Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Paul (20.12.2017 19:46): A spolu s ním Macklemore a Limp Bizkit? Meh. Radši si na něj zajet do Berlína.
Nebo na luxusně obsazený Mad Cool fest v Madridu, škoda že ten má pro mě tak pitomý termín.
Aerodrom má nakonec jednodenní lístky, takže zas po letech uvidím Trenta, paráda.
Tak jsem včera byl na osmé epizodě a mohu s klidem říct že sedmo naprosto překonala.

To že ten křižník napálí do té vlajkové lodě bxlo strašně předvídatelné. (Já bych to tak taky udělal)

Líbilo se mi jak se snažily pořád situaci obrátit ale nic jim nevycházelo a měnily tak plány, jem mohl dát film větší důraz na zoufalost odboje, Fisherová mi přišla jakoby jí bylo vše jedno.

To že přežila dekompresi mi přišlo ultra wtf, měli ji nechat zabít...


A teď si knečně přečtu vaše spoilery.

Imho yoda dobře luka vytrolil... :)
@John Mirra (19.12.2017 10:21): Shatterpoint je boží, dost možná moje vůbec nejoblíbenější SW knížka :) Od Stovera se mi líbilo snad všechno.

@Paul (19.12.2017 08:39): Jsou, Kyle se počínaje New Jedi Order sérií (zasazené po Academy) začne objevovat v knížkách celkem často a dokonce jsou dvě knížky, kde je jako hlavní hrdina Jaden Korr. Ale to není zrovna něco, co se dá číst samostatně (a kvalita je taky přinejlepším rozporuplná).
@Paul (18.12.2017 19:55): Ne. Kyle Katarn se tam vůbec neobjevuje. Ten v tuhle dobu končí svůj Jedi výcvik a vrací se až o rok později.

Timeline je zhruba takhle:
Return of the Jedi
Jedi Knight: Dark Forces 2
Luke Skywalker a Stíny Mindoru
Námluvy princezny Leiy
Thrawn trilogy
Jedi Knight: Dark Forces 2 - Mysterious of the Sith

Jinak mám v .xls Star Wars EU Timeline od -25 793 BBY (Dawn of the Jedi) po 22 ABY (Survivor's Quest). Hry, knížky, komiksy - vše v jedný timeline... :-)
@Malignus (18.12.2017 19:40): Myslím, že je to obrovská škoda, že Lucas se rozhodl nezfilmovat Zahnovu trilogii, protože co mi všichni říkají že je velmi dobrá. Bohužel na zfilmování už je pozdě, protože Zahnova trilogie se odehrává asi 5 let po epizodě VI a původní herci už moc zestárli a jiné herce pro Luka,Hana a Leiu by jim fanoušci nezkousli.
@Paul (18.12.2017 18:27): Já to četl, je to super. Jeden ze základních kamenů EU. Tak mě to chytlo, že jsem četl tempem 1 knížka / den. Většina dalších EU knih / her na Thrawnově trilogii staví. Mimochodem, Thrawnova trilogie měla být původně scénáč pro epizod 7 až 9, který si Lucas nechal napsat od Zahna, ale naposlední chvíli si to Lucas rozmyslel. :-)

@Drolin (18.12.2017 14:51): Na takovou sračku ani nebudu reagovat. :-P
Četl tu někdo Thrawn trilogii? Potřebuju si spravit chuť, tak že bych si to po Dark Tower dal.
@Malignus (18.12.2017 14:45): :(

7) Obklopení jinými beta samci
Počítačové hry jsou pro nezdravé beta panice. Takové tam nejčastěji potkáte a takoví vám řeknou, že je to v pořádku. Špatná společnost vás rychle zkazí.
Další krásný článek,

Streetgame pro mě byla jako Zóna z filmu Stalker. Když jsem měl tíživý problém, šel jsem oslovovat holky, a najednou se řešení zdálo tak snadné. Utíkal jsem na street před šikanou ve škole, před svým brutálním akné, před rozvodem rodičů…
@player (17.12.2017 21:41): Nic zvláštního, Force Awakens má jen 77%. Ten počáteční nástup odpovídá, první film viděli filmoví kritici a ti hodnotí skoro všichni velmi kladně, na Rottenech 96% kladných s průměrným hodnocením 8.2, to u obyčejných diváků jsou ty reakce mnohem rozpolcenější.
Koukám že SW Poslední z Jediů už má na ČSFD jen 80% a to někdy v úterý nebo ve středu, když jsem se na ČSFD díval měl 89% a v pátek už jen 81%. To je sešup.