Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

Sice jsem přál dneska Slávce, ale tohle vyjádření Škody o jeho penaltě mě dostalo:

Vyvrcholením velké převahy v úvodu druhého poločasu byla neproměněná penalta, kterou vám brankář Jablonce Hrubý chytil. Zahrál jste pokutový kop špatně?

Byl jsem rozhodnutý dopředu, kam balón pošlu. A přesně podle plánu jsem taky míč kopnul. Jenže gólman neskočil vyloženě k tyči. Trefilo ho to do ruky. Kdyby šel k zemi, nemohl balón chytit. Ale skočil tak nějak do vzduchu. Takže se může zdát, že byla špatně kopnutá...

Takže on vlastně provedl všechno dobře, předem si vybral místo v dosahu brankáře, kam to kopne. Jenže on mu to celý to podělal, protože po míči skočil, a tak to vypadalo, že penaltu blbě kopnul :D.
Auba je strašně slabý hráč, to se mi ani nechce věřit co všechno spálí hráč na jeho úrovni.
@Zoltan (18.08.2018 20:24): ani jedna obrana se nejevila jako bezvadná. Čechovi těžko něco vyčítat, obrana děravá, ale i tak mohli vyhrát, jen by nesměli hrát rugby - první půli překopli třikrát branku z oblasti penaltové značky.
Slavisticke tykve a vřed fotbalu, číňan Tvrdik, jsou zase zostuzeni. Skvěle, škoda že jsem jen nemohl vidět v Edenu dnes.
Stále je to špatné, hlavně obrana. Snad se to zlepší proti slabším soupeřům, jinak nevím. Jestli to takhle bude pokračovat, nebude to ani top 6, natož top 4.
@Zoltan (17.08.2018 17:12): :))

Dnes skvěle. Záloha by mohla být silná zbraň, Lamela, Son, Eriksen, Alli, Lucas, to už připomíná elitní City. Kane první branka v srpnu, Alder a Winksy zpět v týmu... vypadá to nadějně. Ale po dvojici kol zatím nejlepší Lloris, zase chytil pár tutovek, po MS je skvělý a jeste více plní roli kapitána.
De Bruyne bude kvůli kolenním vazům chybět tři měsíce

Nejlepší hráč konkurenta odstaven na podzim, pozitivní zpráva.
Ty vole, ale takového breku od sešívanejch hovad v čele s Luftjardou, to se jen tak nevidí.
@musa (14.08.2018 22:45): Okamžitě po tom gólu Tecla mezi sebou rozhodčí komunikovali a nakonec ho i správně neuznali. Deli v ofsajdu srazil obránce, který by jinak podstoupil souboj s Teclem odkaz. Dobře vyřešená situace ze strany rozhodčích a žádné zmatky tam nebyly. To jenom Bosák s Němcem byli úplně mimo a zmátli tak mnoho lidí.

Druhý gól Dynama byl ofsajd, to byla jasná chyba.
No působí to tak. Tecl dá gól, plešatej pomezní v klidu, běží si ke středu hřiště. Pak si vzpomene na tu obálku co dostal a s pozoruhodným zpožděním signalizuje offside. Při gólu Kyjeva to měl už v hlavě srovnaný a věděl, že teď je praporek náčiní zakázané. Nechci mu křivdit, ale ten dojem to vyvolává. Slávce bude nicméně EL sedět víc.
@Drolin (12.08.2018 18:47): Jsem zvědavý jestli se ještě zvedne, tohle byla fakt bída. Ale měl náročné léto - kontroverze s tureckým prezidentem, nepovedené MS, konec v repre. On je cíťa, možná bude chvíli trvat než se oklepe a pak snad něco zahraje. Jinak prodat a koupit dvě křídla, ty v týmu chybí jako sůl :)
@Zoltan (12.08.2018 18:34): Podobný byl i na MS... :)). Snažil bych se ho zbavit, dokud ještě má cenu.

Jsem schválně konec prvního poločasu sledoval zvláště jeho, a vše chyba nebo pomalý pohyb.
@Drolin (12.08.2018 18:24): Özil je dneska snad nejvíc mimo v historii. Emeryho čeká ještě hodně práce, na City absolutně nemají. Guendouzi má talent, ale pokazil tam hodně věcí, na tuhle nejvyšší úroveň ještě nemá.
Ten střed hřiště... plus Ozil a jeho centry do vápna...

Škoda, zrovna když fandím Arsenalu tak jim soupeř zatápí. Ale ten mladý francouz hraje docela dobře a Čech chytil velkou šanci.
@paver (11.08.2018 15:03): Vždy o krok napřed :).

Jedni utrácí miliardy (Pool), druzí dávají šance odchovancům - a s lepším výsledkem.

