Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@ugraugra (10.03.2019 19:41): No já ještě nejásám, máme tam pár zápasů venku s nepříjemnými soupeři, kde je to Arsenal schopný zase dosrat :D Ale základ je po dnešku nadějný, mají to ve svých rukách.
@Zoltan (10.03.2019 19:33): Zklamání. Dnes byl den blbec. Byli jsme lepší, ale Lukaku je prostě totální kopyto a opět zahodil 3 tutovky. DDG nepochopitelný zkrat a penalta hodně pofidérní. Holt teď budeme muset zvládnout zbývající zápasy, kdy máme o něco těžší los, než ostatní, ale pořád čekám, že spurs spadnou na 6. a s Chelsea si to rozdáme přímo v zájemném zápase :)
Dneska se ukázalo, jak je důležité mít dobrého brankáře :) Leno MOTM.

A Moss nám to dneska trošku vrátil za ty celé roky, co náš šikanoval :D
Tenhle víkend zas úřadovali retardi...V Anglii magor, co šel dát pěstí záložníkovi Aston Villy, na Spartě pak vymašŤěnec hodil pyro mezi lidi (pyro přece není zločin!).
Kuzmínová sa stala majsterkou sveta, tá urobila pre Slovenský šport za posledné roky oveľa viac ako naši biedni hokejisti. Už hrozí, že Slovan skončí v KHL.
@musa (08.03.2019 13:52): 14-15 minut je na utocnika hodne, nehraje presilovky a je tam na braneni, ale i tak to teda neni zadna hitparada, je to zklamani, ostatne jako cely Buffalo.

@Richmond (09.03.2019 12:28): Tyjo baseball, na to bych se urcite nedival, ale u nas to ma docela dost fanousku, prakticky kazdej kdo to hral byl reprezentant.
Tak O2 Sport bude vysílat živě letošní MLB včetně playoff :) A hned první zápas Phillies - Braves! Bude to s českýma komentátorama a dokonce prý i bude studio a hosté :) Zajímalo by mě, jestli toto rozhodnutí má nějakou souvislost s úspěchy Červenky v dresu Orioles v přípravných zápasech :) Pro mě ale to moc smysl nemá, vzhůru do noci čučet nebudu a relive druhej den je blbost, když se hraje už další kolo. Zůstanu u svého osvědčeného sledování 1 zápasu týdně live (a v rozumných časech navíc), pokud i letos to bude vysílat Facebook.

Jinak moje oblíbená univerzita Iowa State je jediná univerzita, který měla průměrnou návštěvnost:
na fotbale přes 50 000
na mužským basketu přes 12 000
na ženksým basketu přes 9 0000
To je super vizitka. Samozřejmě jsou giganti, co trhají rekordy ve fotbale (průměr přes 100 tisíc!) nebo v basketu (velké haly s 30000+ návtěvností), ale většinou to jsou univerzity, které mají výsledky v jednom či druhém sportu.

Bohužel záver základní části basketbalistům Cyclones hrubě nevychází a ačkoliv ještě v půlce února psali na CBS Sports o nich, že to jsou Final Four contenders, tak nyní už vypadli z TOP25, titul v Big12 je taky fuč a budem rádi, když budem v March Madnes slušně nasazený a dostaneme se mezi 32 (druhé kolo). Sweet 16 je dle mého nad síly. A to přitom máme v kádru třeba Lindella Wiggingtona, který má zlatou medaili z MS do 19 let za Kanadu. Ale i tak se na March Madness těším, to je neskutečná jízda a začne už za pár dní :) Letos skoro určitě skončí nadvláda Villanovy (vítěz z posledních 2 ročníků).
Mimochodem máte někdo přehled o Sobotkově roli v Sabres? Dle počtu zápasů hraje, ale ty statistiky má špatný. Před nedávnem jsem s ním četl rozhovor, kde popisoval své defenzivní úkoly v týmu a stěžoval si, že má málo času na ledě: cca 14-15min, což mi tak málo nepřijde.
@Coldplaz (08.03.2019 11:48): Líbí se mi, že sem jezděj jen týmy, který mi jsou ukradený, nebo absolutně nesympatický :) No, aspoň nebudu mít výčitky, že zase nepudu a radši si konečně vyšetřim čas a finance na výjezd do Ameriky ;)
@Zoltan (07.03.2019 20:51): Rennes je výborný tým.

