Pro pohodlnější navigaci i přístup k pokročilým funkcím Databáze-her.cz doporučujeme povolit si ve svém prohlížeči JavaScript.

Kultura

Samozrejme, že existuje, v hudobnom videu môže byť i účel opačný (hudba k videu) a môže ísť taktiež o viacej hudobných motívov/skladieb v rámci jedného videa.
Hmmm, jsem docela překvapen. Nový Šerlok od Ričího je mnohem lepší, než jednička. Zajímalo by mě, jestli ty předchozí scénáristy vyrazili a vzali nové, nebo jestli se zvládli tak polepšit.

A Moriarty je mnohem, mnohem lepší záporák než Blackwood
Chystá se někdo na Batman Live? Chci vzít tátu, ale neumí english a obávám se, že si to moc neužije :(
Ja by som povedal, že WEG je oveľa menej "priamočiarý" ako Flashbulb, Flashbulb je v mnohom taký chillout, kdežto tie atonálne a mimostupnicové eskapády a experimenty, čo robí WEG je vyššia (ťažšia) forma slasti. :)
Taky přijdu s troškou do mlýna

Rush Moving Pictures je dnes už klasika a pořád skvělá hudba.
Tak Community jsem považoval celkem za 'meh', ale teď jsem se podíval s01e06 a 07 a smál jsem se dost a nahlas.

Navíc dílem, kde Ahbeda snad daboval Christian Bale ("Mexican Halloween"), si mě jako Dark Knight fanatika definitivně zaháčkovali:).
Sherlock opäť výrazne potešil, aj keď viktoriánska doba baskervillskej zápletke viac prospela, v tej súčasnosti už to nie je tak mysteriózne. :)
Jediná Planéta opíc je PRVÁ Planéta opíc!!! Jeden z najlepších a najpôsobivejších Sci-fi filmov ever! Ostatné su viacmenej sračky (okrem najnovšej) a nemá zmysel ich pozerať.
@MCZ (08.01.2012 23:09): presne toto som písal známemu, čo pozeral tú novú adaptáciu (ja som to nevidel). Inak tá Burtonova zvrhlosť je ešte horšia než ten diel, v ktorom sú opice v New Yorku a je to ponímané ako komédia.
Po zkouknutí Rise of the Planet of the Apes před pár měsíci v kině mě před další reprojekcí napadlo, že bych si střihnul původní filmy. Podle ČSFD je jich strašně moc, ne všechny jsou kvalitní a tak bych se chtěl zeptat někoho zkušeného, na co má smysl koukat. Plánuju shlédnout úplně ty první původní a také ty z roku 2001 s Wahlbergem. V RotPotA bylo prý dost odkazů pro znalce a rád bych je znal taky. Takže jak?