Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Jinak soupeři Chelsea v EL:
Soluň, Vidi FC, Borisov, Malmo, Dynamo Kyjev, Slavia, Benfica/Frankfurt, Arsenal

To je pohár v podstatě zadarmo :)
@Drolin (15.03.2019 12:47): Ten váš stadion se nikdy neotevře, je to velkej fail. Kdyby tam nebyly obrovské problémy, tak to otevřeli už před sezonou :D Co jsem četl, tak nejlevnější bude ho celý zbourat a postavit znovu.
@ugraugra (15.03.2019 12:39): Podzim. Všechny zápasy venku, bez Alliho a pak Eriksena. Lloris byl ještě opilý po oslavě.

Nyní. Nový stadion, Kane odpočatý, Alli odpočatý, Lloris v životní formě. Rozdrcení daleko lepšího Dortmundu, než nějaké Schalke. Tady jsou Spurs jasní favorité, zvláště když to City v CHL neumí a budou bojovat o titul v PL. Pak už jen vyřadit slabší Juventus a finále s Barcelonou v Madridu bude dobré.

Za mě ideální los.
@Drolin (15.03.2019 12:31): Ve skupině jste jen tak tak postoupili ze skupiny se slaboučkým PSV a Interem, minulé kolo jste dostali nejslabší Dortmund. V lize kupíte porážku za porážkou. Proti City nemáte nejmenší šanci. Ostatně vás už doma letos porazili.

Juve
City
Liverpool
United :)
Takže vidím to na postup:

Juventus
Liverpool
Tottenham
Barcelona


A snad vyhraje CHL anglický tým :).
Pavel si to pohlídal, nahřál míčky a dostali nejslabší Ajax :)

Barcelonu jsem fakt nechtěl, to bude nuda. Milion přihrávek a pak Messi dá nějakej trapnej gol :)
A já to ve 118 minutě vypnul. Už jsem nevěřil. Pak ráno na internetu vidím, jak slaví.
@leebigh (15.03.2019 00:29): To se máš, to závidím, já na to koukal jen doma. :c) Ve Španělsku muselo být určitě mnohem zábavnější sledovat reakce místních. Nebyl zde ještě někdo, pro srovnání, přímo v Seville? :c))
Parádní zápas se skvělou atmosférou a obrovský úspěch Slavie! Byly to nervy, ale celkově náramné potěšení se na toto dívat. :c)
Slavia opravdu skvělá. 4 góly prostě nejsou náhoda. Zasloužený postup.
@paver (13.03.2019 16:17): Nasral, ale zase když vidí jak je obletovaný... radší bude hrát pravidelně MS a o medaile, než bojovat "jen" o kvalifikaci na Euro.

Ale je zajímavé, jak předběhl megatalent Oxforda.
V anglické nominaci jsou všechny opory i nováček Rice... Dvacetiletý defenzivní záložník West Hamu Rice prošel všemi irskými mládežnickými výběry, za dospělou reprezentaci loni odehrál tři přípravné duely. Nedávno se však rodák z Londýna rozhodl pro Anglii a Mezinárodní fotbalová federace FIFA jeho "přestup" schválila.

Wow, tak ten si solidně nasral do huby. Tady je to hezky shrnuto.
Něco pro Ugru,

Van der Vaart, Klinsmann, Jenas, Berbatov - Great list of ex-Spurs stars to play at stadium event revealed

Former Tottenham Hotspur midfielder Allan Nielsen has revealed a number of the players who will join him in taking on Inter Milan in a Legends match at the club's new stadium.
@ugraugra (12.03.2019 23:27): Schalke není zrovna měřítko, ale City je určitě hlavní favorit (i na treble). Snad ho nalosují k United, u derby člověk nikdy neví...

Jinak Schick dal pod Ranierim rozhodující gól, tak snad bude brzy útočník číslo jedna a Džeko se bude pakovat o dům dál. Plus by do AS mohl jít konečně pořádný záložník, Drinkwater. Druhá věc je, jak tam dlouho Claudio vydrží po těch posledních výsledcích kdy prakticky odstřelil Fulham.
CR7 je král, takhle sám popravit Atletico :)

A City naprostý válec. Je vidět, že kvalita anglické ligy je úplně někde jinde. Konkurovat může momentálně jen Barcelona a ten Juve. Real už je venku a Bayernu se letos nedaří. Takže to vidím na anglického vítěze LM.
Zidane zpátky v Realu :D Tentokrát tam shoří jak papír. Prý, že Peréz nejdříve uvažoval o Pochovi, ale když mu došlo, že je to manažer max. pro Everton/Spurs, tak couvnul.
@mvp23 (11.03.2019 09:13): Já fakt nevím, co v tom pyru jako spatřovat. To mě možná nějak oslovovalo v mejch 15-16 letech. Dnes mi to přijde jak z doby neandrtálců házet pyro na hřiště nebo kamkoliv na fotbale. Přežívá to už jen v těch zaostelejch státech. Zřejmě tam, kde nemají peníze na nějaký městský ohňostroje nebo co a lidi na to koukaj jak na boží zjevení. Já si už úplně odvyknul, v posledních letech jsem viděl spoustu zápasů, kde pyro není a atmosféru diváci umí udělat. Naopak tam, kde kde se pyro použivá mě to čím dál víc irituje, furt se přerušuje. Prostě úplně na makovici mi přijde.
ale chápu, že je zde na DH guilda oblíbenců pyra nebo podobných vylomenin jako jsou wrestlingy nebo útoky na fotbalisty. Tak nechť je vám přáno, ale pro mě to znamená další odklon od fotbalu.