Jelikož jsem je viděl v této sezoně, tak jim přeji třeba i finále :).

@ugraugra (07.03.2019 20:27): Mourek nebo Stramačony?

@Pluto (07.03.2019 23:32): 2. Jestliže bude hráč po zápase prostřednictvím videozáznamu shledán, že filmoval, automaticky dostane zákaz startu v minimálně jednom zápase.

A to prokážeš jak? :D

Skoro vždy, pokud to není Neymar, Ashley Young nebo Busquets, to je často hraniční fauly / simulace a kontakt - i minimální - může hráče rozhodit v běhu. Plus týmy jako MU, které na tom mají založenou taktiku, by to těžko povolily.
No jak píše Pluto, na adekvátní trestání za filmování se opět jaksi zapomnělo.
@paver (07.03.2019 23:12): To jsou ale pravidla.

1. To si opravdu myslí, že bude fotbal atraktivnější, když bude méně gólů?
2. Zabrání to debatám, když už je video, takže možná dobrý tah.
3. Zrychlí hru asi nejlepší pravidlo. Vždycky mě štve, když se ten střídaný hráč schválně plazí ze hřiště, aby ušetřil čas vyhrávajícímu týmu.
4. Blbost, za co jako? Po zápase?
5. Zase sníží počet branek.

Trojka je dobrá a dá se přemýšlet o dvojce, zbytek je na nic.
@paver (07.03.2019 23:12): Nechápu, jak jediný z těchto bodů by mohl prospět atraktivitě hry. Osobně bych zavedl tyto body:

1. Jestliže je pískán jakýkoliv prohřešek, nikdo z trestaného týmu se nesmí dále dotknout balónu rukou ani nohou, dokud soupeř nerozehraje.
2. Jestliže bude hráč po zápase prostřednictvím videozáznamu shledán, že filmoval, automaticky dostane zákaz startu v minimálně jednom zápase.
Instituce IFAB na svém 133. zasedání ve skotském Aberdeenu představila 5 změn v pravidlech světového fotbalu, které by měly prospět atraktivitě hry. Pravidla by měla být aplikována již od příští sezóny.

1. Zákaz dorážek z pokutových kopů
2. Neuznání gólu rukou, byť nastřelenou
3. Střídající hráč opouští hřiště kdekoliv po obvodu hřiště
4. Trenéři budou moci obdržet žluté a červené karty jako hráči
5. Členové útočícího mužstva nebudou moci stát ve zdi bránícího týmu
Slavia napínavý zápas. Se štěstím, bojovností a trochu i pomocí rozhodčích. Momentálně nejlepší český klub.
"AS Řím hledá trenéra, Di Francesco byl odvolán"

:D Sranda klub. V LM obrovský úspěch, že se tak slabý tým na úrovni Sparty vůbec dostal do osmifinále a oni ho vykopnou. Co by více chtěli? S tím kádrem dosáhl maxima.
Jak muže být Řím tak daleko v CHL je také obrovská náhoda.

Na rozdíl od Interu a Neapole nejslabší možná skupina (Viktoria, CSKA a tragický Real), a pak nalosován nejslabší tým z první pozice - Porto.
@ugraugra (06.03.2019 23:11): Další kolo jdete. Zápas vyhrán skrze hrozného Buffona, kterému dá dvě branky (!) i Zápasník, a absolutně vtipnou pently v 92. minutě... PSG má dobrou smůlu na to, že byl v celku daleko lepší tým jak MU.
Taktika MU: Kopnout vymyšlenou penaltu v 90 + minutě.

Ještě, že nehrál Pogba, který by ji zase nedal :). Ale super, hlavní konkurent Spurs v boji o CHL vyřazen.
@Richmond (06.03.2019 18:33): Tu frašku jménem Olympiáda ještě někdo sleduje, jo?

