@
Walome (12.12.2014 14:11): ale já nikde nenapsal, že je WiFi špatná, právě naopak, s dostatečně kvalitním spojením, i co se týče viditelnosti je to v pohodě.
Pokud můžeš zkusil bych UPC být tebou, ale nerad bych abys byl zklamaný kdyby něco, jako já s nimi přímo problém neměl, měl jsem je na jednom bytě, pak na druhém jak jsem se stěhoval a pak jsem se zase stěhoval a tam už nebyli, ale jak jsem chtěl vrátit modem, tak jsem se dočetl docela nepěkné věci o exekucich, soudech apod, ikdyž poctivě zář vrátíš, takže jsem udělal co mohl a vrátil s dodejkou, kterou už stejně nevím kde mám. Takže asi tak, dokud nemáš vlastní zkušenost, těžko soudit a bát se toho no. Výpadky byly samozřejmě, ale nikdy nijak extra dlouhé a řekl bych, že to je prostě normální.
Teď jsem na 4.byte a mám Riomedia, ikdyž mne od nich každý odrazoval (2 roky předtím), že jsou úplně hrozni, ale tak jsem to prostě zkusil a jsem spokojen, dá se vyjednat i bez závazku, třeba i sleva, nebavilo mne už prosit každý rok o2 aby mi dali vdsl za 401,-.
Takze teď mám 20/20 za 369... :-)
Sory za román.