Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

nevim, co si o tom mam myslet ... jako dobre, je to cinskej klub s ceskejma hracema, takze bych jim jako cechum mel fandit ... ale zase na druhou stranu jsou to sesivany .. bolest v srdci jako kdyz prohraje sparticka nemam .. skoda ze to nedali kluci cinsky .. jsem alespon rad, ze neudelali nejake dalsi prusery
Hrozná škoda ale život jde dál. Kdo si chce spravit chuť tak porazí Arsenal ve FIFA 21, tedy alespoň myslím že to tam jde. :)
Dnes jasná dominance, šlo vidět že tohle už je na Slavii moc. Arteta se dobře poučil z minulého zápasu a hlavně Arsenal proměňoval šance. Snad ale v semifinále Arsenal konečně zahraje dobře oba zápasy, letos v play off zatím vždy jeden povedený a jeden nic moc či dokonce špatný :)

Slávka si každopádně zaslouží palec nahoru, dotáhla to daleko a odvedla skvělý kus práce. 

@Jab (15.04.2021 22:12): A porazit tam United by bylo velmi pěkné :)
@Jumas (15.04.2021 21:57): JJ, Liberec byl dnes jednoznačně lepší ale i tak jsem spokojený, že Sparta to alespoň dost zdramatizovala. Sparta si to prohrála v prvních dvou zápasech doma.
Jak už jsem psal, po základní části, jsem tipoval, že si to Sparta rozdá s Třincem. Třinec potvrdil, Sparta ne. Překvapením pro mě je, že hrál Třinec s Mladou Boleslaví 7 zápasu. Jen se obávám, že pro Třinec bude Liberec lehčí soupeř než by byla Sparta ale to jen kdyby. Přeji to Liberci ale vyhraje Třinec..
@Jab (15.04.2021 22:12): 4:0 a dokonale přečtená rozehrávka Slavie je jedna věc, ale nejlepší vtip dneška je beztak ten Kamarův komický právník, neboť chce omluvu po Zemanovi. :D Bych ho postavil do řady, hahaha.
Bohužel, každá pohádka jednou končí, ale byla to pěkná jízda.

