Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Tak jako, mi zase o tolik silnější tým nepostavíme, to je fakt... respektive by jsme možná dali dohromady jeden silnější tým, ale právě Kanada, Švédsko, Finsko, USA, RUsko... ti by postavili 3-4 takové týmy :D
@Strady (23.05.2021 20:39): Pri pohledu na soupisky se ale neni cemu divit. Nepamatuju si, ze by Kanada mela nekdy takhle slabej tym, spis to pripomina zacatek 90.let, kdy za Kanadu hralo par hracu beze smluv v NHL (Petr Nedved a par dalsich) plus nejaky zbytky z Evropy a podle toho to taky vypadalo.

Driv na MS sralo USA a Kanada stavela celkem ok tym, v poslednich 10 letech pak jezdivala silna skvadra z NHL, ale tohle je fakt vysmech. USA ma ten tym takovej standardni, ne moc silnej, v obou pripadech to neni ani becko nebo cecko, ale spis emko.

Slabe soupisky ale maji i zbyle zeme hrajici hokej poradne (tj. tech 7-8) a nejsilnejsi tym tam podle jmen ma paradoxne fakt asi Svycarsko, ktery se nam v hokeji bohuzel uz vyrovna. My podle soupisek taky nemame uplne marnej tym, ale mame na hovno trenera a diky tomu picusovi a tlacence svazu Pesanovi by mi nevadila blamaz a vypadnuti ve skupine.

BTW vcera pro me osobne asi nejlepsi sportovni moment za poslednich 6 let, tedy od doby, co Blackhawks vyhrali Stanley Cup:

https://www.pgatour.com/news/2021/05/23/ ... er-major-winner.html

Takovej zavan starych casu, kdy jeden z mych 2 nejoblibenejsich sportovcu jeste neco vyhral, aniz by to nekdo cekal. Totti uz nemuze, ale Mickelson prepsal histrorii a ukazal, ze sport taky muze byt jednou za cas krasnej, malokdy se tyhle krasny nepravdepodobny pribehy stanou realitou.
Ale na jednu stranu to ma i svou vyhody, letos to nevypada na zadne “zbytecne” zapasy a diky velkym zavahanim vetsiny lepsich tymu se bude muset v kazdem zapase o neco hrat...
Tohle mistrovství je dost možná jiné i v tom, že neexistuje obava ze sestupu. Slabší týmy tak nemají zápasy o záchranu v hlavě, jdou do soubojů v klidu a snáze překvapí. Samozřejmě to MS v posledku zhoršuje. Je to pak taková Superliga na ledu. :)
@player (23.05.2021 22:18): Slováci budou 4.-6., omlouvám se za spoiler. Na nás objektivně nemaj, ten tým je mladej nezkušenej, zkoušej hráče do příštích sezón. Na smůlu proti nám bych to nesváděl, jsou prostě horší, hokej na Slovensku je v daleko horší situaci než u nás.
@Strady (23.05.2021 21:21): Zatím hráli s největšími žabaři ve skupině s Běloruskem a Velkou Británii. Tak uvidíme na co se zmůžou proti takovému Rusku nebo proti nám. Ale vzhledem k tomu že proti nám mají smůlu bych na Slováky nevsázel.
Konečně po době na fotbale - krásné aprílové počasí, a holomajzna jak ze strany Jablonce, tak i Slavie (tam větší - zaměřil jsem se na zvláště na Simu, když má údajně odejít za 15 - 20 m, a takové kopyto opravdu ještě nemá na PL).

A ohledně PL. Další sezónu před Arsenalem, aneb ve vesmíru je stále vše v pořádku :). Zvláště, když šlo o tu naši nejhorší za dlouhá léta, a to kvůli neschopnosti Mourinha reagovat na vývoj utkání (o jeho příšerném managmentu hráčů netřeba ani mluvit). Nezbývá než v doufat ve kvalitího trenéra (Ralf Rangnick).

