Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Djokovič si to podělal dost tím svým lhaním a vytáčkami... Jsem jeho fanoušek, ale tady si za to z velké části může evidentně sám... Na druhou stranu je celá tahle situaci ve spoustě směrech absurdní, ať už to bereme z jakéhokoliv úhlu... třeba, že pravidla by měla, když už, tak platit pro všechny... na stranu druhou nám tato situace dost zapříčinila, že se možná nebude přepisovat tenisová a sportovní historie, kvůli, svým způsobem, blbosti... což tak nějak Djoka provází, už to jedno UO, teď AO :), na FO si dost možná taky nezahraje :D
@player (18.01.2022 15:47): ja bych to neresil ... akorat se dostaneme na tema ockovani a to proste nebude delat dobrotu (ps. zrovna dnes jsem po treti davce, rano me bodli ... rameno docela boli)
Tenisová celerita Djokovič dostal vyjímku a Austrálie pak se zalekla veřejného mínění tak mu tu vyjímku zrušila.
To my kdyby jsme letěli do Austrálie tak by jsme žádnou takovou vyjímku nikdy nedostali. Nevidím jediný důvod proč by účastníci Australian Open měli dostávat vyjímky. Ať se naočkují jako všichni ostatní a pak budou moc se turnaje zůčastnit.
@Richmond (16.01.2022 15:39): mně stačí vlastně ty první tři slova tvého příspěvku, to říká všechno. Něco jako "Andorra chystá svůj první let do vesmíru" nebo "Austrálie staví krmítka pro lední medvědy"
Severní Korea tweetuje vývoj situace kolem Djokoviče :) Řekl bych, že obě verze (i ta aktualizovaná) mají něco do sebe :)
@Zx Atari 500 (13.01.2022 18:07): To teda fakt nesleduješ :) Minimálně Kovář a Řepík jezdí na na repre akce už dlouho, Sobotka je taky známej a byl v NHL a Frolík to samý. Kovář byl i v Soči, kde byli hráči NHL, pokud se nepletu.

Červenku stejně do Číny bez očkování nepustěj, protože to není Djokovič tak místo něj pojede Chlapík. Nechápu, že není v nominaci, když v NHL taky něco odehrál a vede bodování extraligy.

Každopádně letos se kouknu i na ženskej hokej, když tam konečně budem mít zastoupení.
kopaná je ještě v pohodě, ale co teprve takové rohování!

A chudák hokej žádný český výraz ani nemá :-)
Dnes jsem na druhý poločas zapnul Arsenal vs MC a zase po 10min vypnul.
Fotbal je prohnilý úplně všude stejně.
@Jumas (21.12.2021 11:00): Je to bohužel tak, kdo dnes „nemaže”, ten nejede. Talent, který se prosadí sám, bez „další podpory”, je tak jeden z milionu. A čím populárnější sport, tím to platí více.