Jinak v extralize už jsou známí finalisti. Liberec nakonec Spartu udolal, ale nečekal jsem, že se ta série po stavu 3:0 na zápasy bude rozhodovat až v tom sedmym. Že postoupí Třinec jsem předpokládal, ale taky až v sedmym duelu? Zajívá semifinále, obě dvě. Budu určitě přát Liberci, ale pořád víc věřím Třinci. Oba týmy budou stejně unavený, takže to může dopadnout jakkoli.
Šmíca neni ve studiu, takže o výsledku zápasu rozhodla ČT. Ale byl to fakt fičák teda. Snad bude druhej poločas aspoň vyrovnanej a třeba padne i nějakej slávistickej gól.
To je tragédie. Herní projev je hroznej, je vidět u Slavie za poslední dobu neviděné. Ty zpětný přihrávky na Koláře jsou bída, zbytek zmar.
Mno je hotovo... vubec tu Slavku nepoznavam. Dneska hrajou priserne.. ta hazena ve vlastmi vapne.... nechapu.
@Strady (15.04.2021 16:59): jo souhlas, nejvíc jsem nepochopil tu penalizaci oslav po touchdownu třeba. Trochu z těch hráčů dělají roboty...V tom univerzitním basketu mám aspoň tu atmosféru, která to vynahradí (samozřejmě až se bude moci fandit v hledišti), tam jsou rivality obrovské a přitom to není tak idiotsky vyhrocené jako ve skotsku mezi katolíky a protestanty (viz nedávné zabíti polského fanouška).
@Richmond (15.04.2021 16:22): jj, teď ale také si tím prošli. Bohužel už jsou zase šíleně úzkoprsí. Vůbec v tom není vidět zápal, emoce. Protože když dá hráč průchod emocím, tak dostane technickou a za druhou je venku. Už se nesmíš ani pořádně zhoupnout na obroučce po smeči. Rivalita je úplně fuč. Teď mi přijde, že NBA je jeden velký kámoš.
@Richmond (15.04.2021 11:26): Nevadí, je vidět, že když někdo někomu nadává, shazuje, posmívá, tak to nebereš jako součást sportu. V Americe tomu říkají Trash talk v NBA hodně populární ( v 90letech, obzvlášť na bílé hráče) a nejvíc jí proslavil Muhammad Ali (doporučuji jeho dvoudílný dokument myslím od HBO)
PS: Vždyť zrzavý mravenci jsou ty agresivní mrch co koušou a proto ho hned pleskneš :)))
@90210 (15.04.2021 13:01): Tak to nikdy pořádně nebylo, ne? Mně vždycky přišlo paradoxní, že fotbal hrajou upravení hezouni a chodíjou na něho chlapi a hokej hrajou ramenatí hromotluci bez zubů a chodíjou na něho baby.
@ntz (15.04.2021 13:54): Psát komentáře nebudu. Nejsem zvědavěj pak na troly jako jsi ty. Sport tady vždy bylo jednoznačně nejlepší diskuzní vlákno. Jinde se ve sportu div nevraždí, tady lidi dokáží komunikovat na úrovni, i když mají naprosto opačné názory. Jestli chceš dělat klasicky dusno i tady, tak dej vědět a já klidně zase půjdu o dům dál.
@Klimic (15.04.2021 12:50): pekne, ze nam to sem davas .. (ja osobne se hanbou propadam kdyz to ctu) .. mozna bys priste mohl zkusit nejakej koment k nejake hre, nebo nejak jinak prispet k hlavnimu tematu tohodle webu ...
@Všivák (15.04.2021 12:51): Jj to je pravda, nad ubytkem kriminalnich faulu jsem uz taky lamentoval. Driv byl fotbal sport chlapu s poradnym harem co to vecer zapijou, dnes to hrajou borecci s jednim stejnym ucesem, tetovanim na kotniku a vymakanym Instagramem. Uz jsme asi stari.:D
@Všivák (15.04.2021 12:29): Jj, ono ale zmizelo i dalsi tradicni oldskool skandovani jako vylozene pacifisticky "Jedemé hóší jedeme!", "Pójďmé hóší pojďme do toho, hej, pojďme do toho, hej, pojďme do toho" nebo moje oblibene "Raz dva tři - rozhodčí je piča!". Cely je to ted nejaky sterilni sakra, nejsou dymovnice a bitky na nože. Nuda.
@Všivák (15.04.2021 12:29): jo "seberte to hovno" se pokřikovalo už v Teplicích na konci 70.let. Jsem se táty ptal na jednom zápase, jaký hovno maj na mysli :) A pak jsem zkušeně na prvním stupni základy vysvětloval spolužákům, že když fauluje náš tým, tak se křičí tohle a když fauluje soupeř, tak se skanduje "chtěl ho zabít!" :) To byly časy! :)
@90210 (15.04.2021 11:57): :D.. Bohužel se taky už asi nevrátí starý dobrý skandování typu: Seberte to hovno, citoslovce pro skřeky šimpanzů, jude Slavie, Sparta buzerantů parta nebo Brno buzerantů plno. Pamatuju si, když jednou poblíž od nás v Sibřině rozhodčí zařízl domácí. Štamgasti z hospody na hřišti se sebrali, počkali si na rozhodčího za značkou vesnice a dali mu do huby. To byli časy..
@musa (15.04.2021 12:10): aha, myslel jsem to humorne ... je mi lito, ze v tom vidis nejakou vaznost, ktera tam skutecne z me strany neni .. (a kterouz tam snad nikdo hledat nebude, pokud to neni nejakej striktni vegan .. me skoro pripada lepsi delat si legraci ze sesivanejch nez se rozcilovat nad tim, ze je proste doba, kdy je  - byt neusvedceny - rasismus vaznej problem)
@hanak_v_exilu (15.04.2021 12:06): Tak znovu. Já to chápu, proč upřednostnil tohle hledisko. Nic to ale nemění na tom, že z mého pohledu je to omluva vynucená, neupřímná. Prostě něco, co se od tebe čeká. Omluva bez jakékoli morální hodnoty, bezcenná.
@ntz (15.04.2021 11:49): pokud bys měl nutkání pokračovat v duchu těchto hloupých a zbytečně konfliktních postů, bude lepší, když se jich prosím zdržíš nebo si je schovej někam jinam.
@Thellwin (15.04.2021 11:57): V tom se právě neshodneme. Mně to připadá normální a i když se mi to nelíbí, tak to dokážu pochopit. Jak říkáš, tak z téhle lose-lose situace si vybrali tu, která bude víc bolet fanoušky klubu a míň Slávii. Kdyby byl Tvrdík vůdce kotle, tak bych mu za to nadával. Když je v představenstvu klubu, tak to chápu.
@hanak_v_exilu (15.04.2021 11:47): Tak to si asi nerozumíme. Už jednou jsem napsal, že chápu, proč X nebo Y zastává postoj Z. Ale to neznamená, že mi to přijde normální a budu tomu tleskat nebo to schvalovat. To že Slavia upřednostní obchodní hledisko do budoucna je pochopitelné, ale je to z jejich strany pokrytectví.

