Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Zoltan (05.08.2018 17:44): Já obvkle věřím kyvadlovému provozu, zvláště u Evertonu. Po špatné sezóně mají často dobré - a kvalita tam je velká (Pickford, Digne, Keane, Davies, Sigurdsson, Tosun...). Záleží, jak si to sedne. West Ham zase zajímavě doplnil, zkušený trenér... ale něco v tom týmu nefunguje, podobně jako u Newcastlu, aby to bylo na vyší místo.

Naopak Chelsea vzhledem k napjatým okolnostem a MU s bláznivým Josém nejsou zrovna jistoty.
@Zoltan (05.08.2018 17:26): Já čekám, že po nepodařeneém podzimu začnou vykupovat Neapol a až ji vykoupí a stále to nepůjde, přijde jiný trenér s jinou taktikou :).

A samozřejmě, Arsenal byl třetí!

No a pomalu můžeme tipovat, začíná to za týden <3
Tottenham have won the ICC 2018 tournament with 9 senior players missing. First trophy for Poch.

A je to tam, nyní to začne padat. Hráz byla stržena.

Jinak Sarri slušně rozkládá Chelsea, hrozný výkon zatím - a Jorginho působí jako podobný provar jako Bakayoko.
@mvp23 (04.08.2018 14:17): Souhlasim s nim, ze nejlepsi MS bylo USA 94, jinak jestli mas nejaky drby v tom smyslu, ze je to v osobnim zivote hovado toho nejvetsiho kalibru, tak sem s nimi a chci slyset detaily!

@blackJag (04.08.2018 14:04): Rekl svuj nazor a ja s nim vetsinou nesouhlasim, na Bosakovi je ale uz videt, ze presluhuje, ma to uz moc na haku a v dobe internetu, wiki a streamu ty jeho informace na kartickach jaksi prestavaji stacit. Mel jsem ho svyho casu hodne rad a mnohem vic daval do komentovani PGA spolecne s Cenkem Lorencem, golf na CT me pred mnoha (10-ti) lety dovedl ke golfu a dodnes si pamatuju okolnosti, sledoval jsem posledni kolo Northern Thrust Open na nadhernym hristi Riviera Country Club, o vitezstvi bojoval Phil Mickelson, typickej golfovej classy guy a Bosak ho evidentne nemusel, takze jsem mu fandil, Phil vyhral a ja uz druhej den stahoval Tiger Woods PGA Tour 07 a Mickelson je dodnes jeden z mych nejoblibenejsich sportovcu ever.

@Richmond (05.08.2018 09:00): CT zaspala a dlouhou dobu tezila z nulovy konkurence jinych ceskych televizi, ale dnes uz se fanousci neomezuou jen na cesky TV. V podstate je to kamaradsoft, mlada generace komentatoru a hlavne komentatorek je naprosto priserna, Capek byl pod obrovskou palbou kritiky a stahl se do studia, ale pri letosnim sledovani onech studii zacinam mit pocit, ze by se mel stahnout i z toho studia, na druhou stranu Kozodebil a spol. lepsi fakt nejsou.
@mvp23 (04.08.2018 14:17): Jako komentátoři ČT a tedˇmyslím fotbal, tak to je v výjimkou právě Bosáka naprostá bída a břed. Čapek naštěstí už seznal, že na to nemá, to byl první tragéd. Nyní nemůžu ani cejtit Vláška. Nedejbože, když se do toho opře Kozohorský. Mladý Štěpán vyapdá nadějně, ale i u něj to je někdy na hraně.
V hokeji je úplně jiná situace, Dusík, Záruba, Zamazal a Jílek to je prostě jiná liga.
Zase se dostáváme k tomu dvojímu metru. Bosák říkal, že nejlepší MS bylo to v USA v 94 (jaktože mě to u něj nepřekvapuje?). Tomu bych nakonec klidně i věřil, ale když je to takový moralista, tak to mu nevadilo, že USA dostalo pořadatelství, když vedlo válku na jiném kontinentu? Mě sere to jeho věčné moralizování, přitom je poslední, co by mohl moralizovat. Stačí číst jeho příspěvky a nebo stačí vyprávění lidí, co s ním měli osobní zkušenost.

