Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Drolin (04.03.2019 18:08): No nevím s tím posilováním, na léto má prý Emery připravených úctyhodných 45 milionů liber plus případně prachy za prodeje. A vzhledem k tomu, že končí Čech, Ramsey, Lichsteiner a Welbeck tak to spíš vidím tak, že nakoupí mladíky typu Guendouzi a bude doufat :D

Jestli je to pravda, tak za rok čekám tuhý boj o šesté místo :D
@Zoltan (04.03.2019 17:58): A to samé Bayern, který má prý 200 mega na útratu. Ole také dostane solidní sumu. PSG také něco nakoupí... mohlo by bát zajímavé léto :)). Nějaké velké přestupy to zace chce.

Ono i Arsenal by měl posilovat. Jen doufám, že Chelsea bude mít trest už toto léto.

A jo jo, CAM by to chtělo. Věřím, že by Poch někoho vhodného našel. Mluvilo se o Maddisonovi, ale toho bych nechtěl.
@Drolin (04.03.2019 17:29): Ale i tak pak bude třeba dokoupit nového hráče na CAM v případě, že se Alli zraní/vykartuje.

Lozano bude žhavé zboží, ten bude za víc než 50 mega. Nedivil bych se kdyby ho někdo přeplatil, je kolem něj docela hype. Thauvin reálný je, určitě už je daleko vyspělejší než když byl v Newcastlu. To by byl zajímavý návrat do PL.

Ale na léto jsem zvědavý, docela bych čekal že Real rozhýbe trh hned ze začátku, ti potřebují tak 4 top hráče aby byli zase konkurenceschopní v PD :)
@Zoltan (04.03.2019 16:41): Eriksen je skvělý, je u nás ovšem šest let, a podle mě chce ještě přestoupit do Realu/Barcelony. S cenou 150 - 200m by se prodej určitě zvažoval. Zvláště, když by ho přímo nahradil ve formaci Alli (ne až tak kreativní, ale zase golovější a přímočařejší). Neprodejný je pro mě Kane, Dier a Alli.

Gareth by byl obrovská vzpruha - nový stadion a Bale, co více si přát do nové sezóny. V Realu navíc dosáhl všeho. Na plat 200 000 a větší bonusy za hraní by myslím kývl.

Osobně bych pak zkusil i Lozana (40 -50), možná Thuavina (50 - 60). Nejlépe oba, jinak proti šířce kádru City nemá tým na titul. Pak je priorita podepsat Aldera. Na DM by byl ještě pěkný Ndombele (70?).

Lloris - Rose, Alder, Verts, Tripp - Dier, Ndombélé - Bale, Alli, Son - Kane
@Drolin (04.03.2019 14:05): To nevím jestli by bylo dobře pro Spurs. Eriksen mi přijde zrovna naprosto nenahraditelný, spíš by bylo lepší Real pořádně natáhnout a koupit mladší křídlo, ale jen v případě že by Eriksen chtěl odejít oc :D
Naopak,

[MirrorFootball] understands Tottenham Hotspur could sacrifice midfielder Christian Eriksen in order to bring Gareth Bale back to Spurs from Real Madrid. Real Madrid are prepared to offer £50M + Gareth Bale in exchange for Christian Eriksen.

Vypadá to na Pocha na novém stadionu a sestavu:

Wanayama (Sissoko), Dier (Winks) - Bale (Moura), Alli, Son (Lamela)- Kane

Válec, který bude mít konkurenci jen u City, zvláště s novým stadionem (nehrát venku dva roky, máme vždy o 15 bodů více).

Nicméně Allegriho bych Realu nepřál, hraje prý příšerně a na Juve se nedá dívat (ačkoliv té korupční tragédii to stále stačí na 16 bodový náskok).
Podle španělského deník As skončí na lavičce Realu Madrid trenér Santiago Solari, pokud nevyhraje v této sezoně Ligu mistrů. Klub už si také vyhlédl tři jeho potenciální nástupce. Jsou jimi Mauricio Pochettino z Tottenhamu, Massimiliano Allegri z Juventusu a Joachim Löw, který vede německou reprezentaci.

Poch do Realu? :D

Ale toto také pobavilo

Třetiligový anglický Sunderland překvapil založením poslední odnože svého fanklubu v Severní Koreji. Klub to oznámil o víkendu. Organizaci povede Tom Fowdy, který do země komunistického diktátora Kim Čong-una vozí anglické turisty na poznávací zájezdy.
@Richmond (04.03.2019 07:39): Ale zatraceně napínavý NASCAR! :c)

@Jab (04.03.2019 08:02): Ani bych neřekl, že šla nějak výrazně dolů. Letos v Inzellu na MS zlatá na 1500 metrů a stříbrná ve stíhačce, loni opět na 1500 m zlato na olympiádě plus nějaká ta další stříbra. Spíše jde o to, že je teď velmi slušná konkurence a navíc jí toho ta naše úžasná Martina moc nedovolí... ;c)
@strejdafido (03.03.2019 22:41): Nechtěl bych rychlobruslení příliš srovnávat s jinými sporty, každý z nich má něco do sebe, ovšem, než některé nudné fotbalové mače, to opravdu rozhodně napínavější je. Sledovat, jak Martina profesorsky vyváženě krouží, stále drží, či dokonce ještě stupňuje už tak obrovsky vysoké tempo a pak jak při závodě Japonky mizí jedna desetinka jejího náskoku za druhou, to je slušný adrenalin a ten vítězný závěr byl něco jako orgasmus. :c)) To jsou úžasné sportovní okamžiky, pro které má cenu žít! A 20 titulů mistryně světa, to je v našich podmínkách něco neskutečného...
@samorost (03.03.2019 22:37): Neskutečná raketa. Jak říkáš, už to vypadalo, že bude pomalu klesat a ona zase udělá několik zlatých. A pro koho je to okrajový a nudný sport, ať se na to nedívá, mně se to teda zrovna líbí. Pro mě je tohle 1000x lepší než fotbal :-)
Tak Martina naprosto fenomenální!!! Když už to vypadalo, že její výkony nejsou, co bývaly a její kariéra bude mít pozvolna sestupnou tendenci, tak během neskutečně náročného víkendu vytvoří hned dva světové rekordy a celou konkurenci zcela vymaže z povrchu zemského. :c) Sice možná okrajový sport, nicméně opravdu úžasný výkon, toto se ocení až časem, takovou velkou sportovkyni a obrovského dříče už zde jen tak mít nebudeme. Klobouk dolů a poklona až k zemi!
@Zoltan (02.03.2019 15:47): Minimálně se máme na co těšit, a to i v CHL a EL (to už bohužel Ugra ne).

