Lepší seriál jsem už dlouho neviděl. Ani po třech sériích za sebou mě Sons of Anarchy nenudil, právě naopak. A to jsem před dvěma týdny tenhle seriál ještě vůbec neznal, herce z něj už pěknou řádku let neviděl, a o to příjemněji se mi sledoval. Název plně vystihuje jeho děj, kterému jsou podřízeny všechny dosavadní série. Postavy se chovaly tak, jak měly a tím více autentičtější řada situací v jednotlivých dílech byla. Zkrátka perfektní podívaná ze života a smrti motorkářského gangu. Těším se na další řadu.
Taky si na nich nějak nefrčím, ale ty dva jmenované bych tam pomalu ani neřadil... Appaloosa trošku naivní (ale Mortensen nezklamal) a Proposition měl akorát naturalisticky brutální vyprávění jednoho klišé.
Suzana: Hope Drone, Moya, Albanian, Dead Metheny, 09-15-00 (part 2), Chart 3, World Police and Friendly Fires, Storm, BBF3. Aspoň tak to teda vyplynulo z diskuze na lastku, já bych to asi sám neposkládal. Akustika byla fajn, lidí skutečně hafo, jejich věčné korzování po sálu pro pivo bylo otravné, ale dalo se přežít.
Promarnila jsem Godspeedy, hořce pláču... utěšuju se tím, že tam určitě bylo hafo lidí, debilní akustika a vůbec :o)
Strougy: doh.... sakra. A co vůbec hráli?
Jo, to jsem právě zjistil, že je to dražší... to je šlendrián... například nesmrtelná klasika Smrtonosná past s dabingem za 500, bez za 300... Jinak díky.
Nezná někdo nějaký online krám, kde by byly levně blue-ray disky? Teď jsme s rodinkou přišli jak slepý k houslím k blue-ray přehrávači a chci to zkusit, ale dávat za film 700 se mi fakt nechce...
Tulareanus: Lituj, lituj, bylo to úžasné. Od druhého pražského vystoupení Caspian mě žádný koncert tak nenadchnul. Jedinou drobnou vadou na kráse bylo, že nezahráli Sleep, ale to je opravdu pouze nepodstatný detail.
Skôr by som kamošovi odkázal, že ak má intro postavené na jednom nástroji a pár akordoch zahraných dokopy za 4 sec, tak by som to intro nehral 50 sekúnd a čo to pripomína mne? Intro z hocijakého random casual nemeckého-holandského techna. :D
Ale inak som si spomenul (asi nezávisle na hranú melódiu) na tento song. Nehľadajte spojitosť, ja len, že to je fajn oddychovka s veľmi dobrým klipom. :)
Jedna skladba co udělal kámoš, akorát mi ten začátek na piáno brutálně něco připomíná a nemůžu si vzpomenout co. Holt tenhle styl neposlouchám, ale tady by se mohl někdo najít. Ví někdo?
Jaro, léto,.... je vynikající, stejně tak doporučuju Ostrov (Seom), rovněž od Kim Ki-duka.
Jinak z korejských filmů se mi velice líbila poměrně známá trilogie o pomstě od Park Chan Wooka - Sympathy for Mr. Vengeance, Oldboy, Sympathy for Lady Vengeance.
OT:The New York Times held a streaming media interview with Trent Reznor last night where it was announced that Trent and Atticus Ross would be scoring the soundtrack for David Fincher's version of The Girl With The Dragon Tattoo.
Pravidlo, že když se potřebuješ někam na mapě dostat a cestou narazíš na příšeru, tak následuje boj a po něm končí tvůj tah, což je podle mě nesmysl. Boj by neměl končit tvůj tah a měl bys být schopen dostat se tam, kam chceš. Takhle to dopadlo tak, že se skoro nikdy nikdo nedostal tam, kam chtěl, případně šel jinudy a monstra se tam hromadí.
Walome: No hrá sa to veľmi fajn, len ma štve, že to nemám doma, len som to hral v rámci akcie, dosť ma nalákalo. Ako píše karasman, treba viac než dvoch ľudí, ale inak mi to pripomína všetky tie stolné rpg, zjednodušené na únosnú mieru toho, že sa to človek rýchlo naučí a za ten večer si to zahrá. :)
Deskovek jsem se napařil strašně moc. Arkham je super, pokud jste 3-4 a pokud překousnete jedno dementní pravidlo (nebo si ho změníte), jedná se o zajímavou gamesu. Z dalších strategií doporučuju Dobu Kamennou, Pilíře Země, Battlestar Galactica, Dominion, Shadows over Camelot nebo teď jsem hrál nově (ale bohužel jen chvíli) Cyclades a vypadalo to fakt suprově.
Hrajete někdo stolní hry? Co takhle nějakou strategii, na dlouho, klidně i pro 2 hráče z období středověku či fantasy (Carcassonne a osadníky z Katanu znám, netřeba doporučovat :) )