Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Strady (14.04.2021 15:56): Bůhví, co Oleg Kedel ze Sparty Rotterdam řekl, Kamara je ohledně tohohle tématu tak edgy, že se řešila rasistická kauza už ve Fulhamu, když nechtěl dát míč spoluhráči, co byl určen na penaltu (jen aby si ji kopl sám a neproměnil), dále viz jeho BLACK MAN TOGETHAH Instagram.
Všem skeptikům teď dost nahrálo i to obvinění v La Lize, kde specialista na odezírání nakonec vyloučil rasistickou urážku.
To co dnes publikovala UEFA to je výsměch všem českým občanům. Už chápu proč Brexit. Tohle má mnohem hlubší kořeny než tušíme.
Je to chytrá horákyně rozhodnutí. A výsledek 10:7 na bany. Imo Slavie z toho zase tak zle nevyšla.
@Adieu (14.04.2021 15:53):

a) nehulim
b) nehajim a ani nezlehcuju zraneni Kolare, ani nahodou, na tuhle linku se ve skutecnosti nijak nesoustredim, tam at konaj komise a organy
c) neni to pravda, Trpisovsky vydaval hned po zapase teatralni prohlaseni o tom, jak strasne Kudelovi veri a co to je za dobreho chlapika ... Kdyz se kouknu na video, jak to cely vypadalo, tak sorry jako, ale verzi "You are a Fucking guy" se smeju, az se za bricho popadam ... je to proste fotbal, kde se lze, simuluje, delaj se takovehle ulety ..
@ntz (14.04.2021 15:42): Ty už to nehul, Trpišovský právěže nic nekomentoval, pokud někdo, tak Tvrdík. Ten útok měl několik svědků včetně Alexandera Baha a narozdíl od popisu Kamary, který měnil verze na základě rad pološíleného právníka, to vždy sedělo od všech Slávistů, kteří byli svědky a vyjádřili se postupně do médií. Nadto jestli věříš, že by Slavia vyrukovala s tvrzením, že je to všechno zaprotokolované i se svědky ze strany UEFA, kdyby to nebyla pravda, tak to mi přijde dost naivní.

Ještě aby jim ty povídačky v západním světě všichni nesežrali i s navijákem, když ani zde lidi nejsou schopni rozpoznat poměrně jasnou věc. Kamara má inteligenci a mentální vyspělost pětiletého ovšem, tudíž si to mohl Ondra odpustit a nezaslapavat do země takového ošklivého ubožáka.
@Adieu (14.04.2021 15:28): ze se na to nevykasles ...

a) jsou to slavisti (haha) 
b) ja myslim, ze mu rekl, ze je opice nebo neco podobnyho, to je fakt low a tezce unsportsmanlike, stopku na 4 zapasy by klidne mohl dostat i Kudela
c) ze rangers jako klub "orchestrovali pozapasovy utok" je stejne nepodlozene obvineni jako to, co mu rekl Kudela

alespon u me, jakozto u sportovniho fanouska, je pozapasova pachut dana predevsim tim, co tam vyrobil Kudela a jak teatralne a sebejiste Trspisovsky vydaval prohlaseni a vyhrozoval pravnikama misto, aby potrestal Kudelu ...
Tak padly první "tresty" pro Rangers. Roofe, který spáchal likvidační faul minimálně dekády, dostal stopku na 4 zápasy, a Rangers jako klub, který mj. zorchestroval pozápasový fyzický útok a ohrozil na životě Koláře, u něhož bylo podezření na krvácení do mozku, tím, že jej nechtěli pustit z šatny na vyšetření do nemocnice, nějakých závratných 230k Kč. Tudíž mi dovolte se vysmát všem, kdo snad věřili, že i neprokázané obvinění z rasismu nevytvoří recipročně tlak na odpovědné orgány ve věcech ostatních. Ha ha ha! Žijeme v mediální realitě.
Koukám na ligu mistrů a poprvé vidím Boučka jako moderátora. Dost blbě se mi poslouchá, nepříjemná barva hlasu, místama jakoby blekotá a trochu to působí jako parodie.
No Slavia měla trochu toho štěstíčka, ale to k tomu patří a šla tomu naproti, jak zní ta klišé. :D Nečekal jsem po repre pauze hráče až takhle vyšťavené, chyběla tomu typická intenzita, Arsenal kombinoval výrazně rychleji a sbíral většinu odražených balonů, ale jsou to jen primadóny - viz vyignorovaná žádost Holeše o výměnu dresu -, individuálně kvalitní hráči, kteří netvoří fungující tým. Lacazette tohle neproměnit obrovská ostuda, podetnul ten balón jak kosou a pak tomu chyběla přesnost, což byla jediná věc, co v takové šanci potřeboval.

