Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Tak to že vám takový trashe zvednou náladu je super, ale nemusíte to cpát ostatním. Obzvlášt v sekci do které se to naprosto nehodí.
@M.a.t.t. (04.04.2017 11:41): jo, bylo to happyendový, ale dobře udělaný. Akorát když si člověk přečte reálnej osud Rackhama...že vlastně umřel později ten rok, tak nic moc :)
Treasure Island ve stylu Black Sails bych bral, scénáristi o tom uvažují, ale Luke Arnold co hrál Silvera říkal že by to chtěl udělat tak za deset let :)
@Paul (02.04.2017 22:43): Inak to finále bola vcelku zrada. Každý čakal nejaké tie obete a väčšina postáv sa v zásade dočkala happyendu, nik nezomrel a ešte aj tí piráti rabovali ďalej. :D . Finálová epizóda uzavrelo všetko naozaj parádnym spôsobom a potešila aj Mary Read a tradičná pirátska vlajka Jolly Roger v úplnom závere. Ponúka sa len jedna otázka - vznikne miniséria Ostrov pokladov od tých istých tvorcov? :)
@Paul (02.04.2017 22:51): Jop, Flint a spol mě baví. Ale Max bych nejradši podřízl, kdykoli se objeví na obrazovce. Ani Eleanor nijak zvlášť nemusím. To jejich pletichaření mě moc nebere.
@JohnCZ (02.04.2017 22:48): jj cinematography je tu nádherná. Některý scény bych si nejraději zarámoval. A dostává mě jak velkolepý to občas na poměry seriálu je. Ale postavy a kecání mě bavilo, hlavně od druhý sezóny výše. Jakákoliv interakce Silvera s Flintem, super. A ten nápad smíchat reálný historický postavy s fiktivníma z Treasure Island se hrozně povedl.
@Paul (02.04.2017 22:43): Zrovna včera jsem dorazil druhou sérii a musím souhlasit. Zatímco po první řadě u mě nasledoval útrum a více jak roční pauza, po zkouknutí druhé řady si rád dám nášup. Pořád tam je kotel věcí, co mi vadí (drtivá většina postav, přemíra kecání, málo moře), ale hlavně druhá série není už taková ubíjející nuda, jako byla ta první - postavy najednou začaly mít hloubku a děj se pohnul kupředu. Na tom seriálu ale musím ocenit hlavně jednu věc - skvělý audiovizuál. 100% využití prostorového zvuku a velice kvalitní obraz.
Dneska skončilo Black Sails. Budou mi chybět, lepší pirátovinu jsem neviděl. Po so-so první sezóně se to úžasně zlepšilo.
@PRIVATE MARTIN (01.04.2017 20:21): Videopřehrávač jsme doma neměli, takže k těm rychlodabovaným VHSkám jsem se tehdy nedostal, poprvé jsem se s tím setkal až když v roce 1990 začal vysílat třetí televizní program OK3, a tam normálně začaly dávat zahraniční filmy se čteným dabingem. Když jsem to poprvý slyšel, tak jsem myslel, že máme rozbitou televizi, a začal jí přelaďovat, jestli nechytím lepší signál. :D
@mazar1234 (30.03.2017 22:53): jo pokaždé když už se mi nelíbí tvar mého obočí, tak prohlásím, že si ho musim jít vytrhat protože vypadám jako Brežněv. Taky jsem už slyšela přirovnání "jako Breřněvova vnučka". Ale to je samozřejmě sarkasmus roku, protože na tom nejsem tak blbě ;o)
tak to čumim, ve Suicide Squad jsem tu Caru vůbec nepoznala. Nebo spíš nezaznamenala. Takže tam mi nevadila ;o) jinak bych jí odtáhla hned na kosmetiku ať jí vytrhají obočí, to mě totiž šíleně irituje.
@Paul (30.03.2017 00:52): Já s ní třeba viděl Paper Towns a tam mi byla hodně sympatická. Ale když si vygooglím nějaký její random pic, tak zase ble. Takže jsem v tomhle ohledu trochu zmatený, ale jako herečka mě zatím nezklamala. Teda, krom Suicide Squad, ale tam ta záporáčka byla meh už je ze samotného konceptu a ne vinou Cary.

Toho tejpka neznám, takže těžko soudit. Trailer jsem teda jen proklikal, zase nechci znát obsah celýho filmu jak je to dneska u trailerů zvykem. :D

Nejvíc mě asi děsí, že scénář: Luc Besson. Mám jeho filmy rád, jsou to takové pohodové akční oddychovky, ale co si budem, jeho scénáře v současnosti už za moc nestojej.
@JohnCZ (29.03.2017 23:02): já na ní mám averzi kvůli Suicide Squad, film na kterej jsem se těšil snad rok a půl, aby z toho pak byl nejhorší shit co jsem v kině za posledních pár let viděl. Ale je mi celkově nesympatická, jako by měla permanentně resting bitch face.

Dehaan je dobrej jako herec (viděl jsem s ním In Treatment), ale že by měl zrovna charisma na táhnutí filmu jako tohle...let's be honest, Bruce Willis byl krapet jinde.

Samozřejmě stále doufám že se mýlím a oba mě příjemně překvapí.
Trailer na novou bessonovu space operu
https://www.youtube.com/watch?v=W3aOg6_7cEc

"Looks like Avatar and Jupiter Ascending had a baby and the 5th Element and Guardians of the Galaxy had a baby and those 2 babies met and fucked."

Snad to dopadne dobře. Vizuál parádní, ale Delevigne mě je neuvěřitelně nesympatická a Dehann jakožto takovej lowrent Dicaprio taky moc nezaujal.
@90210 (29.03.2017 20:33): No teda, díky za obohacení vědomostí. Country právě že jde mimo mě, tak jsem ten song zahrnul pod tento všeobecný žánr. Samozřejmě country neshazuji, akorát jej neposlouchám a nic proti němu nemám.