@rikuhahl (21.12.2021 11:07): Máš naprostou pravdu, toto je úděl každého sportu, který je v dané společnosti spíše na okraji zájmu. Jednou vyletí do popředí cyklokros, jindy biatlon, pak zase třeba judo, nebo rychlobruslení, vždy je to ale jen díky talentovaným jedincům. Jakmile dotyčný skončí, voda se zavře a zase zde máme fotbal a hokej. :c))
@rikuhahl (21.12.2021 11:07): no, to se dalo čekat i bez této kauzy, že po Sáblíkové bude ticho po pěšině... přeci jen, tenhle sport jako sám o sobě není moc zajímavý a nebýt toho, že Sáblíková byla vždy zárukou medaile, často zlaté, tak by to u nás nikdo nesledoval...
@Richmond (21.12.2021 08:01): Erbanová kvůli němu vlastně ukončila kariéru, protože jí pořád vymlouval kratší tratě. Žádnej svatoušek to neni a pomalu to vypadá, že ten sport zas míří do hlubin českýho nezájmu, až skončí Sáblíková, tak bude zas konec.
@Richmond (21.12.2021 08:01): Tak nejlepší trenéři nikdy nejsou žádná zlatíčka. Babcock se taky nestal členem Triple Gold Clubu jen tak. Okrádání svazu a rodičů nadějných talentů je pěknej hnus.
@Richmond (20.12.2021 22:43): Dneska jsem si o tom zrovna pár článků čet a není to moc dobrá vizitka. Jestli je pravda, že si nechal zaplatit plnou penzi a ti junioři si tam museli vařit, tak mu asi smlouvu neprodlouží. Je blbý, že je to takhle před ZOH, i když se to už prý řeší dva roky. Měnit trenéra dva měsíce před takovou akcí asi jeho svěřencům moc nepomůže.
@Jab (13.12.2021 06:54): XD Twl tuším, že Ivánku, kamaráde bude mít ještě lepší pokračování. A s tím potenciálním grupáčem mě taky rozsekali, úplně mi to připomnělo rozhovor s jedním z bodyguardů Pabla Escobara, jak ve své době všichni jen fetovali a šukali hromadně prostitutky. Zdá se, že je to nějaká oblíbená kratochvíle mafiánů.
Tak jsem dokoukal relive středečního zápasu/derby mezi Iowa State a Iowa v basketbalu. Komentátoři už několikátý zápas po sobě používají asi nejčastější frázi "I am stunned". A to platí o mně. Je to naprosto neuvěřitelné, co se dá udělat za půl roku. Když na konci března končila základní část, Iowa State měla bilanci 2-22 a v rámci konference Big12 to dokonce bylo 0-18!! Teprve podruhé v historii konference! Viděl jsem několik zápasů a byla to naprostá tragédie. Po sezóně odešel trenér Prohm, který ale ještě před pár lety získal 2x titul v konferenci. Na místo něj vytáhli dosavadního asistenta Oetzlebergera. Transferem získali Brockigntona z Penn State, studovat začal Slovinec Kunc, přišlo pár dalších rekrutů. Konečně se objevil pořádný rozehrávač Hunter. Předsezónní predikce byly nemilosrdné - budeme poslední v konferenci Big12 :) Jenže začla sezóna a na začátku výhry nad menšími univerzitami, což jsem si říkal, že aspoň něco bude. Pak první test proti Oregon state (loni došel v March Madness do Elite 8). Výhra 60:50. Ale pořád jsem si říkal, Oregon State je letost bídnej. Pak ale jsme porazili nasený Xavier, naszaený Memphis a to už nebyla náhoda. Jasně jsme přehrávali slabší univerzity, pak opět výhra nad nasazeným Creightonem. Bilance 8-0, najednou jsme skočili mezi nasazené (17. pozice). No a teď přišlo derby, kde jsme v naprosto elektrizující atmosféře porazili Iowu 75:55! Po 5 letech! Neskutečná obrana, hvězdný Brockington, výborná střídačka. Jsme na 9-0 a já fakt zírám. :) Konec oslavných ód.
@Jab (12.12.2021 11:27): Já jsem viděl jenom tu u United. Ta je taková že tě sere když ju někdo odpíská proti tvému týmu, a stejně tak tě sere když ju někdo neodpíská pro tvůj tým. 50/50, no. Asi bych nepískal, ale ruka kolem krku je od obránce prostě kravina.
@Strady (12.12.2021 11:23): Těm včerejším penaltám pískaným pro velké týmy jsem se také podivoval. Ale v té české variaci mě baví ty místní chuťovky. Jako třeba onen možný grupáč. Ale tak když sdílíš lásku s tolika lidma, tak je holt nemůžeš nechat čekat ve frontě. :)
@Jab (12.12.2021 10:23): Nejen v našem fotbale..Je to všude. Včera jsem jen tak pustil Machester City vs Wolves, no a pán Sterling třikrát během 10min spadne ve vápně, pokaždé filmování, no a potřetí to rozhodčí písknul výhra 1:0.
A co třeba Itálie? Myslím, že Pavel s Darou by ti mohli vyprávět...
@Jumas (01.12.2021 14:39): Nic není nereálné, stačí třeba, aby došly peníze. Sparta už jednou do druhé ligy zahučela (v roce 1975), měl jsem doma svého času i jejich parte. :c) Neříkám, že se to v dohledné době stane, nicméně, je to možná realita pro úplně každý tým, byť to tak na pohled nemusí vypadat.