A Konferenčí ligu bereme, další pohár se k našim dalším evropským trofejím bude hodit (Arsenal nemá žádnou, pokud tedy nepočítame srandu cup Inter-Cities Fairs Cup).
@Strady (23.05.2021 20:39): Kanada 0, Česká republika 0,Švédové 0. Všichni mají po 2 zápasech 0 bodů. Nedivil bych se kdyby postupující do čtvrtfinále byli Dánsko,Švýcarsko,Lotyšsko,Norsko. A favorizované týmy jako Kanada,Švésko nebo Finsko nepostoupí ani do čtvrtfinále.
Tohle MS v hokeji je super Kanada zatím nedala gól 5 třetin :)))) No a všichni nadávají na nás :)
@Zoltan (23.05.2021 19:26): Pro Spurs asi také. Stadion je stál jak zachrána Matt Damona z Marsu, každý rubl se tak hodí. A je i možné, že projdou tím sítem sto dvaceti či kolika týmů a tu trofej uzmou. Že je z marcipánu neva. Někde se začít musí. :)
Pád Příbrami je fotbalová nádhera. Sparta druhá, to je taky fajn. Škoda Premier League, kde Arsenal zase vyhrál. Nicméně Leicester se v závěru úplně sesypal a pustil Spurs. Prestižní konferenční liga a Torpedo Kutaisi na Kavkaze holt byl Tottenhamu souzen. Arsenal si musí nechat zajít chuť. :(

Naopak palec nahoru West Hamu. Nakonec velmi solidní úspěch. Uvidíme, co z toho týmu další rok zbude.
@Jumas (23.05.2021 18:54): Tak tohle je nechutný, takový zářez!! Teplice krásně padli 2:0 a Příbram prohraje, to určitě bylo zaplacený!! Fakt hnus tahle liga...když kapři plavou jiným směrem.. Dožít se toho, že slavie slaví titul za titulem a Příbram spadne, to jsem nečekal...
Tohle MS je fakt už kašpařina :) Jako má to určitý prvek napínavosti, kdo bude ve finále, ale z historického hlediska jde dle mého o nejslabší MS v historii. Švédsko má tým s 19 nováčky....tvl co to je?? Chápu ale že doba covidová s tím zamávala.
@player (23.05.2021 17:20): Vzpomeň si na české upocené vítězství nad Francií 5:4 nějakých sedm let zpět. Každé mistrovství produkuje vícero takových výsledků. Není to ostuda. Je to hokej.
Slováci 2:1 s Velkou Británií to není žádný úspěch. S takovým looserem vyhrát jenom o bod. Ostuda. Ale alespoň mají 6 bodů.
Wut, wut? Penalta pro Pardubice? To teď bude mít Příbram jako revanš dvě?
@S4TW: + @rikuhahl: já bych regulérní medaili rád ale s tím co předvádějí by se musel stát zázrak. Na ten Kazachstán vs Lotyško jsem se včera v noci díval abych si spravil chuť po našem výkonu. :) Trenér Kazachtánu projevuje alespoň nějaké emoce, Pešán žvýká a žvýká jak býložravec a nic. :)
@Rapier (23.05.2021 12:31): tak za tu bychom byli radi v kazdem pripade :D... jako, tenhle turnaj fakt nema jasneho favorita(y) a dost mozna to fakt nakonec bude Rusko x Svycarsko... ale tak zname CF zapasy, tam se muze podelat cokoliv... Lotyssi uhraji super vysledek s Kanadou (ackoliv se muzeme bavit, ze to je nejaka fkova repre) a pak nedokazou prehrat Kazachstan... stejne dnes Slovensko se trapi s VB... bude to hodne zvlastni sampionat a po prvnich zapasech (coz ve finale nic nezname) se mi herne nejvic libilo prave Svycarsko... na druhou stranu ve hre 5v5 to taky nebyl vykon na finale...