Pro mě byla slast finále v roce 2006, když jeho největší vzor se nechal vyloučit za útok hlavou a zrovna to ten trotl komentoval. :)

Jinak na Bosáka se nadává odjakživa. Pamatuji desítky přenosů ve velké partě a při zjištění, že dnes komentuje Bosák jsem u žádného jiného komentátora neviděl tolik negativních reakcí. Jen to tenkrát lidi nemohli napsat na facebook.

Závěrem souhlas, že v komentování ČT naprostá špička.
Já jsem to Bosákovo mudrování ohledně chybně uděleného pořadatelství slyšel poprvé po skončení finále MS, tzn. v přímém přenosu při oslavách Francouzů, kdy tak trochu bilancoval právě skončený šampionát, kdy jedním dechem dodával, že co se týče organizace, tak že tato akce neměla snad chybu - to jen k té objektivitě :-)) Navíc taky s ním souhlasím, co by Rusy pokořilo nejvíc, než jim odebrat pořadatelství? Některého z vlivných Rusů snad serou nějaké sankce? Ne, ale tohle by byl políček jak blázen :-) A sledovat je, jak se snaží dožadovat práva u všemožných institucí, to by bylo žůžo, nechat jim zakusit vlastní medicínu - na to ale nebylo dost vůle (koulí)

S tím, že se na Bosáka poslední dobou nadává a nadává, se nejsem schopen ztotožnit, vůbec komentátoři ČT jasně nejlepší (i ten nejhorší pořád o parník lepší, než kterýkoliv jiný). Vždycky se snažím zachytit něco, čím ostatní tak popuzuje a nic :-) A když se pak někdo chytí jednoho výroku, prokazatelně ho zbaví kontextu, tak tomu začínám přicházet na kloub :D Nechci říct, že ostatní čeští komentátoři jiných stanic stojí za hovno, ale jo, stojí :-) Ještě tak ti rozhlasoví na Radio Žurnálu, před těma tedy hluboká poklona, jak to vždycky sypou :-))
@Všivák (03.08.2018 13:39): Sice nevim proč nemá DVTV YT kanál, ale tyhle reaploudy všemožnejch kokotů mi celkem vaděj. Kór když linkovat originál vyjde nastejno

EDIT: Aha :D

Bosák je jako moderátor relativně OK. Vaděj mi na něm dvě věci. Tyhle kecy maladěc, čaroděj, atp... A pak to, že byť se o fotbal zajímám relativně okrajovvě, tak i já cejtim, že buď neví a nebo z pozice "mazáka" nechce říkat komenty ke hráčům a dění v zákulisí. Prostě tu poloodbornou omáčku. A spíš si myslim, že ta druhá varianta je správně.
@musa (03.08.2018 20:24): Ano, nemám. Však by bylo trochu divný na někoho 20 let nadávat a pak ho oslavovat, ne? ;)
Ruku na srdce, ale neznám snad komentátora, na kterého by se víc nadávalo. Na druhou stranu vím, že svůj zástup fanoušků má také.

Ostatně, z dob dřívějších si udělat jméno vedle takových veličin jako byl Poulíček, nebo Venca Tittelbach... To by zvládla i automatická pračka vyrobená v Albánii. :)
@mvp23 (03.08.2018 13:38): uvědomuješ si aspoň, že jsi krajně neobjektivní. "Odjakživa" ho nemáš rád, takže tvoje hodnocení jeho kvalit je poněkud vychylené. Je lepší komentátor než většina tuzemské konkurence.
@Všivák (03.08.2018 13:49): Ano, v zapadlém rozhovoru několik dní po MS, ale v přímém přenosu se nic takového nekonalo, ale přiznávám, že v jeho případě někdy vypouštím a neviděl jsem všechny zápasy, tak mu nechci křivdit.

Těch 10 minut jsem zkouknul z respektu k Tobě, jinak to bylo utrpení. ;) Jako srovnávat kandidaturu a ohlasy na ní JARu s Ruskem a nebo moskevské metro s pražským může opravdu jen polochorý člověk.

Jinak jsem měl na mysli ty jeho kecy, jak se za peníze daňových poplatníků valí po šampionátech, hraje golf a pije pivo. Jo a taky to, kolik kdo bere peněz. Prostě hlupák.
@Všivák (03.08.2018 13:36): Na to ani tak nenarážím, to mě neurazilo, i když podobné výlevy jsou dost neprofesionální. Rozhodně se Rusům tohle MS povedlo, ale to už zapomněl dodat. Vlastně pro mě byl největší kaňkou Bosák, Neymar a jemu podobní. :). Za to ale Rusové nemůžou.