To jaro je vždy nevyzpytatelné, a nejhorší jsou vždy soupeři na posledních místech (třeba minulá sezona a prohra s posledním WBA nebo remíza s Brightonem).
@Drolin (02.03.2019 15:38): Sobota 18:30 a neděle 16:00 mám nejraději.

Uvidíme no. United jsou poslední soupeř z top 6 pro Arsenal. Pak tam je Wolves venku (zápas je odložený asi kvůli FU Cupu??), Newcastle doma, Everton venku, Watford venku, CP doma, Leicester venku, Brighton doma, Burnley venku.
Takže hodně nepříjemných venkovních zápasů, tam moc Arsenalu nevěřím. Snad si z dneška vezmou pozitiva, například obrana byla překvapivě pevná (Sokratis - Kos funguje) a Auba s Lacou to naopak musí hodit za hlavu a začít ještě víc makat :)
@Zoltan (02.03.2019 15:37): Určitě, co koukám na PL, tak 13:30 nikdy nebylo nějak dobré. Naopak 18:30 je často super.

Pondělní dohrávky také nemám rád. Tam to Spurs také často pokazí.

A ano, osobně to vidím na 1. City, 2. Pool, 3. Spurs, 4. Arsenal.
@ugraugra (02.03.2019 15:32): Těžké zápasy mezi CHL, to vy, když jste ji zcela vypustili, neznáte :).

Se koukni na los MU a zranění, Ole bude rád za EL. V tomto favorizuji v boji o čtvrté místo Arsenal, nemají sice kvalitu, ale hlad tam je.
@Zoltan (02.03.2019 15:27): Mám pocit, že když se hraje v 13:30 je děsný fotbal... :D

Nicméně dobré, Arsenal získal bod na čtvrté místo a MU tak bude jen o EL :)). Takže proti PSG jejich poslední zápas v CHL na dlouho.
Remízka pro nás dobrá :D Navíc se vykartoval Torreira, takže proti MU nenastoupí, což je fajn :) Auba flop, prodat do Číny.
Jedno z nejhorších derby. Taylor kašpar. Ani jedna penalta neměla být, Xhaka měl jít ven, Rose měl jít ven, akorát toho Torreiru rozhodčí vyloučil správně.

Ale mělo se vyhrát, Tottenham byl totálně marný. Auba tu penaltu kopat neměl. Ale před zápasem bych remízu bral, takže asi ok.
@ugraugra (02.03.2019 15:13): Offside nebyl - byl v lajně a výhodu mají útočící hráči, nauč se pravidla. Naopak Arsenal měl vymyšelnou penaltu. Ale karma je dostihla.

Jinak klasické nevyzpytatelné derby. Velká ztráta.

@ugraugra (02.03.2019 15:13): No já myslel, že když je offside, tak všechno, co se odehraje po něm do výkopu brankáře se nebere v potaz. Maximálně nějaké horší fauly mimo potrestat kartou, ale určitě ne penaltou. To je asi tím, že nemám PL nasledovanou :)
@Zoltan (02.03.2019 14:31): To je tím, že jejich jediná taktika "Ali nasimuluje penaltu a Kane ji promění" je v pytli, protože diver Ali nehraje. Teď tedy musí na hřišti něco vymyslet a to jim moc nejde.
Na hřiště musí Torreira místo jednoho z dvojice Xhaka-Guendouzi (oba jsou příšerní, takže to je jedno). A Auba místo Iwobiho! Jinak taktika zatím překvapivě funguje, Spurs až na jednu dvojšanci nic neměli, jde vidět že nejsou úplně ok teďka.
@ugraugra (02.03.2019 12:27): Arsenal může nakopnout nebo sejmout tenhle dvojzápas. V případě, že prohrají oba, tak už bych to na top 4 neviděl. Aspoň jedna výhra je tedy nutná, aby byl stále ve hře.
@Zoltan (02.03.2019 12:14): Každopádně to do konce sezony bude hodně zajímavé.

City vs pool souboj o titul.
MU, spurs, arsenal, chelsea boj o 2 místa do LM.

Skončit to může jakkoliv.

Spurs menší náskok, ale ted se nedaří, dvě prohry v řadě.
Chelsea v rozkladu, ale může je to semknout a vybičovat k lepším výsledkům
MU máme našlápnuto, ale zároveň se nám zranila půlka základní sestavy, takže bude záležet jak zahrají náhradníci
Arsenal nevyzpytatelný, očekávám že to klasicky podělají, ale můžou překvapit.

Tomu říkám napínavá soutěž. Ne nějakej nudnej hokej.
Venku jsme špatní, Tottenham dnes obrovský favorit, ti si to můžou prohrát jen sami. Ale rozhodně očekávám výbornou atmosféru a super zápas, ať to skončí jakkoliv :)