@Tulareanus (15.01.2012 13:12): Konkrétně se dělí na hudbu původní, nebo improvizovanou... A jsou to vesměs všechny audiovizuální kousky. Deal with that ;)
Samozrejme, že existuje, v hudobnom videu môže byť i účel opačný (hudba k videu) a môže ísť taktiež o viacej hudobných motívov/skladieb v rámci jedného videa.
Hmmm, jsem docela překvapen. Nový Šerlok od Ričího je mnohem lepší, než jednička. Zajímalo by mě, jestli ty předchozí scénáristy vyrazili a vzali nové, nebo jestli se zvládli tak polepšit.
A Moriarty je mnohem, mnohem lepší záporák než Blackwood
Ja by som povedal, že WEG je oveľa menej "priamočiarý" ako Flashbulb, Flashbulb je v mnohom taký chillout, kdežto tie atonálne a mimostupnicové eskapády a experimenty, čo robí WEG je vyššia (ťažšia) forma slasti. :)
@Kubulus (11.01.2012 17:46): Poslechni kdyžtak i trochu podbně laděné World's End Girlfriend - Hurtbreak Wonderland, to by tě myslím mohlo zaujmout též.
Kubulus, Drolin:
Nejaká ambientná elektronická muzika sa dá stiahnuť od Nifflasa (155MB zip archív). Sú tam síce spakované aj hovadiny, ale v adresári Game Music sa nájde aj zopár výborných.
http://nifflas.ni2.se/?page=Music
@Hydr0gen (10.01.2012 22:04): Pche. Ja som ochotný demonštrovať za to, aby Batmana v ďaľšom dieli hral Danny Pudi. Christian Bale zatiaľ môže plakať v kúte. Alebo spáchať samovraždu. No concern of mine.
Jediná Planéta opíc je PRVÁ Planéta opíc!!! Jeden z najlepších a najpôsobivejších Sci-fi filmov ever! Ostatné su viacmenej sračky (okrem najnovšej) a nemá zmysel ich pozerať.
@MCZ (08.01.2012 23:09): presne toto som písal známemu, čo pozeral tú novú adaptáciu (ja som to nevidel). Inak tá Burtonova zvrhlosť je ešte horšia než ten diel, v ktorom sú opice v New Yorku a je to ponímané ako komédia.
@JohnCZ (08.01.2012 22:33): Jeden z prvních filmů co mi utkvěl více v paměti byla původní Planeta Opic - to je povinnest zhlédnout. I ty další spinoffy vcelku nebyly špatné. Ta nová (2001) je ale děs, radši jsem na ni neměl koukat.
Po zkouknutí Rise of the Planet of the Apes před pár měsíci v kině mě před další reprojekcí napadlo, že bych si střihnul původní filmy. Podle ČSFD je jich strašně moc, ne všechny jsou kvalitní a tak bych se chtěl zeptat někoho zkušeného, na co má smysl koukat. Plánuju shlédnout úplně ty první původní a také ty z roku 2001 s Wahlbergem. V RotPotA bylo prý dost odkazů pro znalce a rád bych je znal taky. Takže jak?