Jinak po delší době jsem viděl tyhle dresy Arsenalu a je to hrozný lacině vyhlížející humáč, spolu s Chelsea si to nechali asi navrhnout na AliExpressu. Jediná pěkná věc na nich je ten font, ale působí obskurně jako módní výstřelek. :D
Věřím, že v odvetě Slavia předvede vyšší kvalitu a ten tým Pákistánců (a Jaba :D) vykopne a připraví mu nejhorší sezónu v historii.
@Strady (08.04.2021 23:50): Je, Laca je tedy také z formy, ale aspoň umí hrát zády k bráně a podrží balon, bojuje. Auba ztratil poslední dobou jiskru, výbušnost, zakončení...fakt nevím co s ním je, každopádně se to stalo po podpisu nové smlouvy :)
@Jab (08.04.2021 23:09): Auba chápu že nehrál, toho posadil za slaboučké výkony v posledních zápasech, které hraničili až s nezájmem. Nechápu nasazení marného Williana, který vše zase brzdil (ok, měl tam pár centrů), spíš měl hrát od začátku Pepé, na něj rychlostně neměli.
Popravdě jsem nečekal že Arsenal to takhle podcení. Vždyď narozdíl od Slavie, Rangers a Leicesteru atd je EL pro ně hlavní vstupenka do evropských soutěží. Skoro to vypadalo, jakoby Arsenal doufal že se Slavia smiluje a dá si sama vlastňáka:D Ty tutovky Arsenal oproti Slavii měl, ale byly to takový nevynucený chyby ve slavistické obraně, Slavia poctivě dřela a ten 1 gól si dát zasloužila, potěšilo že Arsenal proměnil jenom jednu z těch tutovek a ty protáhlý ksichty favoritů na konci zápasu mě vždycky potěší:)
@Zoltan (08.04.2021 23:04): Moc nerozumím, co tam Arteta zkoušel. Laca a Auba měli hrát spolu. Když přišel Masopust, tak jsem si říkal, že už Slavia opouští hřiště. Pak pěkný gól... A Arsenal si to stejně nechá utéct.
Slávie byla o něco slabší, ale gól na 1:1 v poslední minutě je super. Ještě se to může povýst ;)
Asi ne no, tipuju, že zejtra prohraje a bude vymalováno. I když vyhraje, tak další dva zápasy asi nepřidá.
@Strady (07.04.2021 22:21): Tak Bolka ještě nemá titul :) Jestli vyhraje zejtra, tak má ještě šanci si myslim. Nevim no, i když to jde Liberci proti Spartě, na Třinec podle mě nemá, ale uvidíme. Taky bych radši Liberec, než Třinec.
@Red (07.04.2021 21:59): Suverénní byl celou sezonu Třinec. Sparta samozřejmě taky nehrála špatně, ale první místo získala spíš omylem. Každopádně se to zatím vyvíjí dobře. Je mi vcelku jedno, kdo z těch tří zbývajících týmů vyhraje, ale pořád si myslím, že to urve Třinec.
Klasika, Sparta naprosto suverenní v základní fázi a když o něco jde, tak shoří jako svíčka. Aspoň že to je Liberec.
@jarek.p (07.04.2021 20:30): Nemyslím si, Hradec by Sparta dala, to co jim naordinoval Růža to bylo šílený zoufalství a Kometa se neskutečně trápila ale na Spartu by se hecli, takže by to tam bylo 50/50 podle formy hráčů.
To jsou jen kdyby. Uvidíme co přinesou další zápasy a finále.
@Strady (07.04.2021 20:19): Vždyť Sparta hraje houby, ze semifinalistů je jednoznačně nejslabší. Liberec ve finále určitě nebude snadnější soupeř než Sparta, ta by pro ně byla leda jednohubka. Sparta měla štěstí, že ve čtvrtfinále nahrazila na nejslabšího soupeře. Hrát s Kometou nebo Hradcem, tak vypadne už tam.
Zdar, nedávno jste tady řešili naší extraligu.
Dnes jsem shlédl třetí zápas Sparta vs Liberec a normálně se mi chce brečet :))). Po základní části jsem si říkal, že tento rok si to musí rozdat Sparta s Třincem o titul. Dnes už je jasné, že Sparta opět vypadne s Libercem = Liberec a Kometa na Spartu v Playoff prostě umí. Nejhorší na tom je, jak jednoznačné zápasy to jsou. Sparta šlape vodu a Liberec bruslí.
Když už Liberec postoupí, tak ať nenechá vyhrát Třinec. Tady se bojím toho, že Liberec bude snáším soupeřem pro Třinec než kdyby postoupila Sparta.
Já snad ani zítra nebudu dívat na poslední zápas Sparty, to je sebe trýznění, na to nemám nervy.
No nic, jdu brečet do kouta :))))
@hanak_v_exilu (31.03.2021 08:20): No, úder do obličeje jasná červená, Schick oplácel jak fracek a soupeř to pak pěkně nahrál. Ale jasná červená byl taky Baleův úmyslný zákrok na Kúdelu, hezky se podíval za sebe a pak udeřil loktem. Aneb jak si zvýšit popularitu. :D Hráč je to skvělej, ale o jeho charakteru jsem nikdy neměl iluze. Vždycky, když vidím ten jeho idiotský drdol, doufám, že mu ho někdo ukopne z hlavy.
Jinak včera jsem koukal na fotbalové stadiony v ČR a překvapilo mě, jaký mají hezký v Karviné, jeden z nejhezčích (a nejmenších) v lize.
@hanak_v_exilu (31.03.2021 09:55): no, jestli to považuješ za úder, tak ok... problém ovšem je, že se takovéto situace pokaždé vyhodnocují trochu jinak... jednou je to červená, jednou žlutá, jindy to je úplně bez karty, to je asi ten hlavní problém, že ten metr je pokaždé trochu jinde...
@musa (31.03.2021 09:41): Úderem myslím opravdu úder. Tedy když se hráč rozhodne někoho udeřit a nesouvisí to se hrou, nebo bojem o míč. To je červená a měla by to být vždy červená. I kdyby ten druhý hráč nechutně simuloval a svíjel se po ťuknutí jako kdyby dostal levý hák od Ivana Draga.

