Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Richmond (23.05.2021 09:37): Mě přijde, že se to zlepšuje. Čtvrtfinále už není takový strašák, jako dřív, akorát se musí vyhrát ten jeden zápas navíc. A v Bratislavě moc nechybělo. Teď dvě prohry hned na úvod, ale dřív jsme začínali se slabšími soupeři, a teď je to každý rok někdo ze špičky. S Ruskem to bylo celkem vyrovnaný, ten bod dopadnout měl, ale Rusko bylo o něco lepší, takže výhra asi zasloužená. Včera to nešlo, lepší si ten den blbec vybrat teď, než v rozhodujícím zápase.

Dobrý je, že čtvrtfinále by mělo být jednodušší, protože Kanada ani USA nemaj žádný top týmy a jediný silnější tým je tam asi Finsko. Bude to ještě zajímavý. Jo a mrzí mě, že si Lotyšsko pokazilo tu výhru s Kanadou.

A k těm Teplicím, já mám jasno. Příbram musí spadnout. Příští rok klidně ty Teplice, ale snad se nebudou měnit právě s Příbramí :)
As hokej : nemůžu si pomoct, ale přijde mi, že ten hokej je prostě na úrovni reprezentace chaos. Každej rok se čeká, kdo milostivě přijede. Pak se zahodí celá kostra, co se připravovala celej rok. první 2 lajny obsadí NHL/KHL. Nejlepší z extraligy vytvoří max 3., ale spíš 4. útok, což má být většinou bouračská lajna. takže útočné hvezdy z extraligy vyráží na led a mají hrát něco jiného. 8 let bez medaile není náhoda, je vidět na vásledích juniorů, kde dostáváme 10 gólů od Kanady nebo švédska/finska, že bude hůř. Sem tam se povede vyhrát čtvrtfinále, jednou za 10 let dáme placku a budeme strašně spokojený :)


@Jumas (23.05.2021 09:37): to je pravda, je to úplně Sofiina volba!
@Jumas (23.05.2021 09:28): Zní to blbě, ale mě by pár Sklo Unionu až tolik nevadil...alespoň by se vyčistil Augiášův chlév! :) Jako v Teplicích dycky měli hráči nadstandardní podmínky a přijde mi, že tam chodili hráči na pohodovou štaci, slušnej peníz, nehrozila záchrna, prostě pohodička. Když tam přišel trenér-ras (jako Rada), tak tam dlouho nevydržel, protože narušoval klídek. Kučeru jsem bral jako schopného trenéra, ale chce to čas to tam převorat. A tak pád paradoxně by mohl zažehnout plamínej naděje :) Sice bych byl za loosera být fanoušek 2 týmů, co hrají druhé ligy, ale já už to nějak přežiju :)
Doufám, že to Karviná dneska Teplicím pustí a bude hotovo, protože se bojim, že jinak si Starka ten poslední zápas ošéfuje. Na Příbram už není tak velkorysý kurz, jako minulý zápas. Snad Pardubice ale ten bod uhrajou.
Hokej byl včera hrozný. Že jsem raději nevytáhl volant a nešel jezdit Rally. Zápas s Rusy jsem prošvihnul na zahrádce, no alespoň 3:4 se sbornou, ale včera to bylo fiasko.
Já to pořád zase tak bídně nevidím, ačkoliv hra byla hrozná... ale přinejhorším si to se Slováky dáme o postup :))
Bídnej zápas. Střelba, přechod, kombinace, disciplinovanost, bránění - špatně. Prý nejhorší začátek za 30 let. Těch oslabení bylo minimálně na dva zápasy. Teď se ukáže morál mužstva. Respekt Švýcarům, zasloužená výhra.

