Hra samotná je však vlastne dosť veľká nuda. Pritom nástrel príbehu znie sľubne. Sledujeme mladého Cala, ktorý unikol vyvraždeniu rádu Jedi v Epizóde III a teraz musí nájsť cestu k Sile, postaviť sa na stranu dobra a také tie veci. Určite ide o zaujímavejšiu premisu, než má celá nová filmová trilógia dohromady, ale o to tristnejšie je, že ma to aj tak príliš nebavilo.
A neviem, či je to tým, že k tomu svetu nemám potrebné väzby, alebo proste tým, že je to nejako lenivo vyrozprávané. Samotné planéty sú dosť nudné, vizuálne nezaujímavé a hoci sa to tvorcovia snažia maskovať, tak sú pomerne lineárne. Niektorí nepriatelia sú otravní až smiešni (rôzne krysy a všelijaké mimozemské potvory).
Ovládanie na počítači je hrozné (platí hlavne pre ovládanie Sily) a bez toho, aby som si ho upravil, by som to snáď ani nevedel hrať. Po grafickej stránke sa mi hra páčila a boje s mečom mali tiež svoje kúzlo. Celkovo ma to ale nedokázalo dostatočne zaháčkovať, príbeh ma nebavil a hlavný hrdina vlastne tiež.
Po cca desiatich hodinách hrania som to teda zabalil, pretože ma proste prestalo zaujímať, ako príbeh skončí a ani samotné hranie mi bohvieakú zábavu neprinášalo. Ale keďže som za hru zaplatil len necelých 5 eur, tak ma to ani príliš netrápilo... Star Wars fanúšikovia ale budú, predpokladám, oveľa spokojnejší.
Pro: pekná grafika, boje so svetelným mečom
Proti: nezaujímavé svety, nemastný-neslaný príbeh, ovládanie