Přitom ČT měla vždy plno velmi kvalitních komentátorů - Záruba, Vichnar, Kozohorský, Dusík... Ale kde vyhrabali tohohle, co vypadá, jak kdyby zrovna vyšel zvláštní školu, to je mi teda záhadou.
@paver (02.08.2018 21:51):
@Drolin (02.08.2018 22:19):
Mně přijde, že lepší jak Bosák je v ČT kdokoliv. Docela si všímám, že averzi už na něj má celkem dost lidí. Já ho nemohu ani cítit odjakživa. Ty jeho trapné vtipy a hlavně moralizování. Teď nedávno na sociálních sítích ohledně jeho kritiky na MS v Rusku opět ukázal, jaký je to ubožák a pitomec.
@Coldplaz (02.08.2018 23:39): Vždyť měl jenom “jednu” nehodu, zbytek kariéry i života relativně v klidu. Ale je pravda, asi tejden byl na smrtelný posteli, paradoxně díky bordelu z hasičáků a ne z popálenin. Ten tu bude ještě 20 let ;)
Niki Lauda dnes podstúpil transplantáciu pľúc, prekvapuje ma že ešte žije po tom všektom, čo sa mu stalo.
Sparty musí už bejt člověku pomalu líto. Je to snad už deset let jenom křeč. Nejhorší je, že kam to trio Kretinsky, Kotalík a Šťastný dovedli, tak z toho není cesta ven. Budou se v tom plácat dalších X let. Škoda koeficientu.

ČT už v podstatě o veškerej fotbal přišla, takže Bosák už ti vadit moc nemusí. Tedy pokud nekoukáš na golf.
Jsem tu jediný, kdo dlouhodobě nemůže Bosáka a celkově ty jeho slinty ani cítit?
Tak jako faul to asi byl, ale na penaltu ne. Každopádně si za to samozřejmě může Sparťan sám, kdyby to kopl kamkoli jinam, tak se k tomu protihráč nedostane.
Já osobně bych tyhle fauly nepískal, přijde mi to směšný. A to nejsem žádnej fanoušek Sparty. Já nesnáším ani penalty za nastřelený ruky.
Souhlas, faul to byl, byť to samozřejmě borec trochu přihrál. Sparta mohla vyhrát v klidu 5:0, ale jsou to kopyta. V krizových situacích pak nezvládají. Nevím co se s nima stalo, takhle ubohou Spartu snad nepamatuju.
Tak tohle se jen tak nevidí. Radakovič nebo jak se jmenuje, tragédie. Mohl to poslat brankáři, napálit do autu atd., ale on nejen o míč čitelně přijde, ale ještě plácne jak žáček útočníka v pokutovým území. Tohle bude mít na talíři Sparta ještě dlouho, na postup měla rozdílem třídy. A otřesený hráč motající se po hřišti který neví, kde je - taky rarita. Koeficient zaplakal, nudnej zápas to ale rozhodně nebyl.
Co to sakra bylo za odpískanej zákrok. Jako ten Sparťanskej obránce to podělal, měl zahrát malou domů, ale tohle je pěkně blbej konec v Evropské lize.
Další chycená penalta pro Čechína a kupa dalších super zákroků. Arsenal po půli hodně špatný...
Zase se tu rozmáhají divoké teorie? Přidán tedy svou. Lloris přestoupí na poslední chvíli do RM. Čechovi sdělí Emeri, že nejspíš neobhájí pozici jedničky v Arsenalu. Spurs hledají náhradu, chtějí zkušenost a nabídnou dvouletý kontrakt Čechovi, ten přijímá. Celkově Spurs obsadí třetí místo za drihým Liverpoolem (Karius je odejit do Neapole) a vítězným MC, kteří skoupí Mbappého, Modriče a Hazarda. Zároveň tím porušují finanční fair play a dostávají se do sporu s EBO (Ex Blatter Organization). Českou perličkou je přestup Vydry do Leicesteru, kde vytvoří dvojici s Vardym a vsítí solidních 12 gólů za sezónu.