Jinak těší mě titul Atletica. Netěší mě sestup Brém. Zvlášť GS to bude po letech hraní bolet, pokud se loučí sestupem. Ale oni nad tou propastí balancovali poslední sezony každej rok, něco v tom týmu nebude dobře.
Po dnešním zápase vidim medaili skoro jistou, větší facku už nedostanem a tohle nás fakt nakopne. Nedivil bych se, kdybysme to oboum soupeřům v playoff vrátili. Ten tým na to má a chytře to zatim skrejvá.
Dva zápasy, dvě prohry, takovej začátek už jsem dlouho neviděl. Dneska zbytečný vyloučení, to si s tou naší sestavou nemůžeme dovolit...
Tak já věděl, proč jsem si tipovat výhru Čechů rozmyslel. :D Ostatně mám pocit, že když u vyrovnaných týmů jeden z nich má dva zápasy ve dvou dnech, je to velice znevýhodňující faktor, ještě umocněnej těmi letišti, na kterých se hraje. A teda původně mi byl Pešán docela sympatickej, ale vždycky když ho vidím, jak tam bez emocí stojí jak gumovej panák a přežvykuje, tak bych jej čekal spíš na lavičce Finska nebo Estonska.
Já teda moc nechápu, kde se u všech bralo to očekávání, že bychom měli Rusáky přehrávat, neli snad smáznou... jako nemáme špatné mužstvo, ale pořád je to sakra Rusko, s těmi nebudeme pravidelně vyhrávat snad nikdy... Hokej to byl podprůměrný a určitě nenaplnili svůj potenciál, ale ani Rusko nehrálo něco super a v podstatě mělo i štěstí, neboť jsme jim tři góly darovali, jinak si myslím, že by nás podržel brankář... navíc, když jsme naposled vyhráli MS, tak jsme taky hráli holomajznu, rok potom jsme hráli zase parádně a byl z toho tehdy "pouze" bronz... neříkám, že nějak hodně věřím v medaily, ale určitě tento tým na ní může mít, kor v takové slabší konkurenci, jaká tam je letos...
@Dan9K (21.05.2021 18:29): Dobře Lotyši a Slováci, 2000 doma a hned uvažuji, jak je projet, klasika. :D Uvažoval jsem vítězství Čechů nad Švýcary, Finů nad USA, Norů nad Italy a Realu nad Villarrealem (trochu kalkuluji, že pošetří hráče na vyflusaný Manchester). Co by se asi tak mohlo pokazit?
@Can (21.05.2021 17:30): Děs, smrtící ruské kontry po příšerných individuálních hrubkách, přečtené založení útoku to samé, přihrávky tančícím pukem, věčně vybruslení z nebezpečných prostorů, takže holomajzna po rozích jak za Hada. Zrovna proti Rusákům - jestli jim to někde v play off nevrátěj s úroky, tak bude pro mě i zlato znehodnocené. :D

@Zx Atari 500 (21.05.2021 17:42): Není trochu ironické, že Rusům hraje právě homosexuál Čajkovskij?
Už dlouho jsem neviděl tolik chyb a tak pasivní hru od našich hokejistů. Upřímně si vlastně ani bod nezasloužili, s takovou hrou plnou chyb...
@Jumas (20.05.2021 17:42): teda já tu konferenční ligu úplně zazdil. Musel jsem se kouknout, o co vlastně jde a narychlo v tom vlastně ani jasno úplně nemám. Každopádně mi dala vzpomenout na Intertoto Cup.

Plzeň překvapila, ale kdyby van Buren nepotvrdil, že je super palič, tip by mi nakonec vyšel.
@musa (20.05.2021 17:23): Bolton mi moc neříká, ale Blackburn Rovers bych tam taky bral. Ten jejich znak s růží je suprovej.

V poháru těžko říct. Plzeň si tu konferenční ligu asi ukope, ale EL je lákavější a Slavii, mimo double o nic nejde. Navíc by EL spadla do klína Jablonci, kterej tam zas nic neuhraje. Já bych si možná tipnul výhru Plzně v prodloužení nebo na penalty.
@Dan9K (20.05.2021 15:47): Na co máš koukat, když je tvůj druhý nej sport hokej, po basketu a k tomu NHL ti moc nejede.
Taky bych byl radši aby bylo MS v hokeji jednou za dva roky, určitě by to prospělo, mělo by větší prestiž. To už prostě nebude, spíš toho bude víc, jako ve fotbale. Víckrát a ještě víc týmů , nejde o prestiž ale o prachy.
@Dan9K (20.05.2021 15:47): Mě to baví i tak, i když jsou ty skupiny pořád skoro stejné, a pak čtvrtfinále s USA nebo se Švédskem většinou :)

To chtěj jako udělat MS jako olympiádu, kde můžou bejt v každym týmu tuším jen tři hráči nad 23 let? To snad ne.
Kde jsou ty časy, kdy jsem se fakt na MS v hokeji díval :-) A dokonce i na ty zbytečné zápasy ve skupině.
Na MS v hokeji mě nejvíc nebaví, jak jsou to pořád ty stejné země, protože to skoro nikdo neumí...

