Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Taky jsem nového Bonda zkoukl včera, leč jsem čekal daleko více i tak to byla vynikající podívaná do 2/3 filmu, tu poslední 1/3 bych za Bonda moc nepovažoval neb se to k této postavě představované Craigem moc nehodilo být loven. Slova o tom, že by to měl být nej Bond si nemyslím, ale i tak je film výborný hlavně v těch narážkách a inklinaci k restartu série, či spíše napojení k původnímu dílu s Connerym, tak thumbs up.
Já na tom byl včera, nakonec jsem tomu 4* dal, očekávání z mé strany nebyla žádná, takže v pohodě :).
A jé je... Tady se někdo snaží "zintelektualizovat" žánr bondovky. Potěš koště=)
Třetí v pořadí s Danielem Craigem a přesto opět jiná, i tak je ale nová bondovka poměrně pěkná. Byť na to jde přes psychologickou rovinu, nepříliš atraktivní lokace, celkově ponurou atmosféru, aby ohromila impozantní gradací děje, střídala klidné a akční pasáže, do toho dávala najevo, jak bejvávalo kdysi líp. Ano, staré dobré časy špionáže jsou už pryč. Závěr byl takový, jak se na film roku sluší, takže spokojenost.
tak jsem se zrovna vrátil z předpremiéry Skyfallu a jak jsem se těšíl, tak teda celkem zklamání :/, moc mi to jako Bondovka nepřišlo, ale bylo hezké, že se vrátili do "starých kolejí". Mno, úterní Looper byl lepší.
@KordusCZ (25.10.2012 00:12): teď už na ni ani moc nekoukám, vyměnil jsem ji za německy mluvící země. Taky je to občas divočina. Od bavorských erotických komedií až po bavorský heimatfilm šmrncnutý magickým realismem:)
@mazar1234 (24.10.2012 22:35): jo Ace of Spades je klasika, ale Lemmy jí už nesnáší jak jí musí pořád hrát kvůli lidem :-) Z toho alba mám však radši spíš ostaní skladby v čele s Love Me Like Reptile :-)
@Všivák (24.10.2012 21:33): Co myslis tym "puvodni". Povodna je rok 1951 Ehm, Ehm.

Inac pre mna Carpenterova The Thing doteraz najlepsi horor co existuje, aj ked ta trapna "Boss fight" scena na konci mohla byt naozaj urobena inac.

"Vec nova" - celkom zabavne a na to ze je to "polo-remake a prequel" v jednom z roku 2011 az moc moc moc dobre.... no teda az na tu dementne infantilnu predzaverecnu akciu v UFE, to bolo fakt zufalo smiesne a uplne naivne trapne.

@Indian (24.10.2012 22:31): Keby si tolko chlastal co on tak mas tiez taky nadherny hlas a dozijes sa takeho veku.... ale osobne mam najradsej Ace of spades - kratka, vystizna a nehorazne ziva skladba.
Věc: Počátek fajn film, ale Carpenterova Věc má sakra lepší atmosféru a hlavně má Kurta Russella :-D
@Bodkin (22.10.2012 18:12): Liliputi jsou divní, copak nechápeš?! Ženy nemají být divné, ženy mají být voňavé.

Popravdě jsem nikdy nechápal, jak se Vendeta někomu může líbit zároveň jako komiks i film. Původní romantický anarchistický sdělení nahradila masa anonymous kokotů mašírující pro demokracii.
Dnešní Dexter paráda...celkově tahle sezóna po slabší předchozí dost šlape.