jinak ten Zamazal to je typek, jak je porad vytlemenej :))
Na tomhle MS, poté co se včera naši předvedli, budeme rádi za jakoukoliv medaili, i tu bramborovou. :)
@rikuhahl (23.05.2021 10:06): Já jsem tedy viděl celý zápas Finsko - USA a ačkoliv Finové hrají v poměrně kompaktní sestavě, tak je ti zámořští mládenci nezvyklí na velké kluziště minimálně polovinu zápasu přehrávali a přebruslovali - Finové měli dobře organizovanou defenzivu a přesto dost štěstí, takže jestli tradičně Češi chytnou Amíky ve čtvrtfinále, myslím si, že to bude konečná. Každopádně tipuji na vítěze turnaje Švýcarsko.
@Richmond (23.05.2021 09:37): Viděl jsem jenom zápas s Ruskem, ale nepřipadalo mi že bysme hráli zle. Rusové byli ve všem lepší, ale my vůbec ne špatní. Tým třikrát dotáhl, což je ukázka toho že se jen tak neposkládá, dobře napadal, lecos si dovolil, nehrál alibisticky. Švýcarsko asi byl výbuch, ale zatím to vidím že máme na konfrontaci se špičkou. Jestli se psychicky nesesypou hráči, nebo nezačne Pešán zoufale improvizovat, tak čtvrtfinále uděláme v pohodě.
@Richmond (23.05.2021 10:22): Jo, na to úplně odpovědět neumim, nejsme schopný si pořádně nahrát a pořádně vystřelit, což je prostě problém, ale lepším sehráním se to, doufám, vyřeší a sedne si to, ty hráči z NHL ten systém prostě narušili a některý do MS nehráli žádnej zápas s týmem, což je problém, proto je škoda, že jsme hráli s těma nejlepšíma a ne třeba s Británií, nebo Běloruskem pěkně na sehrání. Ono si to fakt musí sednout, pevně tomu věřim.
@Richmond (23.05.2021 10:22): no, oni boleli oci i ze Svedu a Kanadanu... takze neco na tom bude :)


jakoze, hrali jsme spatne, o tom se tu nikdo asi hadat nebude, ale Rusko je proste Rusko, to bude vzdy favorit na mista nejvyssi a Svycarsko je letos fakt asi nejbruslivejsi tym... uvidime, podle me to rozsekne zapas se Svedy, tak se uvidi, jestli nejaka sance je :)
@rikuhahl (23.05.2021 10:06): No pokud to tak je, tedy nejsilnější/nejvkalitnějí týmy mají Rusáci, my a Švýcaři, pak tedy proč mě z toho hokeje bolely oči? :) Švýcaři sice byli lepší než my, ale nějakej parádní hokej taky nehráli. U našich mi přišlo, že 90% útoku bylo nahození do útočného pásma a tam to umlátit u mantinelů. To je už je hokejovej svět na tom tak blbě, že na MS jsou takováýhle týmy nejlepší? :)
@Zx Atari 500 (23.05.2021 09:58): No zrovna Švýcaři podle toho jak včera hráli a jaký maj hráče, tak klidně můžou ten titul letos konečně udělat. Podle soupisek jsou dle mě nejsilnější Rusové, Švýcaři a my (smůla že všichni v jedný skupině), takže si stojím za tím, že je klidně možný, že teď už budem jenom vyhrávat, ve čtvrtfinále přejedem Finsko/USA/Kanadu a pak zas narazíme na Rusko, nebo Švýcarsko, na který ale budeme už připravený. Medaile bude ;)
Tak pocitat s tim, ze ostatni maj slabe tymy a diky tomu to treba dosolichaj k placce? (navic jak je vidno ani to nepomaha :D ) Jakej pak ma jako ten MS titul relevanci? Kdyz to vyhrajou, tak se zas bude klepat na rameno, jak je to cool a jak jsme dobri. Co na tom, ze ten turnaj nema uz uroven, hraje tam 3-4 sled hracu, polovina tymu jsou amateri. Sledovat dneska hokej, to uz clovek musi bejt velkej nostalgik, nebo naivni mladoch :o)