Ve fotbale je to o tolik pestřejší a hlavně jsou tam na MS a ME ti nejlepší hráči (zatím)
@Strady (20.05.2021 14:36): V sobotu to byla pohoda, ale zítra to bude těžší. Jak píšeš letos je fakt velká šance na to, že to cinkne, když Kanada i USA poslali mladíčky. Jsem zvědavý, po té dlouhé pauze se těším dost.
Zítra nám začíná MS v hokeji a hned zápasem ČR vs Rusko ;-)))
Viděl jsem pár minut z přípravných zápasů a musím říct, že hokej to byl moc pěkný. Pešán je arogantní až to není hezký ale hokeji rozumí.
Jsem opravdu zvědavý jak se našim bude dařit, konečně už by mohla padnou placka, zlato asi ne ale stříbro a bronz jsou taky pěkný.
@Klimic (20.05.2021 09:38): Určitě ne. Už takto vetšina diváků začne koukat od vyřazovací části.

Vrátil bych to ke starému modelu (32 max), ale jak všichni víme, není to možné :)). Zkoušejí hranici, dokud to je ještě dostatečně atraktivní a čím více zemí na turnaji bude, tím větší sledovanost.
@Klimic (20.05.2021 09:38): Blbost. Je to podobné, jak olympiáda. Ta se střídá se zimní a MS se střídá s ME. Jak to je s pořádáním mistrovství na dalších kontinentech nevím. Tam ať si to pořádají klidně každý rok :)
Co říkáte na návrh pořádat fotbalové MS každé dva roky? Za mě jednoznačně proti! Takhle to ztratí tu vzácnost a ten systém střídání s ME mi příjde logický a super. Ani se mi nelíbí, že bude 48 mužstev místo 32. Takhle půjde dost kvalita dolů a přehlednosti skupin to také moc nepřidá.
@Drolin (20.05.2021 08:33): Je super, že se Leeds takhle vytáhl a v pohodě se udržel. Kdo by čekal, že bude na úrovni Arsenalu :) Mrzí mě Fulham, který je tam vždycky na rok. Kdyby v PL zůstal na úkor Burnley nebo Brighton & Hove Albion, vůbec bych se nezlobil. A Nottingham Forestu by PL taky slušela.
@Richmond (19.05.2021 22:14): Leeds to zvládl. tak třeba i Forest :)). Jen to chce štestí na dobrého trenéra - Leeds vyhrál sportku s Bielsou, tedy že tam vůbec chtěl. Ale postavil tam výborný tým, který byl před zahájením PL ještě lépe doplněn.
Koukám poslední kolo PL bude ještě hodně zajímavé. O těch pár placů do Evropy bude rvačka. Arsenal má ucházející los. I když dnešek ukázal, že to houbeles znamená. Mají štěstí, že berou tři body kvůli gólům v nastavení. Třeba to ale na to šesté místo ještě nějakou šílenou shodou náhod učutají (ale dost závisí na West Hamu, jestli to vůbec půjde).
@Drolin (19.05.2021 11:17): No vidíš, sakra! Jako dlouhletý organizátor a hlavní sponzor mnou vymyšlené sofistikované tipovací soutěže musím připravit pro široké piříbuzenstvé rozpis s možností dopředu vše natipovat (kromě playooff, to se tipuje vždy před zaháhením). Ač největší odborník na sport, jsem vyhrál jen jednou :( Vždy jsem to nějak překombinoval :))
@Strady (19.05.2021 18:19): Souhlas, nicméně po ME se ho konečně zbaví, třeba budou hrát samou radostí dobře :) Každopádně měl letět už po MS 18, aneb Jižní Korea - Německo můj nejoblíbenější zápas základních skupin :)