Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

@Coldplaz (11.12.2017 15:01): Mě třeba nijak nešokuje, že se tyhle věci stávají - tedy že to někdo s něčím přežene a pak vyvádí - mám za to, že tak nějak to k téhle muzice patří (nebo se to od ní nedá zcela oddělit). Ale hned to jejich první prohlášení, kde tvrdili, že to udělal omylem, to bylo fakt na facku.

Každopádně jsem si všiml, že pak ještě Homme vydal osobnější omluvu, která už se dá brát vážně a nebudu tedy muset řešit dilema, zda na ně v červnu jít či nejít. :-)
Nová skladba od Ministry je kandidát na najhoršiu pieseň roka.
Už mi naozaj lezú na nervy skupiny, ktoré robia takéto úbohé piesne proti Trumpovi a nič zaujímavé ani nepovedia
@MCZ (11.12.2017 13:42): No on je dosť arogantný a nie je to prvý krát čo sa dostal do problémov s divákom

At the 2008 Norwegian Wood festival in Oslo, Homme drew criticism for his reaction to an audience member who had thrown a shoe at him during the song "3's & 7's". Homme called the audience member a "chicken-shit fucking faggot" and "a 12-year-old dickless fucking turd".
@MCZ (11.12.2017 13:42): Tomu se říká racionalizace informačních zdrojů vzhledem k subjektu zájmu. A ne, nemám předsudky a do Blesku, vzhledem k tomu v jakém prostředí se nacházím, samozřejmě často nahlížím.
Příčinou šikany bylo, že August o minulém víkendu odmítla z obav o své zdraví točit scénu s bisexuálním hercem, který účinkoval rovněž v gay pornu. Po tři dny jí přes sociální sítě nadávali, že je homofobní, až se propadla do deprese a ve svém kalifornském domě si uvázala provaz!

LOL, tak toto je jak z knihy Palahniuka nebo Robbinse.
Eminem je už naozaj trápny s tým ako sa zúfalo snaží zostať relevantný
Najskôr tento trápny Freestyle A tieto nové skladby tiež sú ubohé, naposledy bol on naozaj zaujímavý pred 15 rokmi.

Včera som konečne vypočul nový album Queens of the stone Age a oproti poslednému skvelému Like Clockwork je to krok dozadu, sú tam nejaké dobé skladby ako Feet Don't Fail Me, Fortress a Un-Reborn Again, ale celkovo je to ich najslabší album. Tá produkcia na albume je tiež výrazne horšia. Hlavne nechápem prečo vybrali najhoršiu skladbu ako prvý singel.

Celý album je na YouTube
@AlieN (10.12.2017 10:21): No, spíš kvůli té poslední větě :) Co se očí týče, někdo se očividně inspiroval u Shogo.

Nejspíš to bude standardní odpad, ale při troše štěstí alespoň s dobrou akcí.
@Charllize (10.12.2017 13:49): Tarantíno má dělat Star Trek?! :D
Ale smysl mi to davá, neboť v nových ST opravdu chybí nějaké dlouhé dialogy. Pokud z toho neudělá svoji další šilenost, tak by to mohlo být opravdu skvělé.
@AlieN (10.12.2017 10:21): me se Valerian libil, hodne dalalo to zpracovani ktery je naprosto famozni a ten zbytek byla takova prijemna zvejkackova podivana. A hlavni dva protagonisti byli taky celkem fajn. Bavilo me to vic nez novy filmy ze sveta Star Wars, ktery mi prijdou nic moc.
jeste uvidime co provede Tarantino ze Star Trekem, vetsi bizar si snad ani nemumim predstavit. To je jako kdyby mu daly tocit Rychly sipy:)
Jinak co říkáte na ten nový seroš od tvůrců Vikingu? Soumrak Templářu, jsem viděl první díl a dost mě to nadchlo!

Zároveň už sleduji i druhou sérii Ricka a Mortyho a nestačím se divit jak je to naprosto debilní a zároveň geniální, po futuramě dobrý nástupce, komu nepřijde vtipný south park, griffinovi nebo simpsonovi a má rád scifi, tak jasná volba.
Teda ten Valerián MEH, grafika dobrá, ale celkovo mi to prišlo ako taká odveci splácanina scénok bez ľadu a skladu, navyše akoby len tak nečakane utnuté a ukončené.
Prej Európsky Stár Wórs, hodne naivné kecy.
@AlieN (09.12.2017 01:53): Ach, závan nostalgie. Tohle bylo vlastně moje první pořádné setkání s japonskými komiksy, kdy mě známí v roce 95 zatáhli v Paříži do spec. obchodu na mangu. Byl jsem jak v Jiříkově vidění, protože od nás jsem znal tak akorát Rychlý šípy a Káju Saudka a nakonec jsem si odsud odvezl právě Alitu a louskal ji pak svou chabou francouzštinou. :-) Tak doufám že ten film moc nezmrví.
Když budou ty vánoce tak jsem si koupil dvě knihy a dva komixy (Sandman a Lucifer, když mám všechny předchozí díly. Snad už je to fakt konečný.) a Lucifer mi hodně připomíná Jaba svejma řečma.
Viděl někdo džabíka naživo? Odhalil jsem tě Jabe, jsi satan? :)