Jestli si ještě nějaká mega akce udržovala nějakou úroveň, tak to bylo MS ve fotbale, ale obávám se, že i ta se vytratí po navýšení počtu účastníků. :(
@90210 (06.03.2019 14:01): No nejde jen o to, že to je menší sport, ale prostě rychlobruslení fakt je exterémní nuda, to že jezdí Sáblíková samozřejmě přivábilo naše fanoušky, ale až skončí, tak to spadne do úplného suterénu.

Mimochodem na OH prý má být breakdance jako nový sport...se poseru...ještě tam dají e-sporty v hrnaí her a přestanu OH definitivně sledovat.
@ugraugra (06.03.2019 16:07): :))

Máme více trofejí jak AS Řím! A brzy se přidá i CHL.

@90210 (06.03.2019 16:01): Tak ty už ani nekoukáš na zápasy. Já to mám naopak, zápas Spurs má vždy prioritu, vím první poslední, a celkově ta podpora týmu je velmi prospěšná věc. Baví mě to, a bude mě to bavit i za 30 let.
@90210 (06.03.2019 16:01): Jenže ti glory hunteři z těch úspěchů už nemůžou mít ani radost. Vždyť to ani nejsou praví fanoušci. Ti jdou na stadion jednou za uherský rok, aby si tam udělali selfíčka. Pro pravé fanoušky AS je titul z roku 2001 víc, než 10 titulů pro glory huntery typu Juventus, nebo Real.
@mvp23 (06.03.2019 15:34): Po 20-ti letech fandeni to moc velka zabava neni, uz nemam moc silu. Kdyz skoncil Totti, tak to bylo jako kdyby mi skoncilo detstvi, ale sleduju to dal, i kdyz uz to neni La Roma Magica jako driv, protoze i fotbal je jinej, hlavne teda celej ten byznys okolo a agenti ho zmenili.

Nejlepsi je bud nefandit nikomu nebo bejt klacickej gloryhunter jako vetsina fanousku, furt vyhravas a ses v klidu.
Dnes dilema, dívat se na MU nebo na Řím?

Oba dva zápasy působí na papíře nudně!
@lseling (06.03.2019 07:15): Jj, stejne jako Barce, Juve, Bayernu, PSG nebo Mencakum.

@Richmond (04.03.2019 07:39): Nascar je lepsi, ale tohle je holt udel mensich sportu, jsou sledovany pouze v zemich, ktery tam maji nejakyho spickovyho zavodnika. Tradici to ma v Holandsku a nebyt Sablikove, ktera se tomu venuje pragmaticky prave kvuli tomu, ze tady byl prostor a nulova konkurence u nas a mala konkurence celosvetove, tak to je porad na urovni ctyrbobu.
@ugraugra (06.03.2019 12:20): Měl mu rovnou dát hlavičku. Dean nás konstantně poškozuje a stál nás minimálně šest bodů tuto sezónu. To není jako MU, kterému se nepískají jasné červené karty...

How the hell Paul Pogba didn’t get a red card in this game is absolutely amazing. Mike Dean doing his best to lose the Spurs fan tag, every time we get him he’s so against us

Škoda, že v Evropě to Ole nemá podplacené a Pogba šel ven s PSG...

Plus :).

"Očekávám, že se představíme na novém stadionu. Včera jsem o tom mluvil s (předsedou klubu) Danielem (Levym) a byl velmi pozitivní. Doufám, že se tak stane. Přeju si, abychom mohli hrát na novém stadionu,"
Pokutu ve výši 10 liber a zákaz vstupu na lavičku na dvě utkání dostal od Fotbalové asociace manažer Tottenhamu Mauricio Pochettino za extempore po zápase v Burnley, který Spurs prohráli 1:2. Pochettino po duelu urazil rozhodčího Mikea Deana, za což se mu později veřejně omluvil. Pochettino si trest odpyká 9. března v Southamptonu a 31. března na hřišti Liverpoolu.

Bože, Poch je hrozná fňukna.
Jak mohou Vinicius Junior (podobný hype zde dlouho nebyl) a Lucas Vazquez hrát za Real... :)).

Ti nemají ani na Watford. I když ani zbytek typu Regulion a Fernandez není žádná sláva.