Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Sport

@Neelixx (14.06.2016 21:01): Tak já když byl poprvé v Paříži v roce 1996, tak jsem měl na několika místech takový nepříjemný pocit, který jsem z Prahy neznal a kvůli fotbalovým hools to nebylo...
Já tady ty vaše fotbalový debaty normálně moc nesleduju, pač je to furt jen Premier League dokola, ale z toho co tady čtu mám dojem , že Drolin fakt nemá rád anglickou reprezentaci. :)

Já bych se normálně bál na to Euro jet, představím si, že půjdu normálně po ulici a najednou proti mě vyběhne tlupa fanoušků, co se chcou prát. Rozhodně bych teda nechal doma dres, vlajku a podobný věci.

@Drolin (14.06.2016 20:02): Á, Sputniknews, už vím odkuď vane vítr.
@Kvasa (14.06.2016 20:16): Tak jasný, Slovani pod rudým srpem dost vytrpěli a ono vlastně i před nástupem toho srpu jich bylo po boku říše. Jinak to video fakt luxusní, zvlášť, když se nejedná o nějaký profi event, ale vlastně jen kamarádskou "plácanou".
@player (14.06.2016 19:35): Tu slávu Angličanů právě udržují média a několik filmů všelijakých kvalit (čest výjimce jako je Football Factory), ale v nějaké užší špičce nejsou už víc jak 20 let. Dnes vládnou národy jako je Rusko, Polsko a nebo Ukrajina.
@Richmond (14.06.2016 17:39): Chtěl jsem říct, že rvačky nejsou jenom na ose "Rusko - Anglie", ale pozornost se prakticky věnuje jen jim. Srandou je, že ve Francii, či v Anglii jsou běžně mrtví místní po útocích imigrantů, ale titulní stránky novin plní obrázky, jak nějaký ruský mladík dává dělo nějakému vypitému prasátku z Anglie.

@Neelixx (14.06.2016 18:25): Tak rozdíl to je, o tom žádná... A diskutér z novinek by hned nejraději všechny postřílel, přinejlepším zavřel někam do dolů.
Rusáci uměj trolit, to zas jo. 1 , 2 A k tomu napadení náhodnejch fanoušků včetně žen, starců a dětí přímo na stadionu není co dodat, to by snad mohl obhajovat jen diskutér na novinkách.cz. Snad se UEFA konečně rozhoupe a příští MS přesune. Jedna věc jsou domluvený bitvy mezi hardcore "fanoušky" a druhá věc tohle..
@Richmond (14.06.2016 16:33): jasně, že sleduji. Jsou to naši sousedi a na fotbale je tam jedna z nejlepších atmosfér. Ve Francii jich je taky dost, ale všichni mluví o Rusech, protože si dovolili šahnout na ty burany z ostrovů, co neumí ani pořádně fandit, ale piv vypijou nejvíc. Těžko zapomenout, jak vyjebali s Legií na úkor těch vandráků ze Celticu.

@player (14.06.2016 16:33): to je těžké určit takhle. Jak jsi asi viděl, tak x z těch Rusů vypadají jak studentíci a reklama na hlad zároveň, ale to, že denně makají v tělocvičně a ránu se dát nebojí na čele napsané nemají. Podle vzhledu bych tam spíš zakázal vstup Angličanům a nebo kozomrdům z Albánie.
Mě je osobně jedno, když si někde chce dát pár chlapů do čumáku. Spíš mě sere ve fotbale korupce a simulování.
@player (14.06.2016 16:33): Je to drsný,ale asi nejlepší možné řešení. Anglie byla po trágédii na Heysel stadionu na pět let vyloučená z evropských pohárů a myslím, že se v tomhle ohledu dali dohromady, minimálně na klubový úrovni.
@mvp23 (14.06.2016 16:18): Polsky klubový fanoušky beru jako snad největší sběř v Evropě. Nevím jestli sleduješ polskej klubovej fotbal, ale tam je to výživný a občas se procpou i do Ostravy, kde spolupracujou s chacharama. Zdá se ale, že na výjezdy ven s repre nemaj zlotý :) Ale to, co předváděj rusové ve Francii fakt je úlet, vyfakovat, vyhodit z UEFA a nazdárek, stejně jako v atletice :)
@ugraugra (14.06.2016 15:27): teď jsi ale klasicky popsal anglického turistu :). Jako dobytek se chovají Angličani normálně a nemusí se hlásit k hooligans. Oni to mají dáno už historicky, proto je taky každý rád mlátí. A inteligenci těchto lidí bych nepodceňoval. Docela by jsi se divil, koho každého mají ve svých řadách. On si taky člověk na podobné výlety nějak musí vydělat. Určitě tam nejezdí z podpory a už vůbec ne Rusové, nebo Poláci, kteří si o naší životní úrovni mohou nechat jen zdát.
Btw, Poláci jsou šíleně temperamentní (prostě slovanský národ), ale jinak jsou OK. :)
@mvp23 (14.06.2016 14:40): Fotbaloví hooligans jsou z drtivé většiny podprůměrně inteligentní lidé z "dělnické" třídy, kteří nemají vlastní hlavu, a tak se přidávají do takovýchto uskupení, kde je vedou a dělají z nich loajální agresivní ovce. Nedávno jsem potkal tady na Václaváku (máme tu kancly) anglické fans - jsou to neskuteční neandrtálci, co v KFC plivaj po zemi, žerou už u kasy, přičemž jim půlka jídla spadne na zem a chovají se, jak kdyby jim to tady patřilo. Měl jsem chut je vyfakovat, ale byli 3 a vypadali všehoschopně :D

Taky jsem pár let zpátky byl se spolužačkama v jednom klubu, kde jsem potkal dva fanoušky Leedsu United - chtěl jsem s nima pokecat, ale jediné, co je zajímalo, bylo obtěžování holek.