Jsou situace, který nejsou win-win ale lose-lose a musíš si holt vybrat, která z těch dvou proher bude pro tebe mít přijatelnější následky. Ale vždycky to bude prohra.
@Všivák (14.04.2021 23:20): Jj je to tak. Kudelovi, coz je jen klasicka vypatlana kopacka, bohuzel diky tomu, ze hraje u nas, vubec nedoslo, co ted hybe progresivistickym zapadnim svetem a samozrejme si na nem smlsli, protoze hraje za nejakej tym odnekud z vychodu. Kudela je holt jeste nase generace a pro nas rasismus a opici skreky do fotbalu patri stejne jako vykoksovany missky na pozapasovy vecirky, bez toho to neni uplne ono. Je to smutne, ale stare casy hazeni bananu uz se asi nevrati, nejdriv se na curva nord na Laziu zakazalo hajlovat a ted tohle.:)
@Thellwin (15.04.2021 11:43): Tak ty se tady chováš jako kdyby sis myslel že jim postoj "This is SPARTA" a následné zkopnutí delegáta UEFA do propasti pomohlo, nebo si to mohli dovolit. Nemůžou. Tahají za kratší konec, z pohledu UEFA a Západu obecně hájí nehorázné stanovisko a pokud od toho neustoupí, tak ponesou následky. Takhle jednoduché to je. Nedělám ze sebe chytrého. Myslím že je to jednoduchá nerovnice.
@hanak_v_exilu (15.04.2021 11:32): Kde jsi přišel na to, že nevím že je svět nespravedlivý? Myslíš že jsi ten jediný, kdo ví jak to chodí a ostatní jsou tím překvapení? Myslím, že většina lidí ví jak to chodí, jen prostě komentují (jako já) dění okolo sebe ze svého pohledu, ostatně jsme tady v diskusi. Nehraj si na jediného chytrého :)
@hanak_v_exilu (15.04.2021 11:20): "Ondra si rozhodně nemyslí, že jsem ho potopil" :D

Ondra i kdyby si to myslel, mu to nepochybně ze zjevných důvodů nepoví. Je to stejnej alibismus jako to Tvrdíkovo prohlášení. Aneb něco si myslím, ale musím říkat, něco jiného, protože byznys atd..

Jinak já chápu proč si "Ondra nemyslí, že ho potopil" a proč se "Tvrdík omlouvá" ... nic to nemění na tom, že aby jim nebylo sráno na hlavu někým jiným, tak si na ní radši serou sami :)
@Strady (14.04.2021 21:46): Možná právě proto, že sleduju ty soutěže v USA ve sportech, kde jsou dominantní hráči jako Kamara, tak mi to přijde ubohé a prostě jak z nějaké dávné minulosti. Porovnání s mravencem nechápu vůbec.