V roku 1998 vyšla hra, ktorá bola poznamenaná predlhým vývojom. Napriek tomu, že to bolo viditeľné na grafickom spracovaní a bohužiaľ hra nebola ani nijak dlhá, dokázala si hráčov získať. Audiovizuálne spracovanie sa nieslo v duchu animovaných snímkov ako Toy Story (k čomu napomáha aj ozvučenie od Brucea Broughtona, ktorý robí práve hudbu ku kresleným a animovaným filmom).
V príbehu sa stretávame s ryšavým školákom menom Andy, ktorý neznáša učenie, zbožňuje svojho psa a má v domčeku na strome intergalaktickú raketu a laserovú zbraň. Takže taký normálny chlapec z predmestia. Keď však prlietí slizký tieň a ukradne mu milovaného psa. Vydáva sa Andy na (nie až tak) dlhú výpravu do srdca temnoty, kde zažije napínavé dobrodrúžstvá v klasickom 2D arkádovom štýle.
@90210 (21.10.2013 15:29): Mne tezka neprisla. Jen jeden moment nekde u konce mi delal problem, kdyz tam nabihalo asi milion tech cernejch potvor.
Moc pekna hra to byla, se super videjkama s tim coklikem :)
Moc pekna hra to byla, se super videjkama s tim coklikem :)
Pro: Atmosféra, propracovaná grafika, výborná hudba a ostatní zvuky, podivný ale zábavný příběh
Proti: Náročnost soubojů, občas hra o nervy