@Kwoky (12.05.2025 19:01): Souhlas. Ale vůbec nevím, co se dle pravidel mělo dělat. Ale nedělalo mi ani dobře, jak se slovenský brankář nechal při těch nájezdech vyškolit.
@Indian (12.05.2025 16:52): Protože jsem rád, když stíhám jednu skupinu pořádně než aby z toho byl zbytečný bordel. Kdyby se zapojili i braťa, tak bych na nejvýše uvažoval o zápasech Slovenska. Myslím 2-3 zápasy denně úplně stačí.
Ale pokud budeš chtít pořád příští rok z komplet zápasy, tak budu jedině rád :)
@Indian (12.05.2025 13:17): Kanada hraje druhou tabulku, tipujeme jen naší skupinu a pak celé playoff. Nebo ještě líp, koukat do tabulky, jaké jsou tam vypsané zápasy :)
@strejdafido (11.05.2025 22:34): tak pěkný zápas je asi silné slovo, ale koukat se na to místy dalo, teď nás hold čeká salva zbytečných zápasů, kde jde jen ztratit :)
@Richmond (11.05.2025 11:43): uvidí se právě teď po zápase Slovensko-Slovinsko. Ale nemyslím si, že by měli Slováci tým na sestup. Čtvrtfinále nedaj, ale nějaký body uhrajou.
Taky vám vychází SVK - HUN v boji o záchranu? Proti Švédům Slováci začal moc pěkně, ale pak tedy to šlo hodně z kopce a to mi přišlo, že se Švédi ani moc nesnažili.
@Strady (09.05.2025 19:58): já zase nikdy nechápal toho Voženílka (v nároďáku), tak jsem se divil, co tam letos zase dělá a naštěstí mi to pánové komentátoři vysvětlili :)
Super zápas, je dvě kaňky. Góly bruslí jsou stejně stupidní jako pískání ruky ve fotbale a Vejmelka. Kořenář je už připraven :D
@Walome (09.05.2025 19:17): Už asi tři MS jsem vzal Červenku na milost. Dokonce jsem šel na Spartu, když hráli Pardubice, jenže dostali 8:1 ale Červenka dal gól :)
@Walome (09.05.2025 19:17): Dostál má před podpisem “životní” smlouvy. Byl by to risk. Třetí ve studiu je Petr Koukal, když mu dáš šanci, tak tě bude bavit. Je stejnej sympaťák jako ty dva tebou zmíněný ;)
To byl čupr zápas. Stihl jsem ho až od druhé třetiny, ale vypadá to dobře. Dříve by nás takový zápas totálně sundal, dneska jsme se krásně zvedli a technicky to bylo hodně vyrovnané.
Červenka nádhera, jako vždy (Strady jistě souhlasí :D ). Brankář - no, uvidíme. Nevím, co dělá Dostál, ale viděl bych ho tam radši.
A kdo je ten třetí jouda ve studiu? Voráček i Francouz znatelně chybí :D
@Ross (09.05.2025 18:57): Nejzajímavější na něm bylo to, jak se tlak přeléval z jedné strany na druhou. V první třetině to vypadalo, že nás přejedou tak 8:0, ale nakonec se zápas vyvíjel úplně jinak. Zajímavý start turnaje a důležitá výhra. Góly (i neuznané) krásné na obou stranách.
SUI - CZE 3:2,
DEN - USA 1:5,
NOR - KAZ 4:3,
GER - HUN 7:1,
DEN - SUI 1:5,
USA - HUN 6:1,
GER - KAZ 5:2,
NOR - CZE 1:4,
USA - SUI 4:3,
CZE - DEN 5:1,
NOR - GER 2:5,
KAZ - HUN 4:2.
@rikuhahl (08.05.2025 21:47): Je to tam.
Za mě
Švýcarsko - Česko 1 : 3
Dánsko - USA 1 : 6
Norsko - Kazachstán 3 : 1
Německo - Maďarsko 6 : 0
Dánsko - Švýcarsko 0 : 3
Jinak se budu opakovat, letošní playoff NBA je oslava basketbalu, obhájce titulu Boston a asi největší aspirant na titul. Dvakrát vede o 20+ bodů a nakonec prohraje o 2 body a o bod.
@Drolin (08.05.2025 08:26): Sommer v obou zápasech zachránil plno gólů. Jak chytil tu střelu do prázdné brány nebo od Yamala tu točenou střelu, nesmysly...