@S4TW (31.03.2021 09:25): Taky si tím nejsem moc jistý. Ale jestli si rozhodčí myslel že to byl úder, tak je to jasná červená.
@hanak_v_exilu (31.03.2021 08:20): to je nebezpečné zjednodušování. Viz třeba červená pro Součka v PL. I přes úmysl (oplácení) ta intenzita byla v úrovni žďuchance a ano, bylo to někam kolem brady / krku, zároveň bych podotknul, že Roberts sahal Schickovi tak po prsa :). Ještě by mě zajímalo, za co právě Roberts dostal tu žlutou, protože jestli to bylo za objímání Schicka ve vápně, nějak zapomněl sudí na písknutí penalty. A pokud by platilo za každý úder ven, měl jít i Bale za loket na Kúdelu.
@Can (30.03.2021 22:50): ty jo, já fotbal sledoval po hodně dlouhé době, ale zrovna Darida mi přišel snad nejlepší z našich na hřišti :) teda, opticky to tak určitě působilo... mě se třeba nelíbil Provod...

@hanak_v_exilu (31.03.2021 08:20): jop, akorát tady si tím úderem do obličeje stoprocentně jistý nejsem a jestli, tak spíš takové štrejchnutí... blbé je to šílené přihrávání, za to bych snad odměňoval stejnou měrou :D
V každém zápase chyba obránce a z toho gól do naší sítě, dvakrát Čelůstka, dneska Bořil. Červená zbytečná i rozhodčí si to pak uvědomil a kompenzoval.

Moc nerozumim proč neustále staví Daridu, bez něj mi ta hra přijde rychlejší a nápaditější...

A ještě jedna zvláštnost je Zima, místo toho aby si na Euru odehrál tři pořádný zápasy, tak dostal 10 minut s Estonskem...
@paver (30.03.2021 21:57): chápu, že rozhodčí si to obhájí, ale zrovna tohle neuznávám. Kdyby šlo o nějakou ránu, zákeřnost atd., beru. Ale situace, kdy se dva chlapi proti sobě postaví a po faulu jeden žďuchne druhýho dlaní, hřbetem ruky, předloktím a ten se pokud možno s křikem skácí je něco jinýho. A to myslím obecně pro všechny, nikoliv z pozice patriotismu. Teď i podle opakovačky by zápasu prospělo žlutá pro oba.
Sákryš, já zapomněl, že se hraje. Jakej byl první poločas, stálo to za koukání?
Proč máme žlutý dresy? (nemám zaplej zvuk, takže možná to komentátor vysvětloval)...
@sandokan (28.03.2021 13:00): neříkám, že jsem super znalec, ale MMA poslední roky sleduji a nepamatuji organizací, kde by se mohlo kopat do hlavy. To snad bylo v Pride, v které točila prachy yakuza. Ani rány dozadu do hlavy nejsou povoleny. Proti klukům z Rangers celkem čajíček.

@musa (28.03.2021 16:48): wrestling je úplně v pohodě, to máš podobné jako třeba judo, ale ty asi myslíš ty blbosti jako wwf s Hoganem a podobně. To potom jo. :)) A film wrestler se mi také líbil. Byl jsem překvapen.

Už se nemůžu dočkat na Slávku s Arsenalem!! Myslím, že Slavia šanci má. Máme snad nejlepší mužstvo za posledních 65 let a člověk to nemůže ani vidět live na stadecu. :((