Šedá zóna je pekne ťaživý film. Napríklad realistická scéna s kremačnými pecami, po tom sa človeku nezaspáva ľahko!
@mazar1234 (08.06.2014 10:10): Díky, určitě se na ně podívám. ;)
@W_Vlezlej (08.06.2014 10:01): Seda zona
Diablova dielna - to sice nie je ani moc o holokauste ale je to z koncentraku a podla skutocnej udalosti.
Diablova dielna - to sice nie je ani moc o holokauste ale je to z koncentraku a podla skutocnej udalosti.