Rusáci jsou taky naprostí magoři, oni žijou pořád někde ve středověku a chtějí se pořád bít a ukazovat, kdo je tady pánem. Absolutně jim chybí nějaká soudnost a pokora. Ještě, že máme poláky, kteří jsou podobní blázni a nemají rusáky rádi, naopak čechy maj většinou v oblibě.

@Cobot (14.06.2016 14:30): :D Když se člověk soustředí, tak občas dělá divné věci.
Angličani jsou snadný terč pro většinu táborů. Vždyť to jsou akorát ožralé a uřvané trosky. Nicméně, tohle je snad nejvíc násilný šampionát, co pamatuji. Rusové, Poláci, Němci, Ukrajinci, Rumuni, Maďaři, Francouzi, "Francouzi"... Aspoň, že Češi z Horní/Dolní jedou "hop, hop, hop" :)
Mimochodem, člověk se musí smát, jak tam náplava (nejen tam) vraždí a znásilňuje místní obyvatelstvo a orgány víceméně spí, ale když si tam pár chlapů dobrovolně dá do čumáků, tak už druhý den čteme o milionových pokutách, raziích v ubytovnách fans, šikanovaní a často i následné otáčení fans na hranicích, atd...
Jo a co se týče fotbalu, tak teda zatím bída a gólů je opravdu málo. Český beton nekomentuji, ale chtěl bych vidět ty hatery Řeků. Tenkrát aspoň Řecko dokázalo párkrát vystřelit na bránu, či držet míč na soupeřově půlce a to vesměs s favority šampionátu. Ten včerejšek byl hnus, úplně mi to připomělo antifotbal z Eura 1996.

P.S: https://www.youtube.com/watch?v=bJ6NPJZtuJ8 - jak se chtěji Angličani rovnat s podobně žijícíma. To, že Rusové jsou vylité trosky je už dlouho mylná informace. Velké procento mladých Rusů alkoholem a drogama opovrhuje, narozdíl od "západních kultůr". To video je fakt pěkně udělané a jedná se o turnaj dvou fan-clubů CSKA mezi sebou. Jen dodám, že podobných fan-clubů je v jednom týmu hodně. Já teda sportovcům fandím :)
@Richmond (14.06.2016 14:20): Hooligans mají tvrdší než Angláni, to ano, ale to nijak nemění na tom, že to jsou blázni kteří si tam jeli dát na budku - kdo udeřil více je už dost jedno. Souvislost s týmem, repre, to nemá žádnou a trestat jen RU a Anglii ne je výsměch.
@Drolin (14.06.2016 14:14): Sorry, ale ty ruský chhuligáni jsou ještě o jeden level jinde než ostatní. Odpalování světlic do anglického kotle je svinstvo, ruský mužici tam přijeli fakt vyzbrojený jako komanda. anglický rowdies je taky svoloč, ale tahle pakáž je fakt trumfla.
Angláni provokovali, tak dostali. Vinu mají obě strany stejnou, ale to k fotbalu patří a patřit bude.

@Richmond (14.06.2016 13:58): Ta ČTečka je vážně odpad,

Ruští chuligáni se poprali s Angličany před sobotním zápasem v Marseille a násilnosti se přenesly i na stadion. Tam ruští fanoušci nejprve házeli po fanoušcích soupeře předměty a poté prolomili linii pořadatelů, kteří se snažili oba tábory oddělit.
@Neelixx (13.06.2016 21:57): Přesně tak. Ten žebříček je zavadějící. Nějakému týmu se na MS čistě náhdou zadaří protože třeba až do čtvrtfinále nenarazí na silného soupeře (Belgie) nebo do semifinále (Argetina) a hned jim to zajistí velmi dobré umístění. Někdo zase může dostat v základní skupině dva silné soupeře a nedostane se ani do osmifinále.
@Crash (13.06.2016 20:17): Ten žebříček dost klade důraz na poslední výsledky, bral bych spíš 4-5 let dozadu započítaný plně a pak odpočet jako je to v UEFA koeficientu. Tady máme současný rok počítaný na 100 %, jeden rok dozadu je 50 %, dva roky dozadu 30 % a tři roky dozadu 20 %. Ale vysvětluje to první místo Argentiny - 2. místo na MS 2014 a 2. místo na Copa America 2015.
Ještě jsem zapomněl na jeden tým, který je mi protivnej jak činže - Portugalsko s hercema Ronaldem a Pepem :)