Nicméně to tak pravda není, Lucas je jako nová posila, Janssen a N'Koudou také. Navíc se počítá s Onomahem, Winksem, Amosem a CCV na více minut. Plus služba anglické repre - talenti Keanan Bennetts do Gladbachu a Reo Griffiths do Lyonu (jinak je btw zajímavé, kolik mladých angličanů chodí nezvykle do zahraničí - hráči v Dortmundu, Monacu nebo dříve Lipsku...).
Tottenham have become the first team in Premier League history not to make a summer signing since the transfer window’s inception in 2003.
Olomouc uhrála pěkej zápas, Pilař se snad chytí, ale ten Vepřek, to nepochopim. A Hála, už jsem dlouho neviděl takovýho chrta :)
@90210 (09.08.2018 13:49): Ono i my tam máme docela kvalitu, Vaclík Koubek Pavlenka a z mladých Kolář, to vcelku jde. A Skriniar vyletěl slušně, aneb Sampodoria na něm vydělala za rok a půl 27x... :). To u nás na stoperu hraje hrozný Jugas nebo Jemelka s rokem v první lize... tady by to mohl zachránit snad Král.

A dnes to vidím na kříž, Lestr by mohl něco uhrát s MU.
@Drolin (09.08.2018 11:46): Milik ma snad uz 4x urvany koleno, ten uz je fakt zralej akorat na prodej organu. O cem se moc nemluvi je polska brankarska skola, ktera zacina byt vyhlasena a to se jeste do nominace nevesel Skorupski.

Schicke si to rozda s Dzekem a docela mu verim, ale na kraji hrat nemuze.

Skriniar by se hodil jako sul, ten je ted uz lepsi nez Hamsik. Prekvapilo me kdyz jsem se dozvedel, ze to je slovak. Myslel jsem, ze to bude zase nejakej Albanec. To bude tim, ze to v zahranici uvadi bez diakritiky.
@90210 (09.08.2018 11:28): No lepší, tam to hodně dělá Lewa - Zielenski i Milik jsou věčně zranění, Krychowiak a Glik jdou pomalu dolů. A v základu jim hrál i čistě podprůměrní hráči (Kurzawa, Grosicki).

Problém je hlavně LB, tam nemáme nikoho - a stopeři, kde by nám právě Škriniar vytáhl trn z paty. Doufám, že už do Itálie půjde Souček, který by tam mohl vylétnout jak Barák. No a na Schicka jdou z AS samé pochvaly, tak snad tuto sezonu zazáří (a to samé Vydra).
@Drolin (09.08.2018 10:46): Hamsika bych dal misto na kraj na 10 za Schicka, ale jinak celkem souhlas s tim, ze na papire by se ten tym mozna neztratil, byt tam je porad hodne hluchych mist a prazdna lavka. Na druhou stranu Polsko ma lepsi tym a na MS vypadlo ve skupine.
Společný tým by byl docela slušný, čas se zase sjednotit...

Pavlenka - Kadeř, Skriniar, Kalas, Novák - Barák, Lobotka - Jankto, Darida, Hamšík - Schick
Sledujete někdo ME v atletice? Letos je to zatim hodně špatný od našich, před začátkem jsem si dělal srandu, že nebudeme mít ani jednu placku, tak doufám že mi to nevyjde. Ale zatim to tak vypadá, snad mě někdo překvapí...
@Coldplaz (07.08.2018 11:29): Flames ho meli podepsat misto Jagra, skoda. Byl sice taky za zenitem, ale mozna mit, nez Dzegr.

@Coldplaz (07.08.2018 22:45): Hokejovej svet jo, ale jako v podstate celozivotnimu fanouskovi Hawks (nekdy od 3. tridy ZS) mi vzdycky prislo uplne smesny, ze tyhle opevovany legendy jako Mikita, Bobby Hull a Glenn Hall vyvalcili jeden ubohej Stanley Cup a to jeste v ere, kdy to hralo jen 6 tymu. Docela ubohost a nejlepsi generace Hawks v historii je suverenne ta soucasna, byt uz pomalu konci, tj. Kane, Keith, Toews, Sharp, Hossa, Seabrook a dalsi. Jsem rad, ze jsem to zazil.
Tak Vydrísek nakonec k Dingles, kde by měl plnit úlohu útočníka č. 4. Pokud by se dostali do EL, bylo by to pro něj ideální.
@strejdafido (05.08.2018 19:00): Čistě neprofesionálně myslím dost lidí - ideální zábava za zahrádku, aneb je jedno jak nerovný je povrch. S florbalem, fotbalem a ping pongem si zahraji nejraději právě badminton.

@Zoltan (05.08.2018 18:58): Právě, ale jsem i zvědavý na Wolves (aneb výborný Neves). Jinak na výhru Spurs je pěkný kurz 1/17, to asi stojí za vyzkoušení :)). Nebo Everton a West Ham v top 10 za 1,35, respektive 2,15.