Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Jumas (22.03.2012 11:28): U mě vedou Gilmorky na celý čáře, už deset let. Smysl humoru tohodle seriálu je mi hrozně blízkej, ale právě kvůli němu nejsou Gg takový ten 100% přístupný seriál.
Tak se taky vyjádřím ke starším seriálům. Gilmorova děvčata jsem vcelku sledoval, ale že bych čekal na každý nový díl, to ne. Hvězdná brána je můj druhý nejoblíbenější seriál, hned po Červeném trpaslíku. Stejně je tomu i u Odpadlíka , kterého ještě nedávno dávali na Primě a já si ho tak mohl znovu připomenout (Bobby Sixkiller je prostě borec) a Knight Ridera, jehož znělku mám dodnes jako vyzvánění v mobilu.

Na Zmiji jsem koukal, protože se mi hrozně líbilo to auto a vždy jsem si ho chtěl pořídit (samozřejmě i s neviditelností). Seriály MacGyver, A-Team, Superman a Ztracený svět byly takové oddychovky a dodnes si pamatuju díl MacGyver, kdy si vyrobil z míchačky vrtulník a přelétl s ním řeku, která byla hranicí mezi dvěma státy a on se tak dostal do bezpečí :D

Sindibádova dobrodružství, Xena a Herkules jsou prostě klasiky.

Na Kobru 11 a Komisaře Rexe jsme koukali celá rodina, no a na Roswell a Smallville se dalo koukat jen zezačátku.

Jediné, co mě nikdy nezaujalo, je Star Trek. Přijde mi to prostě takové nějaké nemastné neslané.
@JohnCZ (21.03.2012 22:15): Knight Rider?.....slintám blahem.. v každým obchodě s hračkama jsem koukal po černých angličácích, zdánlivě připomínajících tohle autíčko

Paparaáá paparáá papadá dá dá yes znělka je absolutní špica
Supermana jsou nikdy moc nemusel. Hlavně kvůli tomu, že na Nově má strašnej dabing. Ale Odpadlík, mmm, ta znělka mi v dětství přišla vyloženě magická... Komisaře Rexe jsem taky sledoval, stejně tak Kobru 11, která je v poho koukatelná i dneska. Ale pouze staré díly. Ty nové mají sice pěknej vizuál, ale jinak jsou jak přes kopírák :(

A co Knight Rider, hmm? To je klasa... :) Někde doma mám ještě nasprejovaný autíčko načerno s namotanou nití na kolečkách (jako ten vystřelovací kabel či co to bylo) :D
"Býval dobrým policistou, ale spáchal ten nejhorší hřích, protože svědčil proti zkorumpovaným kolegům. Snažili se ho zabít. Místo toho zabili ženu, kterou miloval. Obviněn z vraždy nyní projíždí krajinou. Psanec, který loví psance"... :-) Ou taktéž skvělý seriál... To byly krásny časy, venku na BMXku (cyklošu) a ozdobený řídítka a všelijak upravené kolo. A vhlavě znělka, já byl ten psanec! :-)
No jo Supermana jsem jako malej taky sledoval, a ještě si vzpomínám jak jsem sledoval i Zmiji a nebo Komisaře rexe :), tenkrát se mi to líbilo. Dnes už bych to znovu nesledoval :).
@JohnCZ (21.03.2012 20:16): Ačkoliv na to pyšný zrovna nejsem, tak jsem také viděl skoro všechny díly a poslední i nahrával :). A ono to bylo překvapivě kvalitní pokud se vidělo více než pár dílů.
@CJ (21.03.2012 19:40): Terra Novu jsem viděl a ikdyž mě to zklamalo, tak se mi to líbilo. Hlavně jsem od toho čekal mnohem víc a trochu něco jiného. Ale jakmile jsem přistoupil na žánr, je to supr podívaná, která mě fakt bavila a hodně připomínala Stargate. Škoda, že to zrušili.

@Drolin (21.03.2012 19:26): Hééj, na Tlustou Valentýnu jsem koukal taky a byla to snad jediná telenovela, která mě bavila a kterou jsem zkoukl prakticky celou. Ještě si pamatuju na šokující zvraty s Mariou Chu-něco Presto/Kresto/ aka Olympií... Jej, to byly tehdy časy :D Oooh, můj Orestes :D